Bodycare by Malin Åkersberga och Umeå

betyg4.9 Fantastiskt bra(83 betyg)
Storängsvägen 42, 184 32, Åkersberga
Varmt välkommen!  Bindvävsmassage och muskelterapi är en fantastisk behandling. Bindväv/Fascia har vi i hela kroppen, under huden, runt våra muskler och våra organ. Den förtätas och/eller stelnar till pga skador, stress, stillasittande, sjukdomar, hård träning och med ökad ålder. Svarar du ja på någon utav nedan frågor kan det här vara en behandling som är bra för dig: Känner du dig stel när du kliver upp på morgonen eller när du har suttit en stund? Har du smärtor i din kropp, dina leder eller muskler?  Känns det ”trångt” i bröstet, du har svårt att ta djupa andetag? Har du råkat ut för ett kroppstrauma, en olycka, ett fall, djup sårskada, en brännskada? Har du överansträngt dina muskler t ex om du tränar hårt?  Har du känt dig stressad en längre tid?  Vill du förebygga stelhet och skador? Jag har valt att specialisera mig på Bindväv- och fasciamassage tillsammans med muskelterapi. Mitt mål med behandlingen är att du som klient skall bli smärtfri, rörligare och "friare" i din kropp. Beror din smärta eller stelhet i leder och muskler på förtätad bindväv så kommer min behandlingsmetod att hjälpa dig och påverka dig positivt både kroppsligt och mentalt. Behandlingen är skön och inte smärtsam! Det kan kännas lite på ställen där bindväven är förtätad men behandlingen sker helt utifrån vad du som klient klarar av. De flesta känner sig avslappnade både kroppsligt och mentalt efter behandlingen. Mina klienter är mellan 15-90 år. Reikihealing är en gammal Japansk energibehandling. Vid Reiki startar kroppens egna förmåga till självläkning. Vem som helst kan ta emot Reiki, den fungerar på alla. Du tar emot energibehandlingen på ditt unika sätt och den sätter igång en helande effekt där det bäst behövs i din kropp, även om du skulle råka somna under tiden. Efter Reiki upplever de flesta mindre stress, djupare avslappning, en känsla av frid och balans i kroppen vad gäller tankar och känslor. Reiki är en erkänd metod som också är klassad som rehabiliterande friskvård i Sverige hos Skatteverket. Den går att utföra både på distans och i fysisk form. Vill du få Reiki på distans i 30 min, kostar 200 kr, så skicka ett mail så hittar vi en tid som passar dig. Vi ger Friskvårdskvitto. Presentkort. Vi finns på adress: Bodycare by Malin, Storängsvägen 42, Åkersberga samt Kungsgatan 15 i Umeå vi speciella tillfällen. Ändrar plats när jag är i Umeå men bokar ni Åkersberga så är det där oavsett vad det står i bokningsbekräftelsen och vise versa med bokningar i Umeå. OBS! Ingång till kliniken är på högra sidan av huset, under balkongen. Åkersberga Station och Hackstavägen är kollektivstationer inom gångavstånd. Parkeringsmöjligheter finns på vår gård eller på Ekbacksvägen, gata i närområdet. Du når mig via mail: langleymalin@gmail.com eller mobil: 070-720 24 66 POP-UP UMEÅ Salong Kungsgatan 15.

Boka tjänst

 • Bindvävsmassage och muskelterapi 75 min75 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Bindvävsmassage 45 min45 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka
 • Klippkort 10 ggr Bindvävsmassage och massageterapi 75 min5 500 kr · Mer info
  Boka
 • Klippkort 5 ggr Bindvävsmassage och massageterapi 75 min3 000 kr · Mer info
  Boka
 • Reiki 60 min60 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka
 • Chi-massage maskin 15 min 15 minuter, 200 kr · Mer info
  Boka
 • Klippkort 10 ggr Chi-Massage maskin 15 min15 minuter, 1 800 kr · Mer info
  Boka
 • KOMBO Chi-maskin 15 min + 40 min massage/behandling (välj behandling)55 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka
 • Helkroppsmassage 60 min60 minuter, 700 kr · Mer info
  Boka
 • Massage och behandling av triggerpunkter 75 min75 minuter, 800 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Malin Langley
(83 betyg)
Bindvävsmassör
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
83 betyg
till Malin Langley
Underbart! En tjej som verkligen är proffesionell och lyssnar. Kände mig som en ny människa efter 60min
till Malin Langley
Bästa massagen i mysig miljö. Malin är kunnig, lyhörd och ger tips på övningar.
till Malin Langley
Jag är jättenöjd med fin massage. Malin är kunnig och lyhörd. Jag vill verkligen rekommendera henne.
till Malin Langley
Underbara händer, fantastiskt hjärta och en otroligt avslappnade upplevelse. Både kropp och själ får sitt. Har du ännu inte varit hos Malin så boka en behandling. Kan varmt rekommenderas!

Om företaget

Åkersberga och Umeå. Bindvävsmassage, muskelterapi, massage och Reiki. Chi-Maskin. Bodycare by Malin Friskvård Jag är Diplomerad Bindvävsmassör, Reikihealer och Undersköterska. Jag arbetar med behandlingsmetoder som kan hjälpa dig att må bra i din kropp. Mitt mål med mitt arbete är att du skall bli smärtfri, avslappnad, rörlig och få ett bra flöde i kroppen. Behandlingarna förebygger och hjälper även vid stelhet, smärta, stress, sömnsvårigheter mm Mina behandlingsmetoder är: Bindväv- och fasciamassage Muskelterapi Massage Reikihealing Chi-Maskin Rörlighetsövningar Titta in på min Instagramsida @bodycarebymalin Du är alltid välkommen att ringa eller maila mig om du har frågor. Obs! Efter vaccin mot covid-19 vänta två veckor med behandling.

Bilder