Vad vill du boka?

Helena arbetar alltid utifrån etik, moral och tystnadsplikt. 

Varmt välkomna!Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massage

Denna massage är en kombination av massage och akupressur( tryck på akupunkturpunkter med fingrarna) som hjälper kroppen återställa balansen. Syftet med behandlingen är att få igång flödet av Qi= Livskraften/energiflödet i meridianerna och det bygger på samma principer som akupunktur. Kroppen består av ett system av kanaler där Qi=livskraften/livsenergin och blodet strömmar och om det blir obalans i det flödet kan ohälsa uppstå såsom stelhet och smärta.
TuiNa är bla effektivt mot:
Spänd, stel nacke och axlar
Rygg/ ryggproblem och även all smärtproblematik i kroppen kan behandlas med gott resultat.

Healing

I grunden är healingen en energijustering. Allt levande består av små små partiklar som kan beskrivas som energipaket i olika frekvenser. Tillsammans bygger dom upp vår kropp från cellerna och organen till dig som person. Varje del i vår kropp har sin egen energifrekvens och när kroppen kommer i obalans förändras också den. Healingenergin hjälper kroppen i dess naturliga läkningsförmåga och är kapabel att påverka kroppen på 4 olika nivåer, fysiskt, psykiskt, själsligt och mentalt.. Healing är djupgående, avslappnande och är bra mot bl a stress, nedstämdhet, trötthet, utbrändhet och lindrar smärta.

Behandlingen sker med kläderna på och liggande på brits, efter du fått healingen går vi igenom våra respektive upplevelser.

Sittningar

Du kan välja mellan tre olika sittningar.

1. Andekontakt, Bevisföring, kontakt med dina nära och kära på andra sidan samt förmedlar budskap

2. Medial Vägledning, jag läser av din aura och ser dåtid-nutid-potentiella framtid,

3. Andlig rådgivning, vilket är ditt nästa steg inom det mediala? Alternativ en mix.

Jag spår inte framtid utan jag tror på att du själv väljer hur ditt liv ska bli. Inget jag säger är skrivet i sten utan du har alltid en fri vilja och en valmöjlighet samt personligt ansvar.

Ibland behöver man nya infallsvinklar för att se om man är på rätt i väg genom livet.I Helenas spirituella coachingsessioner får du hjälp att:

* reducera stressen så du får en god natts sömn
* genomföra förändringar i livet
* släppa oro
* släppa känslominnen som påverkar dig
* få alternativa vägval när du har svårt att välja
* se vad som hindrar dig från att uppleva kärleken
* se vad som gör att du hamnar i destruktiva förhållanden

Helena hjälper dig få insikter om vad som ligger bakom dina problem, ge dig nya perspektiv, alternativa vägval och ger dig vägval när du inte hittar någon annan utväg samt stöttar dig i din process. Hon ger dig verktygen med flödesschema till förändring, en personlig utveckling så du kan leva det liv du önskar och du skapar förändringen.

BodyTreatment Helena Dahlberg

Jag heter Helena Dahlberg och är TuiNa Massör, dipl. Akupressör, Certifierat Medium, Spirituell Coach och Leg.Sjuksköterska. Jag driver mitt företag BodyTreatment i Borlänge sedan 2010. Jag kombinerar TCM/Traditionell Kinesisk Medicin med mina mediala förmågor som bildar en helhet och ett djup i mina behandlingar. Du kan även gå kvällscirklar i medial utveckling och meditation hos mig.
Min vision är att hjälpa människor att finna balans mellan kropp, själ och ande.

Telefon 070-644 64 10
Webbsida
E-post
Öppettider Efter bokningar
Adress
Rödavägen 32
784 30 Borlänge
Hagalund