Vad vill du boka?

Service samt reparationer på de flesta barnvagnsmärken. Vi tillhandahåller de flesta reservdelar i original från Bugaboo, Kronan, Emmaljunga, Stokke, Joolz, Britax, Mountain Buggy, Hesba m fl. (se vår hemsida för fler märken) 
Vi ser gärna att du i samband med din tidsbokning lämnar ett meddelande om vad du önskar få gjort om du vet vad felet består av. (tex lagning av punktering, byte av bromspaket osv) Detta för att underlätta och snabba upp processen. 
.


Barnvagnsservice

Service av barnvagn. Vi utför en noggrann service på de allra flesta barnvagnsmärken i vår verkstad på Norrtullsgatan 33.

Felsökning/reparation barnvagn

Lämna in din barnvagn för felsökning och få kostnadsförslag på reparationen. Vi kan felsöka samt reparera de flesta barnvagnsmärken. Ange gärna vilket märke du har på din barnvagn samt årsmodell samt vad som ska repareras för smidigare handläggning.

Om garantitid finns kvar, medtag kvitto, garantisedel samt LEGITIMATION för bedömning om reparation sker inom garantin. OBSERVERA att garantin ENDAST gäller förstagångsköparen.

Bonti of Sweden AB

Vi servar och reparerar de flesta barnvagnsmodeller från Bugaboo, Emmaljunga, Kronan, Stokke, Joolz, Britax, Mountain Buggy, Hesba m fl.

Lämna in din barnvagn på service eller felsökning och få ett kostnadsförslag före reparation. Pris 195 kr. Vi hjälper också till vid flygskador och försäkringsärenden.

Telefon 08-306916
Webbsida
E-post
Öppettider Service- och reparationsbokningen är öppen måndag - fredag 10.30-17.00. Ring oss gärna på 08-306916 om du inte hittar en passande tid. Fler tider är bokningsbara via telefon.
Adress
Norrtullsgatan 33
11327 Stockholm