Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder. Är du redan kund? Ta bort

Vad vill du boka?

OBS!

Kampanj erbjudande gäller ej påfyllnad av fransar!

Avbokning måste ske minst 24h innan bokad tid. 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Fest makeup
60 min 690,00 kr

YUMI-Lashes är en avancerad keratinbehandling vars syfte är att vårda, stärka och lyfta de egna fransarna och ge en naturlig mascaraeffekt. Dina naturliga fransar lyfts, fylls med vitaminer och keratin inifrån och avslutas med att färgas. Efter 2-3 behandlingar kan man se att fransarnas kvalité och kvantitet förbättrats. Behandlingen tar 60-90 min och varar i 7-12 veckor. Resultatet är individuellt beroende på fransarnas kvalitet, livscykel, hormonell obalans i kroppen och eftervård. För att hjälpa dig att förlänga effekten har Yumi- Lashes tagit fram en närande keratinmascara som kan köpas efter behandlingen.
Upprepade YUMI-Lashes keratinbehandlingar förlänger fransarnas livscykel och gör att de sitter kvar längre samt aktiverar vilande hårsäckar och gör att du får fler fransar på sikt. Det innebär att ju fler behandlingar du gör desto längre håller resultatet o fler fransar med tiden!
Brud Makeup
90 min 1.350,00 kr

Bossy Beauty

Bossy Beauty sedan 2009 med passion för skönhet och fokus på fransförlängning.

Jag tror på att uppmärksamma vid att lyssna på dina önskemål och behov, och med min erfarenhet, anpassa en look som passar just dig och din personliga stil.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Valhallavägen 36
114 22 Stockholm
Östermalm
Öppna i Google Maps 🗗