Bröllopstudion Skellefteå

betyg4.9 Fantastiskt bra(34 betyg)
Stationsgatan 15, 931 31, Skellefteå
Välkommen till Bröllopstudion i Skellefteå. Vi är ett miljövänligt alternativ för dig som vill uppleva prinsessdrömmen i en brudklänningsbutik med full service. Bröllopstudion är sveriges första klänningsmäklare av begagnade brudklänningar med över 200 unika klänningar i butiken som väntar på sin nya ägare. Här hittar du allt från orginalklänningar från 50-talet till senaste modellen som kom in direkt efter bröllopet. Vi hjälper dig att hitta rätt i djungeln av klänningar och har utbildad ändringssömerska på plats om justeringar behövs. Alla klänningar har en historia och det blir ofta något helt annat än du tror så våga testa något du inte tänkt. Upplev magin när rätt klänning sitter på dig! Ta gärna med en vän och glöm inte kameran för det kan bli svårt att välja. Välkommen att prova loss bland våra klänningar.

Boka tjänst

Standardtjänster

 • Brudklänningsprovning under öppettid 1,5 tim kostnadsfrittMer info
  Boka
 • Slutprovning brudklänning under öppettid 30 min kostnadsfrittMer info
  Boka
 • Ändringssömnad egen brudklänning 30 min kostnadsfrittMer info
  Boka
 • Vip kväll efter stängning 2 tim 950 kr950 kr · Mer info
  Boka
 • Möhippa utanför öppettid 2 tim 2500 kr 4 pers2 500 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Den miljövänliga bröllopsbutiken
(34 betyg)

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
34 betyg
Tack för en fantastisk dag hos dig Nina. Du lugnade mig som var så nervös. Så klart hjälpte du mig att hitta den rätta klänningen och gav mig ett minne för livet!
Nina är himla fin hjälp. Proffsig, trevlig, oblyg och ärlig. Sjukt härligt och trevlig kvinna.
Fantastisk service, Nina är kunnig och hjälpsam. Kände mig välkommen och hon hjälpte mig hitta rätt bland alla fina klänningar.
Jag fick så bra hjälp och smakråd av Nina.

Om företaget

Vi är ett miljövänligt alternativ för dig som vill uppleva prinsessdrömmen i en brudklänningsbutik med full service. Vi hjälper dig att hitta din drömklänning bland våra unika klänningar som kan vara en orginal från 50 –talet eller just landad efter sitt förra bröllop. Upplev magin när rätt klänning sitter på dig! Det blir ofta något du inte trodde så våga prova. Du känner om det blir rätt och om det behövs justeringar så har vi utbildad sömmerska på plats. Till oss kan du också lämna in din klänning efter bröllopet om du vill låta den dansa vidare. Ett smart alternativ för dig som önskar att hyra en klänning. Det kostar inget och du får betalt när den hittat sin nya ägare. Bröllopstudion som grundades 2011 av Nina Nyman är Sveriges första klänningsmäklare av brudklänningar. Bröllopstudion fick 2015 utmärkelsen ”miljönärvänlig” av Skellefteå kommun och Avfall Sverige som jobbar aktivt för att hitta klimatsmarta lösningar.

Bilder