Vad vill du boka?

Makeup tjänster

Balsminkning
Fullbokat
90 min 600,00 kr Mer info
I denna behandling ingår en komplett balsminkning samt konsultation innan baldagen på 30 min för att bestämma vilka produkter som ska användas på baldagen.
Vid köp erhåller kunden 10% rabatt på hela köpet.
Brudsminkning
Fullbokat
120 min 1.800,00 kr Mer info
I denna tjänst ingår en komplett makeup anpassad för att sitta under hela din bröllopsdag. I priset ingår en provsminkning och konsultation innan den stora dagen. Vid köp av produkter erhålles 10% rabatt på hela köpet.

OBS! Ansiktsbehandling bör ske minst 1v. innan besök för att undvika reaktioner på huden.
Festsminkning
Fullbokat
60 min 450,00 kr Mer info
Passa på att göra dig extra fin till festen med en proffsig festsminkning. Här sminkar vi dig extra fin och framhäver dina bästa fördelar enligt överenskommelse.

Du erhåller även 10% rabatt på alla produkter som handlas vid detta tillfälle.
I denna tjänst får du lära dig lägga en bas, framhäva ögonbrynen, lättare ögonskuggsapplicering, läppglans, rouge/bronzer samt mascara med hjälp av våra utbildade makeuprådgivare. Du sminkar dig själv då vi tror på "learning by doing".

Du erhåller även 10% rabatt på allt du handlar under detta tillfälle.
Du kan lägga en bas sedan tidigare och i detta steg ligger fokus på att lära sig en traditionell ögonskuggsapplicering utifrån din ögonform med hjälp av 3 ögonskuggor samt applicering av eyeliner, mascara, glans/läppstift och rouge/bronzer som en sista touch. Precis som i steg 1 sminkar du dig själv då vi tror på "learning by doing".

Du erhåller även 10% rabatt på allt du handlar under detta tillfälle.
I detta steg kan du sedan tidigare lägga en komplett makeup men önskar lära dig en mer avancerad makeup som tex. Smokey Eyes eller Contouring/Sculpting. Här är det viktigt att du meddelar vid bokning vilken sorts makeup teknik du önskar lära dig, då du endast kan välja ett alternativ.

Precis som i tidigare steg sminkar du dig själv då vi tror på "learning by doing".

Du erhåller även 10% rabatt på allt du handlar under detta tillfälle.

Brallis AB

Brallis.se driver förutom välkänd webbutik också två Skönhetsbutiker i Umeå. En i Centrum och en på Avion Shopping Center (BV mitt emot h&m).

Telefon 090-132336
Webbsida
E-post
Öppettider Öppettider är:
Måndag - Torsdag 11-17:30
Fredag 11-17:00
Lör & Sön Stängt
Bokningar kan göras utöver centrum butikens ordinarie öppettider. All rådgivning & utbildning sker i butiken i centrum.
Adress
Rådhusesplanaden 13 C
903 28 Umeå
Centrum