Vad vill du boka?På Bringma friskvård går det boka healing, emotionella/mentala behandlingar. Holografisk kinesiologibehandling och käkledsmassage/ käkledsterapi.
Där ges möjlighet att uppleva en inre balans, landa, känna sig sedd, hörd, bara vara och optimera sitt välmående.

Utifrån ett holistiskt perspektiv där varje individ är unik, görs en behandling.

Varmt Välkommen
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Healing

Den andliga healingen riktas inte, utan jobbar intuativt ovanför och runt omkring dig i aouran, för ditt högsta bästa där och då. Behandlingen avslutas med en balansering av dina chakran. Ingen kroppsberöring sker. Efter behandlingen kan du dela din upplevelse ifall du önskar.

Upplevelserna av en andlig healingbehandling varierar utifrån varje session och individ. En del känner sig lugna och rofyllda, andra känner sig fyllda av energi eller får insikter. Vissa upplever en reningsprocess eller somnar en stund och de finns de som inte känner eller upplever någonting.

Kinesiologisk käkledsmassage/käkledsterapiStörningar i käkleden kan orsaka många slags problem tex huvudvärk, sväljproblem mm . Det kan vara lätt att "bita ihop" i vissa situationer. Många får ont, besvär i nacke eller axlar och svårt att slappna av.

I käkledsbehandlingen masseras käkens muskler både på utsidan och insidan för att släppa spänningarna. Behandlingen kan även inkludera förutom massage av käkmuskulatur och nacke även en emotionell del och viss akupressur.

(utbildad genom kinesiologiskolan)


Mentala /emotionella behandlingarTänker, känner och gör du det du vill göra eller tycks du gå åt ett annat håll? Har du någon rädsla eller fobi som påverkar din vardag? Vill du uppleva mer inre lugn,harmoni och balans? Önskar du en mer kärleksfull relation till dig själv eller någon annan? I en många gånger stressad vardag händer det att vi glömmer bort oss själva och upplever oss splittrade eller stressade.

I de mentala/emotionella behandlingarna använder jag mig av av olika tekniker tex energipsykologi, neuvroenergetisk psykologi, tapping, psykopraktik mm, samtidigt som vi kommunicerar med varandra.

Genom olika tekniker som gör skillnad på djupet ökar möjligheterna till förändring.


(Utbildad i psykopraktik genom kinesiologiskolan)

Holografisk kinesiologi

En djupgående fysisk behandling som med hjälp av nervsystemet och muskeltestning identifiera det som stör kroppen mest och stärka immunförsvaret med tex näring eller örter för att öka möjligheten till självläkning.
Passar dig som vill ha förändring, må bättre, optimera ditt välmående eller öka din prestation.

Vid eventuella behov av näring eller örter tillkommer den kostnaden och ingår inte i behandlingspriset.

Bringma friskvård

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Kan finnas fler tider än de som finns inlagda så Välkommen att ringa, skicka mail eller kontakta mig via fb eller sms.
Adress
Himmelsvägen 134
743 35 Storvreta
Uppsala
Öppna i Google Maps 🗗