Vad vill du boka?

Hej och varmt välkommen!

Naturens läkande kraft, och den medvetenhet världen av levande energi besitter, har alltid fascinerat mig.

Med kärlek guidar, behandlar och utbildar jag dem som önskar göra energiskiften, skapa nya livskartor och öka sin medvetenhet runt olika livsprocesser eller traumatiska händelser.


En kropp i balans är en mycket vacker plats att uppleva världen genom. 
Har du erfarenhet av ohälsa tveka inte att titta in och se vilka tjänster jag erbjuder.

Med stor tacksamhet till mitt kall att utöva energimedicin hälsar jag dig varmt välkommen till en session eller kurs.

Det terapeutiska arbetet och kurserna varvas med informationsträffar om vikten av att leva med inre balans, en del i ansvaret att även stödja den fysiska kroppen med rätt slags näring för att förebygga ohälsa.

Min mottagning/lokal ligger på övervåningen i bostaden.
Varmt välkommen till Strand, Stråtjära.

Tack för att du bokar din tid/plats via nätet.

Camilla WengelinKlarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

För kombo-bokning med annan tjänst

I samband med att du bokar en session kan du beställa en personlig blandning av Dr Bach blomsteressenser att ta med dig hem.

Gör en "kombobokning" (via knappen på sidan som presenterar alla tjänster) där du väljer den session du önskar samt lägger till denna tjänst så ser jag att du önskar beställa en personlig flaska. Jag använder min intuition och muskeltest när jag väljer ut dina essenser.

OBS!
Produkten kan endast bokas tillsammans med annan session.

Dr Bach blomessenser är helt naturliga och fantastiska som stöd när man behöver skifta energi för att återfinna harmoni sedan olika tankemönster skapat ohälsa.

De hjälper oss att balansera vår mentala och känslomässiga hälsa, som enligt Bach är huvudorsaken till alla våra problem.

Essenserna är säkra att ta även vid olika slags medicinering.
De är konserverade i konjak.

Läs gärna mer på min hemsida om de olika essenserna.

Dr. Bach´s ord:

”Sjukdom är varken grymhet eller bestraffning det är ett verktyg som själen tillgriper för att få oss att uppmärksamma våra fel och brister. Sjukdomarnas uppgift är att hindra oss från att göra ännu fler och större felsteg och att föra oss tillbaka till den sanningens och ljusets väg vi aldrig borde lämnat”.

OBS! Denna tjänst är markerad med endast 1 minut i kalendern för att göra den lämplig som kombinationsbokning. Naturligtvis tar det mycket längre tid än så att välja ut örterna och blanda en personlig flaska.
Den tiden tas i anspråk innan besöket sker och syns därför inte vid bokningen.

Vänligen Camilla

Healing

När vi upplever ett trauma kan vi förlora kontakten med olika aspekter av oss själva. Att ha tappat kontakten med en själsbit upplevs olika från person till person men känslor som förvirring, depression, ledsamhet, ilska, bitterhet eller apati är inte ovanliga. Brist på självförtroende är också ofta ett tecken på avsaknad av själsbitar, likaså en känsla av tomhet. Det kan uppfattas som att en del av identiteten inte längre lever inom dig.

Soul Retrieval (själshämtning) är en del av den shamanska energimedicinen vilken jag bland annat praktiserar.
Som healer tar jag reda på vad som pågår i ditt liv och därefter söker jag efter bitar av din själ för att hjälpa dig att återkoppla/integrera dem i livet du lever här och nu.
När du återknutit kontakten med den saknande aspekten av ditt sanna jag får du lättare kontakt med din själs vitalitet och ljus. Du upplever dig mer hel och tillfreds i livet.

Observera att vid första mötet är tiden satt till 2 timmar för att starta upp den helande resan utifrån den situation du befinner dig i här och nu.

*
Du väljer hur vi ska ses.
Alternativet är att sessionen kan ske via Skype, telefon eller här på min mottagning i Strand, Stråtjära.
När du bokar in din tid vänligen ange i meddelanderutan på vilket sätt sessionen önskas genomföras (Skype, telefon eller på mottagningen).

Väljer du Skype är mitt kontaktnamn camillawengelin

Om du väljer telefonen så ringer jag upp dig på det telefonnummer du angivit vid bokningen.

Sessionen betalas alltid i förskott när den sker per telefon eller via Skype.

Sessionen går på djupet för att erbjuda dig energiskifte och helande transformation. Du bör känna dig kallad att möta fler aspekter av dig själv även om det berör känslomässigt. D.v.s vara beredd på att ta ansvar för den transformerande process som startar.

Vänligen Camilla
Detta är en uppföljningssession till sessionen- Själsåterkoppling & helande energiskifte.

När vi upplever ett trauma kan vi förlora kontakten med olika aspekter av oss själva. Att ha tappat kontakten med en själsbit upplevs olika från person till person men det är inte ovanligt att känslor som förvirring, depression, ledsamhet och apati blir en del av vardagen. Brist på självförtroende är också mycket vanligt vid avsaknad av själsbitar, likaså en känsla av tomhet. Det kan uppfattas att en del av identiteten inte längre lever inom dig.

Soul Retrieval (själshämtning) är en del av den shamanska energimedicinen.
Som healer söker jag efter bitar av din själ för att sedan hjälpa dig att återkoppla/integrera dem i livet du lever här och nu.
När du återknutit kontakten med den saknande aspekten av ditt sanna jag får du lättare kontakt med din själs vitalitet och ljus. Du upplever dig mer hel och tillfreds i livet.


Sessionen kan ske via Skype, telefon eller här på min mottagning i Strand, Stråtjära.
När du bokar in din tid vänligen ange på vilket sätt sessionen önskas genomföras (Skype, telefon eller på mottagningen).

Väljer du Skype är mitt kontaktnamn camillawengelin

Om du väljer telefonen så ringer jag upp dig på det telefonnummer du angivit vid bokning.

Sessionen betalas alltid i förskott när den sker per telefon eller via Skype. Swish eller bankgiro finns att tillgå.
Önskar du en förskottsfaktura vänligen säg till i god tid innan.

Sessionen går på djupet för att erbjuda dig energiskifte och helande transformation. Du bör känna dig kallad att möta fler aspekter av dig själv även om det berör känslomässigt. D.v.s vara beredd på att ta ansvar för den transformerande process som startar.
En behandling som baseras på det energiarbete som shamanerna/Paqos inom den Inka Shamanska traditionen använder sig av vid helande.
En behandling som baseras på det energiarbete som shamanerna/Paqos inom den Inka Shamanska traditionen använder sig av vid helande.

Kurser i Shamansk Energimedicin


Grundkurs i shamansk energimedicin med inriktning på healing och personlig utveckling.

Den här kursen i energimedicin är en lättare variant av medicinhjulet och är uppdelad på 4 tillfällen där varje kursdel består av en heldag där vi ses mellan kl 10.00 och 19.00 (ca).
En djupare och längre resa genom hjulet kommer att erbjudas längre fram för dig som är intresserad av att gå "all in"

Del 1 ger dig grundläggande insikter i shamansk energimedicin.
Du får ta del av olika verktyg och dess användningsområden alltmedan du lär dig att ge healing.
Du får också ta emot healing. Initieringar kommer att ske för att sätta dig i kontakt med healingens krafter och dess guider samt aktivera de skyddsband som bistår dig i arbetet som healer.

På hemsidan finner du mer information om kursen och upplägget, samt de saker du bör ta med.

Vi möts i hjärtat och tillåter oss att vara lyhörda för rösten som kallar oss tillbaka till vår essens, vårt kall. Vi bejakar våra gåvor och lär oss att se på livet från en vacker plats inom oss.

Camilla har arbetat med healing sedan 1999 och delar med sig av sin erfarenhet som shaman, medium, healer, guide, mentor och terapeut.

Observera!
Vid anmälan betalas en bokningsbekräftelse/deposition på 500 kr in för att säkra din plats. Du kan även välja att betala in hela beloppet, eller betala in den resterande summan senast en vecka innan kursstart. Observera att vi ej betalar tillbaka depositionen vid eventuell avbokning.
Betala via Swish eller bankgiro.
Bankgiro: 5689-7648
Swish: 123 10 574 47
Glöm inte att ange vem du är när du betalar.

Detta är en grundläggande kursdag som leder till möjligheten att gå vidare i fler steg framöver.

Munay Ki - Kurs och Initiering

Initieringar från Inka Shamanska Traditionen kallade Munay Ki.

Observera, denna session innehåller de tre första initieringarna av nio. Vill du sedan ta de andra vänligen boka sessionerna i följd 1-3, 4-6, 7-9.

Session 1 - Initiering 1 - 3

1: a riten, Healer’s rite sammanlänkar dig med en ätt av medicinmän/medicinkvinnor från det förflutna som hjälper dig med din personliga läkning. Din helande resa påbörjas. Du får stark andlig assistans och de arbetar med dig under nattetid när du sover för att läka såren från det förflutna och från dina förfäder.

2:a riten är för beskydd installeras i ditt ljusenergifält. Fem kraftband som representerar jord, luft, eld, vatten och rent ljus. Filtrerar och bryter ner all negativ energi. Kraftbanden omvandlar tunga energier till näring istället för att förgifta dig eller göra dig sjuk. Banden är alltid aktiva. I en värld fylld av rädsla utgör de här banden ett nödvändigt skydd.

3:e riten, Harmony rites, i denna rit mottager du sju arketyper i dina chackran. Arketyperna överförs som energifrön och närs genom att du tar eget ansvar för deras tillväxt. Arketyperna börjar hela dina chakran från tunga energier vilket ger dig möjlighet att utveckla en regnbågskropp.
Känner du dig kallad? Energiskiftande och helande sessioner. Läs på min hemsida om vad riterna innebär.

Det är sammanlagt 9 riter/initieringar. Du väljer själv hur många du önskar ta. Vill du få dem alla behöver du boka in alla tre sessionerna för att uppnå alla nio initieringarna.

Börja alltid med sessionen som innehåller initieringarna 1 - 3, därefter väljer du sessionen som ger initieringarna 4-6 och sist bokar du den som ger dig 7-9.


Boka gärna in alla tre tillfällen direkt om du önskar det.
Finns även en kurs att gå om du vill både få initieringarna och lära dig att ge dem vidare till andra.
Känner du dig kallad? Energiskiftande och helande sessioner. Läs på min hemsida om vad riterna innebär.

Det är sammanlagt 9 riter/initieringar. Du väljer själv hur många du önskar ta. Vill du få dem alla behöver du boka in alla tre sessionerna för att uppnå alla nio initieringarna.

Börja alltid med sessionen som innehåller initieringarna 1 - 3, därefter väljer du sessionen som ger initieringarna 4-6 och sist bokar du den som ger dig 7-9.


Boka gärna in alla tre tillfällen direkt om du önskar det.
Finns även en kurs att gå om du vill både få initieringarna och lära dig att ge dem vidare till andra.

Konsultation

En session för dig om upplever att du behöver guidning och stöd i en livsprocess.
Din unika energidesign - Förenklad läsning

Du erhåller information om:

* den energiprofil du tillhör och hur du relaterar med världen
* vilken energityp du har och hur den verkar i ditt liv
* vilken inre kompass du har tillgång till och hur den kan guida dig
* vilken strategi du bör följa för att vara i din sanning

Observera att jag behöver några dagar på mig för att sammanställa din design. Informationen levereras till dig via en ljudfil som skickas på mail.
När filen kommit dig tillhanda kan du välja att spara ner den i din dator så att du har tillgång till den närhelst du önskar.

Du betalar via Swish: 123 10 574 47, eller ber om en förskottsfaktura, när du beställer din läsning.
Då betalningen är bekräftad läses informationen in.

VIKTIGT!
Jag behöver dina födelseuppgifter för att ta del av din design, d v s. år, mån, dag samt den TIDPUNKT och ort du föddes på (jag vill dock inte ha dina sista siffror i personnumret).
Din unika energidesign - Reading

Du erhåller information om:

* den energiprofil du tillhör och hur du relaterar med världen
* vilken energityp du har och hur den verkar i ditt liv
* vilken inre kompass du har tillgång till och hur den kan guida dig.
* vilken strategi du bör följa för att vara i din sanning
* hur du processar din livsenergi inom vilka områden du kan uppnå djupare visdom
* ditt sexuella uttryck.

Observera att jag behöver några dagar på mig för att sammanställa din design. Informationen levereras till dig via en ljudfil som skickas på mail.
När filen kommit dig tillhanda kan du välja att spara ner den i din dator så att du har tillgång till den närhelst du önskar.

Du betalar via Swish: 123 10 574 47, eller ber om en förskottsfaktura, när du beställer din läsning.
Då betalningen är bekräftad läses informationen in.

VIKTIGT!
Jag behöver dina födelseuppgifter för att ta del av din design, d v s. år, mån, dag samt den TIDPUNKT och ort du föddes på (jag vill dock inte ha dina sista siffror i personnumret).
Information om möjligheterna du har att stödja kroppen till balans via en olja som du erbjuds bli abonnemangskund på.
Du får information om vilket av de olika startpaketen som finns som passar dina behov bäst.

Samtalet binder dig inte att bli kund, men om du väljer att stödja din kropp så hjälper jag dig att registrera allt medan vi samtalar.

Därefter kommer paketet hem till dig med post och du kan börja inta oljan.
En session för dig om upplever att du behöver guidning och stöd i en livsprocess.

Kurs med energiskiften och personlig utveckling

En kurs för dig som bestämt dig för att

- stanna upp och lyssna på din inre röst.
- förändra ditt liv på de områden som du idag upplever står i - vägen för att du ska känna dig tillfredsställd.
- transformera de föreställningar och mönster som håller dig
- kvar i det förflutna.
- möta dina trauman, svåra upplevelser och känslor med kärlek.
- utforska dina andliga gåvor.
- låta själen få bli en del av din vardag.
- stå i din fulla kraft.
- nå din högsta potential.
- träda in i service.

Kursen är en mycket transformerande och känslomässig resa in i dig själv där du får möjlighet att lära känna dig själv, din själ, och den potential du besitter. Du får chans att se gåvorna i de svårigheter du mött i livet. Något som är oerhört viktigt för att du ska kunna stå i din kraft och träda in i service, d.v.s göra det du kom till jorden för att dela med dig av.

Du erbjuds en djupgående andlig resa med fokus på att skifta och frigöra energi så att du kan uppleva dig sann i det du gör. Du börjar lyssna inåt och tar beslut i samråd med din själ.

Du får kännedom om den energidesign du har, om du har tillgång till dina födelseuppgifter.
Jag behöver då få ta del av år,mån,dag,tid och plats du föddes på. Tiden är i det här fallet mycket viktig. Har du inte kännedom om vilken tid du föddes så vänligen ta reda på det i god tid innan kursstart. Detta är en mycket intressant del av kursen för att skapa förståelse för hur du processar din energi, men också insikt i att vi alla är unika.

Genom kännedom om olika energidesigner är det också lättare att förstå att människor är designade på olika sätt och att vissa är exempelvis naturliga guider medan andra är ”dooers” och består av ren livskraft för att få hela ”maskineriet” på klotet att fungera. Ett naturligt samspel närvarar i varje andetag vi tar.

Se kursupplägg m.m. på hemsidan.
Målarkurs för dig som önskar använda shamansk energimedicin och färgernas helande frekvenser för att öka ditt välbefinnande och föda din personliga utveckling.

Kursen består av fyra stycken moduler där vi ses under en heldag, med tre mån mellanrum.
Vid varje kurstillfälle ses vi i Strand, Stråtjära.

Vi vandrar genom det shamanska medicinhjulet och får därmed möta mycket kraftfulla energier, även kallade arketyper inom den shamanska traditionen.

I del ett möter vi ormen, som bistår dig i den transformation som behövs för att du ska släppa din historia och de begränsningar som finns i dina mönster och trosuppfattningar.

I modul två får du möta jaguaren/puman som bland annat stödjer dig i processen att hela ditt förflutna. Bortom rädslorna finns friheten, något som din själ längtar efter.

I modul tre bjuder vi in kolibrin och dess förmåga att attrahera sötman i livet.

I modul fyra träder energin från örnen/kondoren in och hjälper dig att våga använda dina egna vingar fullt ut.

Du målar tavlor som stödjer dig i en djupt helande process.
Mellan gångerna vi ses uppmuntras du att måla hemma för att bibehålla flödet.
Tavlorna fotograferas och skickas till Camilla per mail för respons och vägledning.

Att transformeras med stöd av de kraftfulla arketyperna och färgernas helande frekvenser är en mycket ödmjuk och vacker process.

Investering: 1500 kr/per kursdel
Vid betalning av alla 4 kurstillfällena vid anmälan betalar du endast 4 800 kr.

Observera att i samband med anmälan/bokning av plats betalas också kursavgiften in till bankgiro 5689-7648.

Målarmaterial: Ingår under heldagsträffarna.
Däremellan köper du själv ditt kursmaterial.

Mat och fika: Medtag den mat du önskar äta. Kan värmas på plats. Fika och frukt ingår.

Kursstart: 11 november 2017

Kurs på distans - Inget startdatum - Anmäl på hemsidan

Går du och drömmer om att koka din egen salva är detta kursen för dig. Den är på distans och sker över internet.

Jag utbildade mig till diplomerad aromaterapeut 2002, och i samband med det började jag tillverka egna hudvårdsprodukter av naturämnen. Något jag verkligen älskade.

Örter ligger mig mycket varmt om hjärtat och att träda in i deras örtmedicinska värld känns som att komma hem. Cellminnen vaknande till liv under utbildningen och med ens så inspirerades jag till att bli egen producent av naturprodukter.
Företaget som startades 2005 döpte jag till Camillas Naturprodukter & Ört Terapi.

Vill du lära dig grunderna i att koka en salva med ämnen från naturen är du välkommen att gå min webbaserade kurs.

Bonus:
Du kommer att inventeras till ett livewebinar där du får chansen att ställa frågor och dela erfarenheter av de kok du hunnit göra innan vi ses över nätet.

Se hemsidan för vidare information.
Så snart kursen är betald erhåller du inloggningsuppgifter till kursmaterialet. Anmäl dig närhelst du önskar då denna kurs inte har något specifikt startdatum.

Här på boka direkt ligger kursen med för att du ska få kännedom om att den finns.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Camilla Wengelin

Välkommen!

Mitt namn är Camilla Wengelin och jag började min resa som healer i samband med en svår olycka 1999. Idag erbjuder jag olika behandlingar/konsultationer samt kurser inom energimedicin.

Mina behandlingar är ofta en blandning av terapiformer då intuitionen guidar mig.

Vidare information finns på hemsidan
www.camillawengelin.se

Njut dagen!

Telefon 0730535009
Webbsida
E-post
Öppettider Enligt överenskommelse.
Adress
Strand 383
82029 Stråtjära
Strand