Vad vill du boka?

Må bra Huset ligger utmed gamla Landsvägen i den lilla byn Arrie.
Till Huset önskar vi att människor kommer för återhämtning och avkoppling.
Vi känner att vi kan möjliggöra en bättre balans i livet med hjälp av våra naturliga, välgörande behandlingar och produkter, samt med den kunskap som vi har.

I Huset finns ett Helhets Paket för mer energi, Livsenergi Coaching för företagande med målsättande plan, coching, LivsEnergi yoga, Yinyoga, Vinyasa yoga, Meditationer, Massage, LivsEnergi Coaching, Energi massage, Frekvensbehandlingar, Vaxning, Healing, Må bra helger och Föreläsningar.

I Huset finns även Butiken!
Vi har drop-in på fettsyra analys, massage och infraröd behandling dessa dagar.
Ni finner zonterapi sulor, vitaminer, mineraler, ekologiska yogakläder, ekologiska krämer, deodoranter, värmesjalar, yogautrustning, ljusrökelser med mera.

Huset är öppet för både privatpersoner, skolor samt företagare.
Vår önskan är att kunna erbjuda en plats att komma till för återhämtning, kunskap och energi.
Huset är givetvis öppet till både er som privat personer, skolor eller er som företagare.

Butiken är Öppen måndagar och tisdagar mellan 10–18 (eller enligt överenskommelse) samt vid alla yoga pass och behandlingarMå bra Huset i Arrie

Landsvägen 70–0

235 94 Vellinge

0734–487020

mabrahusetiarrie@telia.comwww.camillaborglin.se

 

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Meditation

Välkommen till våra fristående onsdagsträffar under hösten där vi möts och mediterar.

Det sägs att trumman, kristallskålar och mediation länge har använts som effektiv healing vid olika sjukdomar och hälsobesvär så som utbrändhet, ångest, depression, känslomässiga trauman, kronisk smärta och mycket annat. Alla dessa tillstånd har egentligen en gemensam nämnare, stress. Betald plats är bokad plats. Betalas på Bg: 537-0135 eller swich 0734-487020

Välkommen till en meditation där vi använder oss av en trummor, krisallskål eller en guidad meditation som redskap för transformation. Ljuden hjälper Dig att distrahera Dig från Dina tankar och därigenom underlättar Dig att släppa taget och slappna av. Vibrationerna får din kropp att lätta på spänningar och blockeringar i kroppen kan lösas upp.

Pris150:-/person

Anmälan görs på camillaborglin.se "Boka Tid"

Betald plats är bokad plats / begränsat antal platser.

Betalning är via swish 0734-487020 eller bankgiro 537-0135

Varm välkomna

Föreläsningar

Inflammation och hjärnhälsa!
Våra livsstilssjukdomar börjar i grunden med inflammation. Varför får vi inflammation och hur kan man göra för att dämpa det? Hur optimerar vi vår hjärna för att må bra mentalt? Vi bjuder in till en givande föreläsning för dig som vill förebygga och/eller återfå hälsa i både kropp o knopp.
Begränsat antal platser! Varmt välkommen!

Infraröd värme behandling

Infraröd värme behandling
Infraröd sovsäck är ett säkert och effektivt sätt att ta bort gifter lagrade i kroppen. Den hjälper dig effektivt med viktkontroll, återhämtning efter hård prestation, hudvård, lindring av muskelsmärta och den höjer din vakenhetsnivå. Produkten har en intelligent styrteknik över den hela sovsäcken, som producerar djup värme mycket jämnt i en mycket kort tid. Idrottares återhämtning efter hård prestation blir snabbare tack vare produkten och dess effekt har konstaterats inom otaliga kliniska tester.
FIR infrarödstrålningens “djupvärme” är en sorts värmestrålning. Den går direkt under människans hud i ca 3 – 10 cm:s djup till muskler, ben och organ. Som efterföljd börjar blodcirkulationen öka och förbättras, cellerna aktiveras och förnyas. FIR infrarödstrålningen hjälper små infektioner i huden att läka, steriliserar, läker sår, hjälper vid vård av fetma och bantning, återhämtning och allmän välmående av kroppen. FIR infrarödstrålning stimulerar kroppen och dess funktioner extremt effektivt. Infraröda filtpåsen rengör huden och stimulerar hudcellerna att förnyas (huden blir mjukare och dess styrka, flexibilitet och färg förbättras), förhindrar blånad och förbättrar hudens metabolism.
Infraröd sovsäck ökar kraftigt energinivån och många drar nytta av detta på morgonen före arbetsdag. Pulsen ökar och kapaciteten förbättras. Det mänskliga hjärtat pumpar mer blod genom de utvidgade blodkärlen, och har därmed samma effekt som träning. Ökad metabolism bränner kalorier effektivt när kroppen svettas. Detta främjar effektivt förbränning av fett och förstärker hjärtat.

Yinyoga

Bra komplement till annan dynamisk träning Ökar energiflödet, prana/Qi, i kroppen, främst i kroppens sex stora meridianer Bevarar hälsa i vår bindväv, fascia Ökar vår flexibilitet i höfter och ryggrad Skapar kontakt med blockerade känslor och ger ett redskap att jobba med dem Stimulerar kroppens inre organ Är en medveten meditativ praktik – ger ett lugnare sinne Ger djup avslappning Kroppen rensas från slaggprodukter

Vi lever i ett samhälle som domineras till största delar av en yang- (strävande, riktad, presterande) energi. Vi mår alla bra av balans! På ett fysiskt plan är kroppens yindelar de som finns närmast vår kärna; vårt skelett och vår bindväv, våra leder och ligament, speciellt i området mellan navel och knän – delar i kroppen vi sällan kommer åt i yangformer av träning, då vi måste närma oss dem på ett annat sätt än när vi tränar våra muskler. I yinyogan håller vi positionerna under en längre tid, vi låter musklerna vara avslappnade och låter kroppen komma djupare i positionerna med hjälp av lugn och medveten andning. Detta gör att vi skapar och behåller en rörlighet i kroppen samt rehabiliterar och motverkar ryggproblem och värk i leder. Inom yinyogan stretchar och utmanar vi även vårt sinne. Många kan uppleva en form av smärta i positionerna, detta har oftast i samband med att vi kommer i kontakt med bindväven. Vi kan mötas av rädslor och gamla minnen eller tankemönster kan väckas till liv och man hamnar i sin smärtkropp. Genom att stanna kvar i positionen och andas igenom det som eventuellt kommer upp, är yinyoga en otroligt rensande och stärkande mental och fysisk praktik.

Vinyasa Yoga

I Vinyasa väver vi samman våra asanas (positioner) med dynamiska lugna rörelse och får en mångsidig träning som både stärker och öppnar upp kroppen. Mycket vikt ligger på att kombinera andning med rörelse medans vi rör oss genom positionerna. Min Vinyasan är speciellt lämplig för nybörjare och anpassas alltid efter förmåga. Vinyasa är ett utmärkt sätt att träna sin kropp på ett effektivt och roligt sätt och samtidigt ge sig själv en stund av närvaro och balans.

Livs Energi Coachning

LivsEnergi Coachning med målsättande plan

Med min coachning kan jag även hjälpa dig fram i ditt företagande, då jag har arbetat och varit i affärsvärlden i över 25 år.
Idag driver jag tre företag, varav två med min man. Jag älskar att se utvecklingen i människor då de börjar att tro på sitt företagande eller på sin egen kapacitet.
Med målsättande coachning får du "unika möjligheter" så din självkänsla och ditt företagande går mot dina egna mål.

Under samtalet finns det även möjlighet att använda ett 12 veckors program där vi tillsammans tar fram det du vill förändra.
Det är ett rykande hett sätt från Kanada, att just förändra sitt företagande med klara mål och förändringar!
Du får med dig ett program från "thework" och Sedona metoden för att få ett snabbare resultat.
Vi kan mötas i Arrie eller per telefon.

LivsEnergi Coachning

I LivsEnergi Coaching möter du dig själv, dina känslor och din egen inre röst.
Jag följer hela dig under coachningen, och lyssnar till dina ord, ditt kroppsspråk och din själ.
Jag ställer frågor som ger dig insikter och får dig att komma fram till dina egna svar
Det är bara du som står i centrum och hittar dina egna svar. Jag utmanar dig,
stöttar dig och får dig att se lösningar som du inte visste fanns.
Coachning kan ge dig styrka och övertygelse att välja det du verkligen vill göra och innerst inne längtar efter.
Du väljer själv ämne och mål.
Det kan handla om relationen till dig själv, hälsa, arbete, företagande, ditt inre barn,
drömmar om vilken stig du skall välja och mycket mera av själva livet.
Jag skriver ner dina svar som du själv får och du/vi lägger upp en plan till din egen förändring du vill göra.
Under samtalet finns det även möjlighet att använda ett 12 veckors program där vi tillsammans tar fram det du vill förändra.
Det är ett rykande hett sätt från Canada, att just förändra sitt företagande med klara mål!
Och jag har givetvis tystnadsplikt i samtalen.

LivsEnergi Massage

LivsEnergi massage:
med cupping med akupressur, infraröd behandling, moxa, massage och healing.

Här är en unik special behandling med extra allt. Har du spänningar i tex, axlar, skuldror, nacke, rygg, höfter så får du en behandling efter ditt behov. Vi kommer fram till vilken behandling du behöver när du kommer hit. Det som vi även har med till behandlingen är att ni får med er rörelser, yoga positioner, och akupressur punkter att hjälp er själv med hemma mellan behandlingarna så det blir snabbare resultat.


Tjänster

Vi välkomnar er på ljusfest den 25 och 26 oktober. Dessa två kvällar kommer vi att ha yoga, mediation och mingel. Vi öppnar Huset kl 17,00 då finns där tid för mingel, mat och dryck. Platser att sjunka ner och njuta av maten framför brasan. Ca. klockan 18,00 kommer vi att starta upp yoga och mediation som vi gör i ca en och en halv timme. Vi avslutar med en kopp te framför brasan och njuter som avslutning.
Betald plats är bokad plats. Betalas på Bg: 537-0135 eller swich 0734-487020

LivsEnergi Yoga

LivsEnergi Yoga
En yoga där vi lär oss rörelser där qi har stagnerat i olika delar av vår kropp. Vi går igenom kroppens akupressur punkter, gör yin yoga för att hjälpa våra kroppar för att få mer energi där qi har stagnerat. Vi undersöker i meditationen varför vi har fått de olika stagnationerna och försöker därigenom att ändra mönster som inte är bra för oss.

Massagestolen

Massagestolen

Här finns funktioner för alla, skön avslappnande massage eller djupgående massage, skön fotmassage med rullar och dessutom kanske marknadens bästa stretch funktion som drar ut din kropp och särar på dina ihop tryckta diskar. Det i en kombination av den nyutvecklade syregeneratorn kommer att få dig i bra form.
* Nyutvecklad 3D massagerobot med dubbla skanningssystem
* Äkta 3D massage där du kan ställa hårdheten i massagerullarna
* Utökad 3D massage med individuell
inställningsmöjlighet över hela ryggen.
* Negativ syregenerator som skapar skön friskluft runt dig
* Infraröd värme kan aktiveras i ryggdynan
* Fotmassage med rullar under foten och magneter för att förbättra blodflödet
* Artrosbehandling av knäled
* Passar personer från 150 cm till 200 cm ca.
* Skannar din kropp och massageroboten ställer in sig efter din längd
* Zero wall funkton, kan placeras 5 cm från en vägg och inga utstickande detaljer
* Zero gravity, den mest bekväma och avlastande sittställning för din kropp

Frekvensbehandling

Allt levande har en egen specifik frekvens och det är detta som gör det möjligt att hitta t.ex. en viss parasit
och att sedan behandla densamma med frekvensterapi.
Denna terapiform är baserad på välkända forsknings- och behandlingsresultat av R.R. Rife och Dr. H.R. Clark.
De anser att det inte finns några kroniska sjukdomstillstånd!
Tekniken upptäcktes faktiskt tidigt 1900-tal av läkaren Royal Rife, medans den senare utvecklingen får vi tillskriva
Dr. Hulda Clark och f.d. Sovjetunionen. Bl.a. används frekvensteknik och bioresonans i ryska rymdforskningen,
eftersom kosmonauternas hälsa måste kunna behandlas utan tillgång till läkare och mediciner.
Enligt Hulda Clark så är orsaken till våra sjukdomar bland annat att kroppen är belastad av
mögel, bakterier, virus, parasiter, maskar och tungmetaller.
Dr. Clark har gjort ett fantastiskt arbete med att hitta alla dessa specifika frekvenser för mer än 250 olika mikroorganismer,
samt utarbetat en speciell teknik för att scanna kroppen och identifiera vad den är belastad av.

Jag rekomenderar alla att inleda tarm- och kroppsrening för att rena och rensa från slagg, ”oönskade invånare”, tungmetaller och gifter.
De flesta läkningsprocesser kräver två logiska steg: Rena & avgifta.
Vi ökar därmed mottagligheten för näring och eliminerar ett mycket vanligt terapihinder.
En ren kropp är mycket lättare att behandla.
Detta kan ske genom elektrolytisk Detox.
Vi gör scanning och ser bl.a. vilka obalanser som belastar din kropp.Må bra helg med Livs energi Yoga

Problem med smärtor i tex. axlar, knä….? Känner du dig stel i kroppen?
Våra känslor kan sätt sig i kroppen.
Vi kan vara stela på visa delar av kroppen på grund av monotona arbeten.
Så här är en helg att hjälpa din kropp med tre olika redskap.
Rörelser, yin yoga och akupressur kan hjälpa oss att få bättre energi.
Vi hjälper till exempel med såsom smärtor i axlar, skuldror, bröstrygg osv.
Rörelser som hjälper tex. nacke, axlar, skuldror, höfter, knä med mera.
Yin yogaprogram som hjälper tex. ångest, klimakteriet, efter löpningen osv.
Yin yogaprogram som hjälper olika känslor så som tex. oro, sorg, ilska, glädje och rädslor.
Akupressurpunkter som du kan trycka på dig själv vid ångest, spänningar, huvudvärk med mera.
Vill du ge dig själv bättre förutsättning i vardagen, då är detta en kurs för dig.

Pris: 1895 kr inkl. te och frukt Betalas på Bg: 537-0135 eller swich 0734-487020
Tid: 19-20/10 kl. 9,30-16,00
Plats: Må bra Huset i Arrie, tio minuter från Malmö.

Må bra helg med Meditation & yoga

Vi hör alla den där rösten som talar till oss och som ofta kommer med olika budskap om livet.
Den rösten är den viktigaste rösten som vi har till oss själva.
Den rösten kan tala om saker som du varit med om i ditt förflutna.
Den rösten kan tala om saker som du behöver.
Den rösten kan berätta om olika drömmar som hjärtat önskar.
Den rösten kan guida oss att ändra mönster.
Men hinner du med att hitta dina egna svar i vardagen?
När du finner din inre röst är det lättare att veta vad du vill.
Likaså kunna uttrycka önskemål med familjen, på jobbet, med vännerna och göra just det du mår bra av.
Under denna kursen får du prova olika meditationer som du sedan kan ta med dig hem och fortsätta öva på.
Tillika få ett redskap som du även kan ha med dig på din livsresa
och som kan hjälpa dig att hitta dina egna svar samt modet att våga stå kvar i det!
Denna kursen blir ett självledarskap samt en kraft på din väg framåt som du kan använda dig av för att få bättre energi och självinsikt.
Detta är en kurs för dig som behöver din egen tid för att finna dina egna svar!

Pris: 1895 kr inkl. te och frukt Betalas på Bg: 537-0135 eller swich 0734-487020
Tid: 16-17/11 kl. 9,30-16,00
Plats: Må bra Huset i Arrie, tio minuter från Malmö.

camillaborglin.se

Må bra Huset ligger utmed gamla Landsvägen i den lilla byn Arrie.
Till Huset önskar vi att människor kommer för återhämtning och avkoppling.
Vi känner att vi kan möjliggöra en bättre balans i livet med hjälp av våra naturliga, välgörande behandlingar och produkter, samt med den kunskap som vi har.

I Huset finns ett Helhets Paket för mer energi, Livsenergi Coaching för företagande med målsättande plan, coching, LivsEnergi yoga, Yinyoga, Vinyasa yoga, Meditationer, Massage, LivsEnergi Coaching, Energi massage, Frekvensbehandlingar, Vaxning, Healing, Må bra helger och Föreläsningar.

I Huset finns även Butiken!
Vi har drop-in på fettsyra analys, massage och infraröd behandling dessa dagar.
Ni finner zonterapi sulor, vitaminer, mineraler, ekologiska yogakläder, ekologiska krämer, deodoranter, värmesjalar, yogautrustning, ljusrökelser med mera.

Grönabutiken har rostiga ljushållare, ekologiska fröer, ekologisk jord i lösvikt, små krattor och räfsor,
förkläden, jutevävs säckar, bevattningskulor, staket av armeringsjärn med mera.

Huset är öppet för både privatpersoner, skolor samt företagare.
Vår önskan är att kunna erbjuda en plats att komma till för återhämtning, kunskap och energi.
Huset är givetvis öppet till både er som privat personer, skolor eller er som företagare.

Butiken är Öppen måndagar och tisdagar mellan 10–18 (eller enligt överenskommelse) samt vid alla yoga pass och behandlingarMå bra Huset i Arrie

Landsvägen 70–0

235 94 Vellinge

0734–487020

mabrahusetiarrie@telia.comwww.camillaborglin.se

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Butikens öppettider
Måndagar 10-18
Tisdagar 10-18
Adress
Landsvägen 70
235 94 Vellinge
Vellinge N
Öppna i Google Maps 🗗