Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Avancerad Löpanalys

Utvecklad gång- och löpanalys

Denna analys är för dig som vill få en fördjupad bild av ditt individuella rörelsemönster och vad som går att förbättra. Eller som söker orsaker till varför du upplever smärta eller andra besvär när du går eller springer.

Analysen utförs alltid av medicinskt utbildad personal och efter genomförd analys får du en omfattande rapport.

Behandling av idrottsmedicinsk specialist

En konsultation är en kombination av diagnos och rådgivning där patienten sätter sig ned med en terapeuten. Därefter får patienten en diagnos på sin skada samt ett övningar för att påbärja sin rehabilitering av skada.

Ortopediska Fotbäddar


Ortopediska Fotbäddar

För optimal passform och komfort erbjuder vi ortopediska fotbäddar. Vi börjar med att scanna dina fötter och får då fram en mycket exakt 3D-modell. Därefter gör vi de justeringar som krävs för att avlasta eventuella tryckpunkter och knölar eller för att komma tillrätta med andra besvär. Sulan tillverkas sedan exakt efter dessa specifikationer. Fotbäddar kan specialtillverkas för olika aktiviteter.
En konsultation i syfte att ta redo på om ortopediska fotbäddar är bra för just dig.

Träffa vår Ortopedingengör/Ortopedtekniker för en konsultation.

Sjukgymnastik / Fysioterapi

Stötvågsbehandling är en effektiv behandlingsmetod av sen-skador såsom hälsena. De pirämra användningsområdena på kroppen är vid åkommor såsom, hälseneinflammation, hopparknä, tennisarmbåge och golfarmbåge.

Camp Pro Hornstull

Camp Pro är en butik och klinik som har medicinsk kompetens i kombination med rätt produkter för träning och rehabilitering. Vi utgår från dina möjligheter att nå optimalt träningsresultat - oavsett om du är professionell idrottsutövare eller motionär. Vår utgångspunkt är att besvär såsom löparknä, hälsporre, benhinneinflammation eller tennisarmbåge går att undvika. Med rätt metoder och rätt utrustning.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vardagar 10-18
Lördagar 12-16
Adress
Hornsgatan 164
117 28 Stockholm
Öppna i Google Maps 🗗