Vad vill du boka?

Varmt välkommen hit!

Jag erbjuder aktiverande samtalsterapi och välgörande energiterapi på IRIZ Akademin i Göteborg. Din behandling kan antingen betalas via Klarna på denna sida, eller med Swish eller kontanter på plats. 

Glöm inte att avboka din tid senast 24h före utsatt tid som annars debiteras till fullo.

Om du inte finner någon tid som passar dig är du välkommen att höra av dig till mig på info@carolinealbo.com så försöker vi hitta en tid åt dig utanför kalendern.

Välkommen med din bokning!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Samtalsterapi 10 ggr
Caroline Albo, 6.800,00 kr, värde 8.000,00 kr Mer info
Här har du möjlighet att gå i samtalsterapi 10 gånger och få 1200 kr i rabatt.
...fler kort
Visa alla kort hos Caroline Albo

Terapi

Energiterapi, eller healing, är en kraftfull behandling som helar, renar och balanserar energisystemets blockeringar och obalanser. På ett omedvetet plan kan dessa blockeringar skapa inre stress, vilket på sikt kan leda till både psykiska och fysiska symptom, till slut även sjukdomar. Energiterapi hjälper till att frigöra, balansera och lösa upp energimässiga blockeringar som hindrar det naturliga flödet i kroppen och hjälper till att öka kroppens självläkande förmåga.
I samtalsterapi får du hjälp med att se klart på dig själv och din historia så att du kan släppa taget om det som inte längre tjänar dig och överkomma de hinder som finns i din väg. I terapin utgår jag ifrån IRIZ-metoden, en unik metod och terapiform för dig som vill komma närmare din kärna dvs. ditt sanna Jag. Tillsammans jobbar vi med att aktivera ditt Jag så att du kan gå framåt och börja leva ditt liv på ett så fritt och obundet sätt som möjligt.

Caroline Albo

Jag erbjuder aktiverade samtalsterapi och välgörande energiterapi för kropp, själ och sinne.

Jag är verksam på IRIZ Akademin på Stigbergstorget 1 i Majorna, Göteborg.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Se kalender eller kontakta mig för tidsbokning.
Adress
Stigbergstorget 1 (IRIZ Akademin)
414 63 Göteborg
Stigberget
Öppna i Google Maps 🗗