Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Massagebehandlingar

Klassisk helkroppsmassage med skön ansiktsmassage
Helkroppsmassage med varma lavastenar och aroma oljor, ansiktspeeling och ansiktsmassage.
Ryggen, armarna, bröst musklerna, och nacken.
Helkroppsmassage - ryggen,benen, armarna,bröstmusklarna
nacken och skalp massage.
Djupgående teknik som framförallt påverkar blodkärl och nervbanor. Behandlingen går ned på djupet av musklerna som släpper effektiv på spänningar, muskelknutor och stela muskler.

Spabehandlingar

Rengöring,lermask, ansiktvatten,massage av nacke, ansiktsmassage med kurcreme blandat med ansiktolja.
Resonans är ett värmesystem för hela kroppen som producerar infrarött ljus med terapeutiskverkan, värme som går djupt in i all vävnad.
Det kan hjälpa med: whiplashskador - atrit - stelhet i axlarna - reumatism - acne - magsäcks och tärm problem -sömnlöshet - fibromyalgi.
Resultatet blir: positiv effekt på hjärta och kärlsystem - motverka spända och ömma muskler - lindrar smärta - hjälper med mjukdelskador - lindra hudbesvär.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Carols Muskelbehandling & Spa

Carols Muskelbehandling och spa hittar du i Bålsta så om du bor eller arbetar här eller i kringliggande områden som Kungsängen, Bro, Skokloster och Enköping, och känner att du skulle må bra av en professionell massage eller spabehandling (eller kanske behöver du bara få skämma bort dig lite!), kontakta mig direkt.

Som massageterapeut kan jag hjälpa dig om du har problem med stela nackmuskler, ryggont, whiplashskada med mera. Som spaterapeut kan jag erbjuda dig olika rengörande, avstressande och uppiggande behandlingar. Du kan bland annat välja att prova vår härligt uppiggande peeling för hela kroppen eller hotstone med varma lavastenar och aromaoljor.
Jag utbildade mig på Axelsons gymnastiska institut i Stockholm till certifierad massör och diplomerad massageterapeut år 2004, och på Kerstin Florian till Spa-terapeut år 2005.
Jag jobbar i en mysig hemmamiljö, med egen ingång avskild från övriga huset. Här får du ett personligt och proffesionellt bemötande,där dina behov alltid står i fokus. Miljön är avslappnande och rofylld, med tända ljus, och du får en tids avkoppling från det hektiska vardagslivet. Jag kombinerar mitt arbete med att jobba på Herrgårdar. Skäm bort någon med ett presentkort.

Visa kontaktinformation
Adress
Havrevägen 4
74634 Bålsta
Öppna i Google Maps 🗗