Boka LUXTVÄTT (SOMMARERBJUDANDE)

-LUXTVÄTT(ord.prisfr. 2350:-) NU ENDASTfr. 1200:-
-Tidsbegränsningar: 60 min
ingår:
-Utvändig tvätt(ord.pris350:-)
- Bilen skumschamponeras & högtrycktvättas
- Fönster & speglar
- Däck & fälgar
- Dörr- & bagagekarmar
- Tvätt av mattorna fram
- Extra avfettning

-Lackskydd(ord.pris1500:-)
På våren när snön smälter och man äntligen kan tvätta bilen ordentligt igen stöter man tyvärr ofta på en lack i dåligt skick, eftersom snöborsten har lämnat olyckliga spår både på lacken och glaset.
De tidigare nämnda skaderiskerna kan förhindras, eller i alla fall förminskas, med rätt skötsel av bilen. Det är viktigt att tvätta bilen innan vinterns ankomst, och även att skydda ytorna med diverse medel. Instruktionerna för hur du grundligt rengör bilen och vaxar den hittar du i CARPRO BILVÅRD. Den grundliga rengöringen inför vintern skiljer sig inte på något sätt från den man gör på våren.

-Glasskydd framruta (ord.500:-)
Tänk dig att det går vanvettigt lätt att skrapa din vindruta på vintern, och att du kan köra din bil utan vindrutetorkare i störtskurar. Det kan du göra efter en glasbehandling.

- Pristillägg: För större bilar (Mini SUV kostar 250 kr extra, Stor SUV350 kr extra,
familjebuss ,Sportbil och Pickupbil fråga personal om pris)

- Avbokning: Senast 24 timmar i förväg.
- Önskemål: Har du egna önskemål ange dem direkt efter bilreg numret.

Exempel: Önskar öven, - Asfalt- och tjärborttagning
Fr. 200kr

CARPRO Täby C

CARPRO TÄBY C tar hand Vi erbjuder i princip liknande tjänster som vi har idag men står för en högre kvalité avseende både material och de medel vi använder jämfört med andra bilvårdsföretag.

Carpro använder sig av den senaste tekniken inom bilvård och är den ursprunliga skaparen av nanoteknologiska bilvårdsprodukter. Carpro fortsätter att utveckla nya professionella och högkvalitativa medel. Vi har marknadens senaste bilvårds produkter och medel som gör att du får en fräsch och glansig bil under en längre tid. Du som kund har, under tiden bilen är inlämnad hos oss, möjlighet att handla i Täby Centrum. Vi tar hand om bilen under tiden du handlar så att du har en fräsch ren bil när du är tillbaka.

Carpro Center använder ångtvätt som är marknadens mest effektiva rengöringsmaskin inom invändig tvätt.

Carpro Center erbjuder allt från in- och utvändig tvätt, minirekond, lackförsegling, klädseltvätt och däckservice. Vidare erbjuder vi däckhotell och möjlighet till köp av nya däck, balansering och mycket annat. Bilarna tvättas alltid för hand och blir alltid både vaxade och polerade.

Varmt välkomna!!!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-Fredag:8-18
Lördag: 9-18
Söndag: 10-18
Adress
Stora Marknadsvägen 11
183 70 Täby
Vi finns på Täby C, Södra Garaget,Plan-3
Öppna i Google Maps 🗗