Vad vill du boka?

Varmt välkommen till en avstressande eller behandlande massage.  

14. - 16. - 18. och  21.mars

Ring gärna mobil: 073 6677201Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Massage - Cathrine Eckhoff

Massage av ansikte, nacke och skalp. Denne behandlingen har positiv effekt på bl.a. spänningshuvudvärk, stress och mental trötthet. Ger en total avslappning.
I behandlingen masseras fot och underben, detta skapar en ökad cirkulation och mjukar även upp musklerna i underbenet.
Detta är en fantastisk behandling och avkoppling om du utsätter dina ben och fötter för ansträngning i samband med jobb eller fysisk aktivitet.

Idrottsmassage är en individuell behandling för dig som är aktiv. Den kan vara både förebyggande och behandlande. Vid behov kombineras massagen med stretching, triggerpunktbehandling och övningar.
Idrottsmassage är en individuell behandling för dig som är aktiv. Den kan vara både förebyggande och behandlande. Vid behov kombineras massagen med stretching, triggerpunktbehandling och övningar.
Stress och spänningstillstånd sätter sig ofta i käkmuskulaturen och detta leder till bl.a. spänd nackmuskulatur och huvudvärk. Käk-ledsbehandlingen gör att spänningar släpper.
Svensk klassisk massage är en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Muskulaturen bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen i kroppen ökar och smärttillstånd minskar.
Klassisk massage är också en bra och skön avkoppling som återställer balans och harmoni i kroppen.
Svensk klassisk massagen är en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Muskelaturen bearbetas genom knådningar och strykningar så att blodcirkulationen i kroppen ökar och smärttillstånd minskar.
Klassisk massage är också en bra och skön avkoppling som återställer balans och harmoni i kroppen.
Taktil massage är en mjuk och lugn massage. Den passar dig som har spänningar, huvudvärk och muskelsmärtor som framför alt är stressrelaterade.
Behandlingen skapar välbefinnande och reducerar oro, stress och smärta. Massagen sänker blodtryck, puls och andningsfrekvens.
Denna behandling passar den som har det stressigt eller behöver lugna ner sitt inre.

Cathrine, Yogavayu

Jag heter Cathrine och driver företaget Muskelfrisk. I alla år har jag jobbat med människor och har alltid fokuserat på att hitta lösningar oavsett om det gäller fysisk eller psykisk helsa.
Jag är certifierad massageterapeut, friskvårdskonsulent och socionom. Sidan 1997 har jag jobbat med barn och ungdomar med olika problem och svårigheter. Nu har jag startet Muskelfrisk med hovudfokus på massage. En av årsakene till det är att mycket psykisk ohälsa setter sig i musklerna och i den sammanhang har jag stor tro på massage både som behandling och stresshantering.

Som medlem av Kroppsterapeutenes Yrkesforbund följer jag alltid dess etiska regler och har en ansvarsförsäkring. Dessutom har jag tystnadsplikt.
Innehar godkänd F-skatt

Telefon 073 6677201
Webbsida
E-post
Öppettider Onsdager från 07.00-21.00
Adress
Nordmarksvägen 3
123 72 Farsta
Farsta