Boka Postural Konsultation 30 min , 0,00 kr

Prata med oss innan du bestämmer dig!
Innan du bestämmer dig om våra posturala tjänster kan passa dig har du möjlighet att boka en postural konsultation.

Vad innebär det?
Det innebär att vi pratar över video där du bl.a. får bekanta dig med terapeuten.

Vad pratar vi om?
Vi har en dialog om din symptombild, du har möjlighet att ställa frågor, vid behov gör vi enklare funktionstester för att bedöma om postural träning är passande och vilken tjänst som kommer vara mest lämplig för dig.

Binder jag upp mig på något sätt?
Nej, efter konsultationen kan du välja att boka någon av våra posturala tjänster om du upplever att det här är vägen fram för dig att börja må bättre.

linda-500x500.jpg

Caversus

I kort jobbar vi med livskvalité! När kroppen inte fungerar som vi önskar minskar vår glädje i livet. Oavsett ålder hjälper vi människor att komma till rätta med symptom som hindrar den önskade funktionen i vardagen. Vare sig det är för fritid, träning eller för jobbet. När kroppen fungerar, är livet enklare att uppskatta.

Postural Terapi

Med hjälp av lättsamma övningar återställs kroppens muskuelära balans så att belasningen fördelas optimalt på kroppens muskler och leder. Detta minimerar smärta i kroppen, ger ökad rörlighet, förbättrar cirkulationen och höjer prestationsförmågan.

Kinesiologi

Vi arbetar även med Holografisk Kinesiologi, vilken är utvecklad av Ulf Kilman, av många ansedd att vara en av Sveriges bästa terapeuter. Holografisk Kinesiologi är en vidareutveckling av det arbetssätt som den engelske Richard Holding har tagit fram. Han anses vara bäst i världen på kinesiologi utifrån kroppens kemi.

Välkommen att beställa tid.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Torgilsgatan 23
506 38 Borås
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗