Boka VILJA (4 analyser)

För att se vad programmet innehåller i sin helhet, läs mer på https://caversus.se/postural-traning

VILJA är vårt näst minsta distansprogram med postural träning som sträcker sig över tre månader.

I programmet ingår fyra videosamtal med analyser av din kroppshållning och funktion. Efter varje analys får du videinstruktioner till de övningar som ska utföras innan nästa analys.

När du bokar VILJA börjar vi med ett introduktionsmöte, vi går tillsammans igenom upplägget, bokar in dina personliga analysträffar och har möjlighet att testa tekniken. Det är detta besök du bokar här på Bokadirekt.

Glöm inte att du kan delbetala ditt program med Klarna!

linda-500x500.jpg

Caversus

I kort jobbar vi med livskvalité! När kroppen inte fungerar som vi önskar minskar vår glädje i livet. Oavsett ålder hjälper vi människor att komma till rätta med symptom som hindrar den önskade funktionen i vardagen. Vare sig det är för fritid, träning eller för jobbet. När kroppen fungerar, är livet enklare att uppskatta.

Postural Terapi

Med hjälp av lättsamma övningar återställs kroppens muskuelära balans så att belasningen fördelas optimalt på kroppens muskler och leder. Detta minimerar smärta i kroppen, ger ökad rörlighet, förbättrar cirkulationen och höjer prestationsförmågan.

Kinesiologi

Vi arbetar även med Holografisk Kinesiologi, vilken är utvecklad av Ulf Kilman, av många ansedd att vara en av Sveriges bästa terapeuter. Holografisk Kinesiologi är en vidareutveckling av det arbetssätt som den engelske Richard Holding har tagit fram. Han anses vara bäst i världen på kinesiologi utifrån kroppens kemi.

Välkommen att beställa tid.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Torgilsgatan 23
506 38 Borås
Norrmalm
Öppna i Google Maps 🗗