Vad vill du boka?

Välkommen till mig på proffsiga behandlingar! Njut av ansiktsbehandling, massage, aromaterapi eller vaxning. Nära och bekvämt nära stan i Boden.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Andullation fungerar på olika nivåer: både fysikskt och mentalt.Tekniken riktas inte mot ett specifikt organ eller organsystem,utan påverkar de väsentliga kroppsfunktionerna positivt. Andullation är mycket effektivt för att minska symtom och gör att man återvinner livskvalite så som: Muskulärt , fibromyalgi,kronisk trötthet,inflamationer,artrit,diskbråck,ryggvärk,reumatism,trötta ben,åderbråck,parkinson,stress, sömnstörningar och mycket mera.
Du ligger med kläderna på
Bonus kort på Andullationsbädden 30 min 5 gånger
Bonuskort på Andullationsbädd 5 gånger
Bonuskort på Andullationsbädd 10 gånger
Bonus kort 10 gånger på Andullationsbädd
Färgning av fransar och bryn samt fransböjning är mycket populärt ,som gör en stor skillnad för dig som kund.Lite färg eller ett lyft av ögonfransarna piggar upp och accentuerar ögonen.
Håller ca 6-8 veckor !
Innan en ny behandling bör det ha gått 7-8 veckor

Julkampanj

Handla M Picauts exlusiva hudvård eller kroppsvård 11/11 - 24/12 för minst 999 kr och du får som gåva den fantastiska Precious Oil (värde 699 kr) utan extra kostnad.
Precious Oil är fullproppad med vitaminer,lipopeptider och antioxidanter som gör huden sammetslen med fin lyster.
Den aktiverar även kollagenprodutionen och där med jobbar för hudens spänst!
När du beställer skicka mig ett mail på dom produkterna du vill handla och om du vill att jag skickar dom mot postens porto eller hämta dom hemma hos mig.
Skriv som kod: Produkter
Betala med swish eller klarna.

Kroppsbehandlingar

En behandling som fokuserar på önskade områden, såsom lår, vader, mage eller armar. Görs som kur på ca 6 gånger för bästa resultat. Behandlingen utförs med microström som slätar ut celluliter, föryngrar och stramar upp samt avslägsnar slaggprodukter ur vävnaden.
Vilken näring eller essentiella oljor passar just dig?

Vi använder oss av Zyto Compass som hjälper oss att få reda på vad din kropp behöver just idag. Vid köp av produkter för minst 500 kr är scanningen kostnadsfri.

Ansiktsbehandlingar

En riktigt lyxig behandling som ger synliga resultat. Rengöring, därefter djuprengöring med ultraljud och aromaånga. Exklusiv havtornsolja återfuktar på djupet och du får sedan en peel offmask och massage på dekolletaget med Gua Sha stenar. Behandlingen avslutas med produkter för din hudtyp. Behandlingen utförs med Moyana Corigans svenska, ekologiska och veganska produkter. Efter behandlingen får du en stärkande shot av Havtornsjuice.

Du har även möjlighet att handla hudvårdskitet med 20% rabatt.

Kom gärna nyrakad! Rengöring, portömning med micromassage, peeling, peeloff mask. Massage av ansikte med Gua sha stenar som ökar cirkulationen. Avslutas med serum, fuktkräm och ögonkräm från Rosenseriens herrserie.
I denna behandling använder vi oss av Chokladseriens produkter som är både Svenska och ekologiska. Behandlingen börjar med rengöring, peeling och ånga för ansiktet. Därefter får du en underbar ansiktsmassage med en Chokladbalm och sedan en närande Chokladmask. Behandlingen avslutas med Havtornsolja som slussas djupt ner i huden med hjälp av ultraljud. Sedan ögonkräm och fuktkräm.
Lyxig antiage-behandling med omedelbart resultat ! Dubbel rengöring, enzympeeling, och kornpeeling med micropärlor av Jojoba. Lång och skön massage med Gua Sha stenar/ roller med hyaluronsyraserum för ansikte och dekolletage (ger en direkt uppstramande effekt)! Avslutande peel off mask samt fuktkräm och ögonkräm. Ett resekit med M Picaut s produkter ingår i behandlingen.
Ger snabbt ny lyster! Rengöring, peeling, ansiktsmassage med Gua Sha stenar/ rollers, ögonkräm och fuktkräm.

M Picaut är Sveriges mest internationellt prisbelönta hudvårdsserie. Alla produkter är fria från mineraloljor, parabener, artificiella utfyllnader och färgämnen.
Ni kommer att få göra behandlingar på er själva med produkter från Rosenserien och Chokladserien, samtidigt som jag gör ansiktsbehandling på värdinnan. Alla får även en hudanalys och personliga tips.

Ni får även bra erbjudanden på:

- Hudvårds produkter
- Makeup
- Behandlingar

Värdinnan får två valfria produkter från Rosenserien och Chokladserien vid minst 6 st deltagare totalt. Vid färre antal bokade får värdinnan en produkt.

Tilltugg och dryck ingår. Meddela eventuella allergier.
Skyddande och vårdande behandling för den mogna huden. Här går vi å djupet med AHA-peeling, djuprengöring samt tillför näring och spänst med C-vitamin och Choklad. Du får även avnjuta en härlig dekolletagemassage samt avslutande peel-off massage.
Balanserande behandling som passar den unga, orena hyn. Djuprengöring, portömning, 2 stegs-behandlings som balanserar på djupet och avlägsnar döda hudceller samt tillför lyster och spänst. Behandlingen avslutas med dränerande massage samt personligt anpassad ansiktsmask.

C/D Walterholm

Proffsiga behandlingar för hela dig i hemmiljö. Hund på besök då och då. Vi tar kontanter eller swish som betalmedel.

Visa kontaktinformation
Öppettider Enligt bokning
Adress
Avagatan 7
961 73 Boden
Sanden
Öppna i Google Maps 🗗