Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktsbehandlingar

För dig som är i behov av en djuprengörande ansiktsvård. Rengöring, peeling, ånga med portömning samt skön massage, mask samt vårdande produkter som passar just din hud.
Erbjuds även som kurbehandling 5 behandlingar, 1 ggr/v 2700.
En härlig ansiktsbehandling som passar alla hudtyper. Uppfräschande energikick för trött och grå hud. Förbättrar hudens lyster och spänst. Bra på solskadad hud.
OBS! Huden ska inte utsättas för sol 1 dygn före och efter behandlingen.
En härlig mjuk behandling för dig som har en känslig hud, ytliga blodkärl eller rosacea. Ökar fuktighetshalten och stärker elasticiteten. Lämplig när huden behöver lite extra omvårdnad.
För absolut bästa effekt kurbehandling 1ggr/vecka i 5 veckor 2700kr.
För dig som behöver mycket fukt och näring på djupet av huden. Extra avkoppling får du av en skön massage av ansikte, hårbotten och nacke. Du får även handmassage medan masken verkar. Avslutas med vårdande ansiktsprodukter efter din hudtyp.
Erbjuds även som kurbehandling, 5 behandlingar 1ggr/v 2200kr.
Energigivande ansiktsbehandling som stärker elasticiteten och spänsten i huden. Motverkar oren hud och är porsammandragande. Ger huden bättre lyster och minskar rynkor och ärr. Passar mycket bra till en fet och oren hud eller när huden är i behov av en uppfräschning.
OBS! Görs ej under sommarhalvåret då huden ej får utsättas för sol 24h före och 48h efter behandling.
Denna unika ansiktsbehandling är en värdsnyhet och släpptes den 26 nov 2015. Här används levande växtceller från rosenrot som bygger upp huden på cellnivå och ger omedelbara resultat.
Detta gör behandlingen:
- ökar vitalitet och spänst
- omedelbara resultat men verksam på lång sikt
- gör dina egna hudceller mer motståndskraftiga
- skyddar din hud mot fria radikaler
- passar alla hudtyper
- ökar cellförnyelsen
- stimulerar kollagenproduktionen
- bygger upp din huds syraskyddsmantel
- ger lyster
- påskyndar reparationssystemet i din hud
En uppstramande ansiktsbehandling för dig med mogen hud som fár hela kroppen att slappna av fullstãndigt. Skonsam porrengõring och plockning av bryn samt uppstramande välgörande ansikts nack och skalpmassage för total avkoppling. För skinande lyster används Hydro C. En lugnande rynkreducerande ansiktsmask samt hand massage ingår.

Gravidbehandlingar

När du väntar barn är du värd en skön stund för dig själv! Vi inleder med en mjukgörande massage av rygg, armar och ben med en speciell olja som stärker huden och förebygger hudbristningar. Här ingår också saltpeeling samt vårdande produkter för dina fötter och lite extra omvårdnad för ditt ansikte. Efter 16:e graviditetsveckan
Syftet med behandlingen är att stärka upp huden och förebygga hudbristningar under graviditeten eller om du nyligen blivit mamma stärka och strama upp huden. Vi börjar med en scrub av hela kroppen. Sedan följer en mjuk massage med anpassad varm olja som du packas in i. Vila en stund med en skön hårbottenmassage. Inpackningen tas bort med en varm handduk och avslutas med applicering av Body Lotion Beautiful.
Efter 16:e graviditetsveckan
I Väntans Tider LYX
För dig som vill ha det allra bästa! Vi börjar med ett varmt & skönt uppmjukande fotbad. Nagel vård samt filning av fötterna. Avslutas med en härlig fot-och underbensmassage samt vårdande Foot Cream. Här följer en avslappnande och välgörande rygg/benmassage med varm olja som stärker huden och förebygger hudbristningar. Ditt ansikte får en skonsam rengöring, massage samt vårdande produkter. Avslutar med en uppfräschande Makeup.
Efter 16:e graviditetsveckan.

Massagebehandlingar

En muskulär, kraftfull och cirkulationsökande delkroppsmassage. Skönt för stela och ömma muskler.
En muskulär, kraftfull och cirkulationsökande delkroppsmassage. Skönt för stela och ömma muskler.
En muskulär, kraftfull och cirkulationsökande helkroppsmassage. Skönt för stela och ömma muskler.
Detta är en mjuk beröringsmassage som är mycket avslappnande och stressreducerande och ökar lugn- och ro hormonet Oxytocin i din kropp. Du kommer i balans och återfinner helheten. Ges med ljummen relaxolja.
Välgörande massage för dig som behöver koppla av och få ny energi. Harmoniskt mjuk massage på baksidan av kroppen, rygg, axlar, nacke och ben. Överarms-dekolltage och ansiktsmassage.
En skön avslappnade ansiktsmassage. Även skalp, nacke, armar och händer masseras.Bra för dig med spänningar i ansikte, käkar och nacke samt huvudvärk.

SPA-behandlingar

Vi börjar med en skön massage av rygg, axlar och nacke med en värmande olja som mjukar upp stela och ömma muskler. Koppla sedan av med en skön ansiktsvård. Rengöring, peeling, passande mask samt massage på av ansikte och hårbotten. Avslutas med vårdande ansiktsprodukter.
Här får du njuta av peeling, massage och inpackning av händer och fötter. Under tiden denna verkar får du en uppfräschning av ansiktet med rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask samt vårdande ansiktsprodukter.
En härligt skön behandling som ger dig känslan av att sväva på moln.
Behandlingen börjar med en mjuk härlig ryggmassage med ljummen doftande olja. Därefter följer en ansiktsbehandling med skön massage och anpassade produkter efter ditt huduttryck. Avslutningsvis får du en härlig underbens-fotmassage och applicering av fotkräm.
En skön vårdande behandling för friska fötter som behöver fräschas upp. Fotbad, peeling, filning samt nagel/nagelbandsvård. Du får en härlig underbens-fot massage. Avslutas med välgörande fotvårdsprodukter. Ej medicinsk

Hälsa

Analysresultatet ger en bra bild över kroppens inre miljö över tid. Den avslöjar kroppens näringsstatus, metaboliska typ, viktiga hormonbalanser och visar hur effektivt kroppen hanterar de olika näringsämnena. Visar även ansamling av tungmetaller t.ex kvicksilver, bly och arsenik.

OBS! Permanentat, färgat eller blekt hår kan inte användas. Utväxten bör vara minst 3 cm. Använd heller inte medicinska schampon innan provtagning.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Chakrilin

Välkommen till mig och mina härliga behandlingar!

I detta hektiska samhälle behöver vi stunder av lugn och ro och bli lite ompysslade. Jag som tar hand om dig heter Ulrika och är Hud/Spaterapeut, Hälsoterapeut, Diplomerad massör och Beröringspedagog.
Natuligtvis använder jag mig endast av naturliga ekologiska hudvårdsprodukter som stödjer hudens natuliga funktioner. Produkter från svenska Dermanord/Maria Åkerberg. Jag ger Svensk klassisk massage, Taktil stimulering olika ansiktsbehandlingar och SPA-behandlingar.
Utmärkta upplevelser att ge till någon kär vän! Ring mig eller kom in till Lifebutiken i Arvika för presentkort.
Hittar du ingen passande tid så ring mig så ordnar vi det.
Betalning via Swish eller faktura.
Varmt Välkomna!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Behandlingstider onsdag, torsdag, fredag.
Önskas behandling på lördagar och söndagar, ring mig!
Adress
Svannikeboda
671 95 Arvika
Klässbol
Öppna i Google Maps 🗗