Vad vill du boka?

Välkommen till Chandra Yoga Malmö!

Här kan du boka en avslappnande och energigivande reikibehandling eller gå på ett skönt yogapass!

Reiki är en japansk energihealingteknik som löser upp blockeringar och hjälper kroppens förmåga till självläkning. En behandling kan upplevas på många olika sätt, en del av mina klienter har sagt att de känner sig som om de precis sovit en god natts sömn, andra får samma uppiggande effekt som efter ett iskallt vinterbad! Reikin sprider värme och lugn. Här på sidan kan du enkelt boka en tid som passar dig eller höra av dig om du har några frågor! Yoga bokar du via chandrayogamalmo.bokadirekt.se.

Jag som ger behandlingar heter Cecilia och är reikimaster inom Holy Fire III, en lugn och ren energi. Jag är även yogalärare och erbjuder flera sorters gruppklasser i intima små grupper här i studion.

Välkommen till mig ovanför takåsarna!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Reiki

Reiki är en japansk energihealingteknik som löser upp blockeringar och hjälper kroppens förmåga till självläkning. En behandling kan upplevas på många olika sätt, en del av mina klienter har sagt att de känner sig som om de precis sovit en god natts sömn, andra får samma uppiggande effekt som efter ett iskallt vinterbad! Reikin sprider värme och lugn.

Chandra Reiki Malmö

Den mysiga yogastudion ovanför takåsarna vid Triangeln!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Öppet enligt bokning.
Adress
Östra Rönneholmsvägen 4
211 47 Malmö
Triangeln
Öppna i Google Maps 🗗