Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Värdekort

Månadens erbjudande Augusti/September

Kroppspeeling som effektivt avlägsnar döda hudceller, ökar cirkulationen samt ger lyster och len känsla. Avslutas med närande produkt. ( ord pris 575 kr )

Spa - Erbjudanden

Kroppspeeling + kroppsinpackning + Spa rygg massage
(Ord pris 1300 kr )
Kroppspeeling som följs av Spa massage med essentiella oljor
( Ord pris 900 )
Behandlingen börjar med kroppspeeling för att öka cirkulationen och förbereda huden inför kommande inpackning, avsedd efter kundens behov. Återfuktande produkt masseras in. ( ord. pris 950 )

Spa massage

Avkopplande djup vävnadsmassage för rygg, axlar och skulderblad med essentiella oljor

LPG Endermologie

Ögonfransförlängning

Brynformning
20 min 150,00 kr
max 3 veckor
max 4 veckor
max 3 veckor
Klassisk Ögonfransförlängning. I den här metoden sätter man 1 syntetisk frans till en naturlig. Man kan välja mellan tjocka och tunna fransar.
I den här metoden sätter man 2 eller 3 syntetiska fransar till en naturlig. De är jätte tunna så skadar de inte dina naturliga ögonfransarna.
max 3 veckor
max 4 veckor
I den här metoden sätter man 4 eller 6 syntetiska fransar till en naturlig. De är jätte tunna så skadar de inte dina naturliga ögonfransarna.

Ciao Bella Spa & Beauty

Det tog flera år på att Ciao Bella Spa & Beauty skulle bli den salongen med prestige och reputation som vi strävade efter. Vårt mål har alltid varit att ha nöjda kunder och numera vill vi komma nästan intill perfetion när det gäller vårt möte med kunden. För att kunna komma närmare den perfektionen har vi flyttat till nya lokalen i den ständigt utvecklande stadsdelen Barkarby. Vårt nya spa är är luftigt och väldigt fridfullt. För att förmedla vårt prestige så skapade vi så elegant inredning som möjligt,och genom våra noggrant utvalda dekorationer ville vi att våra kära kunder ska ha det så hemtrevligt som möjligt.

Telefon 0843760013
Webbsida
E-post
Öppettider Vardagar 10-18
Adress
Barkarbyvägen 42 B
177 38 Järfälla
Järfälla