Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansiktsbehandlingar

Om du har ojämnt pigment, torrhet, acne eller fina rynkor, kan en mild kemisk peeling vara det rätta valet. Penslingen ökar cellförnyelsen och ger extra lyster.
I var härliga AHA behandling kan du välja mellan olika styrkor från 10 till 70 % beroende på dina behöv och önskemål.
60 minut , ingår hud analys, rengöring, peeling, ånga, por rengöring, ansiktsmassage, mask och avslutande produkter. Passar alla hudtypper.
Njut av en lyxig och avslappnade ansiktsbehandling som rengör på djupet, återfuktar och boostar trött hud.
Ingår hud analys, rengöring, peeling, ånga, por rengöring, ansiktsmassage, färgning, skalpmassage, mask och avslutande produkter. Passar alla hudtypper
Avkopplande dekoltage och ansiktsmassage i eteriska oljor. Välj vilken olja som passar dig.
Gratis vid köp av Dermalogicas produkter och i samband med ansiktsbehandlingar. Professionell hudanalys för målinriktade resultat. Hudanalys kartlägger din hud och ger dig djupare förståelse för din hudhälsa. Med detta verktyg kan vi skräddarsy varje behandling och ge rekomendation efter just dina behov.

Massage

90 minuter skön spamassage.
Här kan du ligga på en uppvärmd dyna, känna lugnet, bli ompysslad och känna den milda doften av härliga oljor på kroppen.

Spamassagen är inte djupgående, den behandlar inte knutor eller andra åkommor.
Däremot minskar Spamassagen stress, ökar välbefinnandet, ökar blodcirkulationen, ökar endorfinerna och efter massagen har du känslan av harmoni.
Genomgående fot och underbensmassage.
Quickfix på 30 min. Denna massage är väldigt populär och hjälper dig att lösa upp spänningar och muskelknutor.
Massagen är djupgående och därmed lite smärtsam, men efteråt kommer du känna dig lättare i andningen, ökad fokus, mindre smärta och stelhet.
Massagen avslutas med varma handdukar för "det lilla extra" till musklerna.
Här får du en skön och djupgående massage som lättar på spänningar i rygg och nacke. Behandlingen avslutas med varma handdukar på ryggen.
Tänk på att du kan få träningsvärk någon dag efter behandlingen.
Att dricka vatten hjälper kroppen att göra sig av med de slaggprodukter som rensas ut från kroppen genom massage.
Djupgående massage som även kallas för Idrottsmassage är en tuffare massage där vår dipl. massör går igenom alla stora muskelgrupper, trycker och stimulerar triggerpunkterna. Efter massagen får du som klient hjälp att töja och stretcha de masserade musklerna.
Denna typ av behandling passar alla, den kan upplevas som smärtsam men är ytterst välgörande och hjälper kroppen att läka bättre tack vare en kraftig genomökning av blodcirkulationen.

OBS!!!
Denna behandling ges ej till dig som är gravid, har infektion i kroppen eller feber. Har du skador i kroppen skall dessa vara dokumenterade av leg. läkare.
En skön avslappnade massage för ansikte och hårbotten.
När ansiktsmassagen är klar får ansiktet vila i en varm handduk under tiden som du får en skön och avkopplande skalpmassage.
En avslappnade massage som ökar blodcirkulationen och löser uppspänningar .Helkropp
En avslappnade massage som ökar blodcirkulationen och löser upp spänningar. HELKROPP
Massage som utförs av vår fysioterapeut. Klassisk massage är en djupgående massage som mjukar upp stela muskler, löser upp spänningar och ökar blodcirkulationen. Behandlingen har också en avslappnande och lugnande effekt på hela kroppen. Genom att unna dig massage regelbundet kan du motverka stress och långvarig trötthet samt förebygga smärta i axlar, rygg och nacke.
Massage som utförs av vår dipl. massör. Klassisk massage är en djupgående massage som mjukar upp stela muskler, löser upp spänningar och ökar blodcirkulationen. Behandlingen har också en avslappnande och lugnande effekt på hela kroppen. Genom att unna dig massage regelbundet kan du motverka stress och långvarig trötthet samt förebygga smärta i axlar, rygg och nacke.
Massage som utförs av vår dipl. massör. Klassisk massage är en djupgående massage som mjukar upp stela muskler, löser upp spänningar och ökar blodcirkulationen. Behandlingen har också en avslappnande och lugnande effekt på hela kroppen. Genom att unna dig massage regelbundet kan du motverka stress och långvarig trötthet samt förebygga smärta i axlar, rygg och nacke.

Avslutas med varma handdukar.

Spa massage

Spa massage
60 min 695,00 kr
Lättare massage med eteriska oljor som lavendel och pepparmint för maximal avkoppling.

Lyssna till ljudet av vatten som porlar tillsammans med avkopplande musik.

Spa Behandlingar

Kroppspeeling som effektivt avlägsnar döda hudceller, ökar cirkulationen samt ger lyster och len känsla. Avslutas med närande produkt.
Kroppspeeling som följs av Spa massage med essentiella oljor
Behandlingen börjar med kroppspeeling för att öka cirkulationen och förbereda huden inför kommande inpackning, avsedd efter kundens behov. Återfuktande produkt masseras in.

Ögonfransförlängning

Brynformning
20 min 150,00 kr
max 3 veckor
max 4 veckor
max 3 veckor
Klassisk Ögonfransförlängning. I den här metoden sätter man 1 syntetisk frans till en naturlig. Man kan välja mellan tjocka och tunna fransar.
max 3 veckor
max 4 veckor
I den här metoden sätter man 2, 3, 4 eller 6 syntetiska fransar till en naturlig. De är jätte tunna så skadar de inte dina naturliga ögonfransarna.

Ögonfransar

Lash Lift

ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFT
Denna behandling är alternativ för dig som inte vill ha eller kan inte ha ögonfransförlängning. Lash Lift lyfter upp naturiga ögonfransar som ger jätte naturell efekt. Behandlingen ingår Lash Botox som är mix av naturella ingredieser som ger näring till naturliga ögonfransar. Keratin skyddar och ger adekvat hydrering för naturliga ögonfransar och delvis rekonstruktion av förlorade proteiner.

SKÖTSELRÅD VID LASH LIFT
Innan: Kom utan smink, Linser ska tas ut innan behandlingen kan påbörjas.
Efter: Under 48h ska ögonmakeup och starkare removers undvikas. Under 24h ska man undvika schampo och balsam som rinner över ögonen, även bada bastu eller utsätta fransarna för hög värme.

Ciao Bella Spa & Beauty

Det tog flera år på att Ciao Bella Spa & Beauty skulle bli den salongen med prestige och reputation som vi strävade efter. Vårt mål har alltid varit att ha nöjda kunder och numera vill vi komma nästan intill perfetion när det gäller vårt möte med kunden. För att kunna komma närmare den perfektionen har vi flyttat till nya lokalen i den ständigt utvecklande stadsdelen Barkarby. Vårt nya spa är är luftigt och väldigt fridfullt. För att förmedla vårt prestige så skapade vi så elegant inredning som möjligt,och genom våra noggrant utvalda dekorationer ville vi att våra kära kunder ska ha det så hemtrevligt som möjligt.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Vardagar 10-18
Adress
Barkarbyvägen 42 B
177 38 Järfälla
Järfälla
Öppna i Google Maps 🗗