Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Värdekort

LPG Endermologie

LPG behandling helkropp
Fullbokat
60 min 690,00 kr

Ögonfransförlängning

Brynformning
20 min 150,00 kr
max 3 veckor
max 4 veckor
max 3 veckor
Klassisk Ögonfransförlängning. I den här metoden sätter man 1 syntetisk frans till en naturlig. Man kan välja mellan tjocka och tunna fransar.
I den här metoden sätter man 2 eller 3 syntetiska fransar till en naturlig. De är jätte tunna så skadar de inte dina naturliga ögonfransarna.
I den här metoden sätter man 4 eller 5 syntetiska fransar till en naturlig. De är jätte tunna så skadar de inte dina naturliga ögonfransarna.
Påfyllning efter 2 eller 3 veckor.
Påfyllning efter 3 eller 4 veckor.
max 3 veckor
max 4 veckor

Ciao Bella Spa & Beauty

Det tog flera år på att Ciao Bella Spa & Beauty skulle bli den salongen med prestige och reputation som vi strävade efter. Vårt mål har alltid varit att ha nöjda kunder och numera vill vi komma nästan intill perfetion när det gäller vårt möte med kunden. För att kunna komma närmare den perfektionen har vi flyttat till nya lokalen i den ständigt utvecklande stadsdelen Barkarby. Vårt nya spa är är luftigt och väldigt fridfullt. För att förmedla vårt prestige så skapade vi så elegant inredning som möjligt,och genom våra noggrant utvalda dekorationer ville vi att våra kära kunder ska ha det så hemtrevligt som möjligt.

Telefon 0843760013
Webbsida
E-post
Öppettider Vardagar 10-18
Adress
Barkarbyvägen
177 44 Järfälla
Järfälla