Vad vill du boka?

Just nu befinner jag mig utomlands på semester 1 vecka, så då finns det ingen möjlighet till varken massage eller floating.

Välkommen till mig i Hemse där jag erbjuder massage och Floating eller till När där jag endast har massage. I När är jag i Skolu, ingång på baksidan, mot banken, delar väntrum med Evas Företagsservice.
Vägbeskrivning till mig i Hemse, sett från korsningen Handelsbanken/Färghuset/Mekonomen: Kör mot Ronehamn, ta höger mot Hemse Däck, sväng vänster mot Lasses bil och recond och Brevbärarkontor. Kör så långt ner mot åkrarna du kan komma, där ser du en grön flagga med "Cillas Massage", ta höger och kör längst upp till den lilla parkeringen. Innanför entrén tar du höger, så är mitt rum längst ner i korridoren på höger sida.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Floating
Floating, 600,00 kr, värde 600,00 kr Mer info
70 min floating
...fler kort
Visa alla kort hos Cillas Massage & Hälsa

Floating

Floating innebär att du flyter på rygg, i en stor tank med 35 gradigt saltvatten. Du ska helst vara utan badkläder, men det är valfritt. Behandlingen är effektiv mot långvarig stressrelaterad smärta, kronisk smärta, depression, ångest och sömnstörningar. Epsomsaltet är även bra för olika hudåkommor så som t.ex. Psoriasis.

En behandling pågår vanligen i 70 min. Under de sista 20 minuterna övergår hjärnan ofta från alfa- eller beta-hjärnvågor till theta. Detsamma sker strax innan man somnar och vaknar, men i flyttanken kan det pågå i flera minuter utan att man går ner i djupsömn. Detta är nyttigt för kreativitet, problemlösning och inlärning. Ju oftare tanken används, desto längre blir theta-perioderna. Räkna med att det tar totalt 1,5 timme, med dusch innan och efter. Det är avsatt 2 timmar per kund, men då är rengöring av vattnet samt städning inräknat.

Stress handlar mycket om att vi oroar oss för det som varit och det som ska komma. När en människa istället lyckas befinna sig i ett slags här-och-nu-tillstånd blir det en vila för hjärnan. 45 minuters flytande tillstånd i salt vatten kan motsvara upp till sex timmars djupsömn.

Upplevelsen är individuell och kan variera från gång till gång. Känslan är obeskrivbar och måste upplevas!

Ta med egen handduk! Det finns även handdukar att låna för 20 kr.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Cillas Massage & Hälsa

Efter många års kontorsarbete bestämde jag mig 2013 för att förverkliga min dröm och utbildade mig till Medicinsk Massageterapeut, vid Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm.

Jag har min verksamhet i Gotlands Gummifabriks lokaler i Hemse. Varje måndag är jag i När (Skolu). En dag i veckan är jag även på företagsuppdrag i Visby.

Som behandlingar kan jag erbjuda t.ex. Svensk Klassisk Massage, lugnande helkroppsmassage, Taktil massage, behandlande massage, Strain & Counterstrain, ansiktsmassage samt ansiktsbehandling med galvanisk ström.

Jag är ansluten till Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Ansvars och patientförsäkring.

Välkommen med Din bokning!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Varierande. Se bokningsbara tider. Passar ingen av tiderna, så hör gärna av Er så löser vi det!
Adress
Kodingsgatan 8
623 50 Hemse
Gotlands Gummifabrik
Öppna i Google Maps 🗗