Vad vill du boka?

Prishöjning från och med 1 juli 2018:
🔹️60 min massage - 700 kr
🔹️90 min (Hot Stone, Taktil) - 1000 kr
🔹️Ansiktsbehandling - 500 kr
🔹️30 min massage - oförändrad (400 kr)
🔹️Floating - oförändrad (500 kr)

Vägbeskrivning från korsningen Handelsbanken/Färghuset Hemse till Kodingsgatan 8: Kör mot Ronehamn, sväng höger mot Hemse Bil & Däck, sväng vänster mot Lasses Bil & Recond, kör så långt ner du kan komma tills du ser en grön flagga som det står Cillas Massage på, ta höger och kör ända upp till lilla parkeringen utanför entrén till Gotlands Gummifabrik.

Hur Du hittar mig i När: Jag finns i "Skolu" vid fotbollsplanen. Gå in på baksidan mot banken, jag delar väntrum med Evas företagsservice.

Välkommen!


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Floating
Floating, 600,00 kr, värde 600,00 kr Mer info
70 min floating
...fler kort
Visa alla kort hos Cillas Massage & Hälsa

Floating

Floating innebär att du flyter på rygg, i en stor tank med 35 gradigt saltvatten. Du ska helst vara utan badkläder, men det är valfritt. Behandlingen är effektiv mot långvarig stressrelaterad smärta, kronisk smärta, depression, ångest och sömnstörningar. Epsomsaltet är även bra för olika hudåkommor så som t.ex. Psoriasis.

En behandling pågår vanligen i 70 min. Under de sista 20 minuterna övergår hjärnan ofta från alfa- eller beta-hjärnvågor till theta. Detsamma sker strax innan man somnar och vaknar, men i flyttanken kan det pågå i flera minuter utan att man går ner i djupsömn. Detta är nyttigt för kreativitet, problemlösning och inlärning. Ju oftare tanken används, desto längre blir theta-perioderna. Räkna med att det tar totalt 1,5 timme, med dusch innan och efter. Det är avsatt 2 timmar per kund, men då är rengöring av vattnet samt städning inräknat.

Stress handlar mycket om att vi oroar oss för det som varit och det som ska komma. När en människa istället lyckas befinna sig i ett slags här-och-nu-tillstånd blir det en vila för hjärnan. 45 minuters flytande tillstånd i salt vatten kan motsvara upp till sex timmars djupsömn.

Upplevelsen är individuell och kan variera från gång till gång. Känslan är obeskrivbar och måste upplevas!

Ta med egen handduk! Det finns även handdukar att låna för 20 kr.
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Cillas Massage & Hälsa

Efter många års kontorsarbete bestämde jag mig 2013 för att förverkliga min dröm och utbildade mig till Medicinsk Massageterapeut, vid Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm.

Jag har min verksamhet i Gotlands Gummifabriks lokaler i Hemse. Varje måndag är jag i När (Skolu). En dag i veckan är jag även på företagsuppdrag i Visby.

Som behandlingar kan jag erbjuda t.ex. Svensk Klassisk Massage, lugnande helkroppsmassage, Taktil massage, behandlande massage, Strain & Counterstrain, ansiktsmassage samt ansiktsbehandling med galvanisk ström.

Jag är ansluten till Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Ansvars och patientförsäkring.

Välkommen med Din bokning!

Telefon 070-727 21 14
Webbsida
E-post
Öppettider Varierande. Se bokningsbara tider. Passar ingen av tiderna, så hör gärna av Er så löser vi det!
Adress
Kodingsgatan 8
623 50 Hemse
Gotlands Gummifabrik