Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Prova-på-paket
Ellen Ekerling, 1.300,00 kr, värde 1.800,00 kr Mer info
Prova-på-paket med tre 60 minutersbehandlingar för dig som aldrig provat reiki förut och undrar om det passar för dig. Att få tre behandlingar under några veckor sätter igång läkningen starkare och det är lättare att själv känna om man tycker om reikin.

Detta klippkort kan bara köpas en gång/person.
Klippkort 3 reikibehandlingar
Ellen Ekerling, 1.600,00 kr, värde 1.800,00 kr Mer info
Få tre härliga behandlingar till rabatterat pris. Kortet kan köpas hur många gånger som helst.
...fler kort
Visa alla kort hos Clear space

Tjänster

Reiki på distans fungerar precis lika fint som om man är i samma rum. Distanshealing tar ca 15 min och ger precis som "vanlig" healing avslappning och avstressning. Vi inleder med ett kort telefonsamtal för att stämma av, därefter ger jag healingen.
En halvtimmes reikihealing. Du ligger bekvämt och fullt påklädd under behandlingen och behöver inte förbereda dig på något särskilt sätt.
En timmes reikihealing. Du ligger bekvämt och fullt påklädd under behandlingen och behöver inte förbereda dig på något särskilt sätt.
En reikibehandling som kombineras med vägledning med hjälp av orakelkort. Orakelkort är toppen för att se saker i ett nytt ljus, kanske få en ledtråd till något man funderar på. De levererar inte spådomar, utan fungerar mer som coachning i livet. Enkelt och ofarligt! Ca 40 min reiki följt av 20 min vägledning. Eller valfritt upplägg om du föredrar det.

Clear space

Reiki-healing i centrala Uppsala för dig som behöver avslappning, avstressning, hjälp mot smärta, sömnproblem, genomgår sorg, depression eller andra svåra tider. Eller bara vill ha en skön stund helt för din egen skull.


För dig som är ny:
Om du aldrig har provat reiki förut och undrar om det är något för dig erbjuder jag 50% rabatt vid första besöket. En timmes behandling kostar med prova-på-rabatt 300 kr och en halvtimmes behandling 150 kr.

Hör gärna av dig via e-post om du har några frågor om reikin, både innan och efter ditt besök.


Jag samarbetar med Uppsala kommuns friskvårdsprogram Orkidén och erbjuder kommunanställda 20% rabatt på alla behandlingar. Boka behandlingen med din e-postadress från kommunen för att utnyttja erbjudandet.

Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet och följer deras etiska riktlinjer.


Öppet:
Måndagar och onsdagar mellan klockan 15 och 19.

Hitta hit:
Sysslomansgatan 8, 4tr upp i Fysioterapi, hälsa och helhets lokaler. Hiss finns, men porten från gatan har ett trappsteg som kan vara knepigt med rullstol och rollator, hör av dig så hjälper jag dig in vid behov.
Portkod: 1065

Betalning:
Bankgiro 5275-4249
Swish 123-0872036
Klarna

Visa kontaktinformation
Öppettider Måndagar och onsdagar kl. 15-19
Adress
Sysslomansgatan 8
753 11 Uppsala
Luthagen
Öppna i Google Maps 🗗