Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Prova-på-paket
Ellen Ekerling, 1.300,00 kr, värde 1.800,00 kr Mer info
Prova-på-paket med tre 60 minutersbehandlingar för dig som aldrig provat reiki förut och undrar om det passar för dig. Att få tre behandlingar under några veckor sätter igång läkningen starkare och det är lättare att själv känna om man tycker om reikin.

Detta klippkort kan bara köpas en gång/person.
Klippkort 3 reikibehandlingar
Ellen Ekerling, 1.600,00 kr, värde 1.800,00 kr Mer info
Få tre härliga behandlingar till rabatterat pris. Kortet kan köpas hur många gånger som helst.
...fler kort
Visa alla kort hos Clear Space

Events

En nymåneritual där vi reflekterar över det vi fått och lärt oss under den senaste måncykeln och sätter intentionen för nästa. Ett sorts mini-nyår kan man säga! Vi drar även orakelkort för att få ett övergripande tema för kommande måncykel. Och så fikar vi lite, det ingår i priset :)

Du behöver inga förkunskaper, men det är bra om du klarar att sitta på golvet i en dryg timme. Vi har mysiga kuddar att palla upp sig med och filtar att svepa in sig i. Ta med papper och penna!

Max 10 deltagare

Reikihealing

Om du inte har möjlighet eller inte känner för att åka iväg kan du boka reiki på distans. Reiki på distans fungerar precis lika fint som om man är i samma rum, för en del är upplevelsen till och med starkare. Distanshealing går snabbt, en kvart brukar räcka fint. Vi inleder med ett kort telefonsamtal för att stämma av, därefter ger jag healingen och sedan pratas vi vid igen efteråt.

Du kan boka distanshealing även utanför mina ordinarie öppettider, maila mig i sådant fall på ellen@clearspace.se för att hitta en tid.
En halvtimmes reikihealing där energiblockeringar i kroppen lokaliseras och behandlas. Du ligger bekvämt och fullt påklädd under behandlingen och behöver inte förbereda dig på något särskilt sätt. Avslappnande, avstressande och välgörande för både kropp och sinne.
45 min reikihealing där energiblockeringar i kroppen lokaliseras och behandlas. Avslappnande och välgörande för hela kroppen och sinnet. Sänker blodtryck och stressnivå.
En timmes reikihealing där energiblockeringar i kroppen lokaliseras och behandlas. Du ligger bekvämt och fullt påklädd under behandlingen och behöver inte förbereda dig på något särskilt sätt. Avslappnande och välgörande för hela kroppen och sinnet. Sänker blodtryck och stressnivå.
En 75 min lång, grundlig reikibehandling där energiblockeringar i kroppen lokaliseras och upplöses. Vi jobbar både på framsidan och baksidan av kroppen och avslutar med en *rådgivning om din hälsa, baserat på vad som framkommit under behandlingen. Mycket avslappnande och välgörande för hela kroppen och sinnet, samt skönt för blodtryck och stressnivå. Välkommen!

*observera att råden inte har med sjukvård att göra utan enbart sådant som relaterar till reikin
En reikibehandling som kombineras med vägledning med hjälp av orakelkort. Orakelkort är toppen för att se saker i ett nytt ljus, kanske få en ledtråd till något man funderar på. De levererar inte spådomar, utan fungerar mer som coachning i livet. Enkelt och ofarligt! Ca 40 min reiki följt av 20 min vägledning. Eller valfritt upplägg om du föredrar det.

Vägledning

Få vägledning och kontakt med din inre vishet med en tarotläsning.

Passar dig som till exempel:

*Står inför ett svårt beslut och är osäker på vilken väg du ska ta *Försöker få din relation bra igen
*Söker efter en djupare mening I livet
*Har gett dig in på något nytt och spännande och vill ha lite vägledning och pepp från universum

Tarot passar för alla lägen i livet, välkommen att boka! Ange i bokningen om du vill göra läsningen på distans.
Om du vill veta mer om vad kommande år för med sig för möjligheter och utmaningar för din del är en årsläsning något för dig. Läsningen gör jag med hjälp av orakel- och tarotkort och vi tittar på ditt tema för året och vad månaderna framöver för med sig.

Under läsningen, som även går att göra på distans via ett onlinemöte, skriver jag ner i stora drag hur ditt kommande års energier ser ut och du får även med foton på korten vi lägger, för att kunna gå tillbaka till läsningen under året.

Varmt välkommen att boka!

Clear Space

Reiki-healing och vägledning i centrala Uppsala för dig som behöver avslappning, avstressning, hjälp mot smärta, sömnproblem, genomgår sorg, depression eller andra svåra tider. Eller bara vill ha en skön stund helt för din egen skull.

Jag samarbetar med Uppsala kommuns friskvårdsprogram Orkidén och erbjuder kommunanställda 20% rabatt på alla behandlingar. Boka behandlingen med din e-postadress från kommunen för att utnyttja erbjudandet.

Jag är medlem i Förenade Reikiförbundet och följer deras etiska riktlinjer.


Öppet:
Måndagar och onsdagar mellan klockan 15 och 19. Passar inte öppettiderna? Maila till ellen@clearspace.se för alternativ.

Hitta hit:
Sysslomansgatan 8, 4tr upp i Fysioterapi, hälsa och helhets lokaler. Hiss finns, men porten från gatan har ett trappsteg som kan vara knepigt med rullstol och rollator, hör av dig så hjälper jag dig in vid behov.
Portkod: 1065

Betalning:
Bankgiro, Swish, Klarna, kort

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndagar och onsdagar kl. 15-19

Passar inte öppettiderna? Maila till ellen@clearspace.se för alternativ.
Adress
Sysslomansgatan 8
753 11 Uppsala
Luthagen
Öppna i Google Maps 🗗