Vad vill du boka?

Clear Space flyttar! Från och med fredag 22 mars finns vi hos Shendao Hälsocenter på Vretgränd 16 i Uppsala. Behandlingar som bokas från och med då kommer alltså att ske där.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Klippkort 3 reikibehandlingar
Ellen Ekerling, 1.900,00 kr, värde 2.100,00 kr Mer info
Få tre härliga behandlingar till rabatterat pris. Kortet kan köpas hur många gånger som helst.
Prova-på-paket
Ellen Ekerling, 1.700,00 kr, värde 2.100,00 kr Mer info
Prova-på-paket med tre 60 minutersbehandlingar för dig som aldrig provat reiki förut och undrar om det passar för dig. Att få tre behandlingar under några veckor sätter igång läkningen starkare och det är lättare att själv känna om man tycker om reikin.

Detta klippkort kan bara köpas en gång/person.
...fler kort
Visa alla kort hos Clear Space

Reikihealing

Om du inte har möjlighet eller inte känner för att åka iväg kan du boka reiki på distans. Reiki på distans fungerar precis lika fint som om man är i samma rum, för en del är upplevelsen till och med starkare. Distanshealing går snabbt, en kvart brukar räcka fint. Vi inleder med ett kort telefonsamtal för att stämma av, därefter ger jag healingen och sedan pratas vi vid igen efteråt.

Du kan boka distanshealing även utanför mina ordinarie öppettider, maila mig i sådant fall på ellen@clearspace.se för att hitta en tid.
Reikihealing 30 min
Fullbokat
30 min 350,00 kr Mer info
En halvtimmes reikihealing där energiblockeringar i kroppen lokaliseras och behandlas. Du ligger bekvämt och fullt påklädd under behandlingen och behöver inte förbereda dig på något särskilt sätt. Avslappnande, avstressande och välgörande för både kropp och sinne.
Reikihealing 60 min
Fullbokat
60 min 700,00 kr Mer info
En timmes reikihealing där energiblockeringar i kroppen lokaliseras och behandlas. Du ligger bekvämt och fullt påklädd under behandlingen och behöver inte förbereda dig på något särskilt sätt. Avslappnande och välgörande för hela kroppen och sinnet. Skönt för blodtryck och stressnivå.
En 75 min lång, grundlig reikibehandling där energiblockeringar i kroppen lokaliseras och upplöses. Vi jobbar både på framsidan och baksidan av kroppen och avslutar med en *rådgivning om ditt välmående, baserat på vad som framkommit under behandlingen. Mycket avslappnande och välgörande för hela kroppen och sinnet, samt skönt för blodtryck och stressnivå. Välkommen!

*observera att råden inte har med sjukvård att göra utan enbart sådant som relaterar till reikin
En reikibehandling som kombineras med vägledning med hjälp av orakelkort. Orakelkort är toppen för att se saker i ett nytt ljus, kanske få en ledtråd till något man funderar på. De levererar inte spådomar, utan fungerar mer som coachning i livet. Enkelt och ofarligt! Ca 40 min reiki följt av 20 min vägledning. Eller valfritt upplägg om du föredrar det.

Vägledning

Få vägledning och kontakt med din inre vishet med en tarotläsning.

Passar dig som till exempel:

*Står inför ett svårt beslut och är osäker på vilken väg du ska ta *Försöker få din relation bra igen
*Söker efter en djupare mening I livet
*Har gett dig in på något nytt och spännande och vill ha lite vägledning och pepp från universum

Tarot passar för alla lägen i livet, välkommen att boka! Ange i bokningen om du vill göra läsningen på distans.
Årsläsning
Fullbokat
60 min 600,00 kr Mer info
Om du vill veta mer om vad kommande år för med sig för möjligheter och utmaningar för din del är en årsläsning något för dig. Läsningen gör jag med hjälp av orakel- och tarotkort och vi tittar på ditt tema för året och vad månaderna framöver för med sig.

Under läsningen, som även går att göra på distans via ett onlinemöte, skriver jag ner i stora drag hur ditt kommande års energier ser ut och du får även med foton på korten vi lägger, för att kunna gå tillbaka till läsningen under året.

Varmt välkommen att boka!

Clear Space

Reiki-healing och vägledning i centrala Uppsala för dig som behöver avslappning, avstressning, hjälp mot smärta, sömnproblem, genomgår sorg, depression eller andra svåra tider. Eller bara vill ha en skön stund helt för din egen skull.

Jag är reiki master och medlem i Förenade Reikiförbundet.


Öppet:
Tisdagar kl. 15-19
Fredagar kl. 08-12


Betalning:
Bankgiro, Swish, Klarna, kort

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tisdagar kl. 15-19
Fredagar kl. 08-12
Adress
Vretgränd 16
753 22 Uppsala
Kungsängen
Öppna i Google Maps 🗗