Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Ansiktsbehandlingar

En effektiv och populär behandling som exfolierar huden samtidigt som den tillför fukt och vitaminer. C-vitamin peeling appliceras tillsammans med skrubb, mask och booster i flera lager på huden för en djupare effekt. För dig som gillar känslan av att det händer ngt i huden under behandling. Utmärkt för torr, uttorkad/glåmig, känslig hy samt rocasea. Salongens favorit med fantastiskt resultat!


Traditionell och avslappnande ansiktsbehandling som passar alla. Produkterna som andvänds I behandlingen skräddarsys till din hudtyp. Det ingår rengöring, peeling, plockning av bryn, ånga, portömning, massage, mask och avslutande ansiktskräm. Passa alla hudtyper.
En ansiktsbehandling som som ger djupverkande resultat med farmaceutisk standard och aktiva produkter. I behandlingen ingår rengöring, kemisk peeling/AHA peeling, ånga, portömning, massage, mask, serum och ansiktskräm. Effektiv behandling för dig med acne fet och oren hy men även torr och solskadad hud.

Erbjudande

Klassisk ansiktsbehandling med färgning av bryn på köpet. Spara 350 kr.

Kemisk peeling

En verksam blandning av betahydroxisyror avlägsnar snabbt portilltäppnande hudceller och påbörjar en djupgående behandling av orenheter och akneblemmor utan att torka ut huden. Är rik på fuktberikande ämnen.
En djuptverkande behandling där hudens yttre dödahudceller exfolieras bort med en blandning av glykolsyra och retinol. Huden blir synligt slätare och får en frisk lyster.
Mesoestetic Monopeels med en substans som glykolsyra, mandelssyra, salicylsyra och lactic syra samt mixade peels för specifika problem. Resultatinriktade AHA och BHA peelingar där man skräddarsyr till kundens hudbehov. 

Tjänster

CRYO

Dermapen Cryo är en avancerad och effektiv kryobehandling, som på några sekunder avlägsnar olika benigna hudförändringar så som pigmenteringar, åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborriska keratoser. Kostar från 500kr

Dermapen4/Microneedling

Vid köp av 2 st Dermapenbehandlingar av Ansikte vid samma tillfälle erbjuds 10% rabatt.
Derma Glow är en behandling som återger liv i trött hud, reducerar torrhetslinjer, stramar upp huden och ger den en helt ny lyster. Behandlingen är särskilt utformad för att förbereda huden inför den viktiga festen, eventet eller utekvällen så att du får en perfekt hy med strålande lyster.

I behandlingen ingår hudanalys, rengöring, C-vitamin peeling, ytligare microneedelingbehandling med Dermapen i kombination med C-vitamin serum. Därefter lägger vi på huden en uppstramande lugnande och återfuktande Guldmask. Under tiden masken verkar får du även en lyxig skalp och nackmassage.

Behandlingen rekommenderas att göras ca 3-4 dagar innan man ska på fest.
Vid köp av 3 st Dermapenbehandlingar av Ansikte vid samma tillfälle ges 15% rabatt.

Vaxning

Avlägsnar långa hår i näsan
Pris från 450kr
Vax haka
10 min 120,00 kr
Avlägsnar hår i och på öronen
Hela ben
45 min 650,00 kr
Vaxning av panna, kinder, haka och överläpp
Vax axil
30 min 200,00 kr
Vax axlar
30 min 200,00 kr
Vax bikini
30 min 280,00 kr
Vax rygg från 450kr

ClearSkin & Health Clinic

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Kungsgatan 5
302 45 Halmstad
Öppna i Google Maps 🗗