c/o health

betyg4.9 Fantastiskt bra(24 betyg)
Tideliusgatan 36b, 118 69, Stockholm
<span class="wysiwyg-font-size-x-large"><b>c/o health</b></span><br> <span class="wysiwyg-font-size-large">Utrymme för hälsa</span><br> <br> Vi är ett hälsocenter på Södermalm i Stockholm som erbjuder kostrådgivning, hälsotester (med blodmikroskopiering), massage, NLP hypnos,, motiverande samtal, hälsocoaching, kurser och workshops för ökad hälsa och välmående. <br> <br> Vare sig det är stress, mat, sömn, kroppen, vanorna, tankarna eller något annat som står i vägen för att du ska leva ditt liv fullt ut, så finns vi här för att locka fram just dina svar och metoder för att få till mer flyt, välmående, kontroll och meningsfullhet i ditt liv.<br> <br> Vägen mot hälsa är aldrig rak, ofta lite knepig, men alltid värt det. För är ju så sjukt härligt att ha energi, kunna tänka, leva och bara vara!<br> Välkommen till oss, dina vänner i hälsodjungeln!<br> <br> Maria & Helena<br> .<br> <br> <br>

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Helena Forsell
(24 betyg)
Hälsopedagog, kostrådgivare, massör, yogalärare

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
24 betyg
till Helena Forsell
En fantastisk heldag som gav både kropp och själ vad den behövde 😊
till Helena Forsell
Mycket bra med hembesök i coronatider!
till Helena Forsell
Fantastisk
till Helena Forsell
Helenas massage var väldigt bra och anpassad till mig. Hon var också lugn och gjorde mysigt med musik och sköna handdukar.

Om företaget

c/o health Ett utrymme för hälsa Vi erbjuder kostrådgivning, hälsotester (med blodmikroskopiering), massage, NLP hypnos, stresshantering, motiverande samtal, yoga & meditation, hälsocoachning, kurser och workshops för ökad hälsa och välmående. För närvarande erbjuder vi online/video coaching/samtal och har mottagning i Sorunda, Södertälje och på Torö. Vare sig det är stress, mat, sömn, kroppen, vanorna, tankarna eller något annat som står i vägen för att du ska leva ditt liv fullt ut, så finns vi här för att locka fram just dina svar och metoder för att få till mer flyt, välmående, kontroll och meningsfullhet i ditt liv. Vi som står bakom c/o health heter Helena och Maria. Vi är båda utbildade hälsopedagoger, kostrådgivare och massörer. Båda två har jobbat 20 år i tv världen som journalister, fotografer och producenter, vilket har gett oss en stor kunskap om stress och prestation, samt om människor, möten och samtalets läkande kraft. Maria har drivit rawfood restaurang på Södermalm i Stockholm (Matapoteket) och Helena har nyligen återvänt till Sverige efter 10 år av arbete och liv i Mellanöstern. Hon är även yogalärare och utbildad inom Ayur Veda, Maria jobbar även med funktionsmedicin, blodanalys samt NLP-hypnos.

Bilder