c/o health

Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund
Tideliusgatan 36b, 118 69, Stockholm
c/o health
Utrymme för hälsa

Vi är ett hälsocenter på Södermalm i Stockholm som erbjuder kostrådgivning, hälsotester (med blodmikroskopiering), massage, NLP hypnos,, motiverande samtal, hälsocoaching, kurser och workshops för ökad hälsa och välmående.

Vare sig det är stress, mat, sömn, kroppen, vanorna, tankarna eller något annat som står i vägen för att du ska leva ditt liv fullt ut, så finns vi här för att locka fram just dina svar och metoder för att få till mer flyt, välmående, kontroll och meningsfullhet i ditt liv.

Vägen mot hälsa är aldrig rak, ofta lite knepig, men alltid värt det. För är ju så sjukt härligt att ha energi, kunna tänka, leva och bara vara!
Välkommen till oss, dina vänner i hälsodjungeln!

Maria & Helena
.


Boka tjänst

HÄLSOCOACHING

 • TORÖ/ SÅGSTEN Hälsocoaching med Helena60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • TORÖ/SÅGSTEN kostrådgivning med Helena60 minuter, 750 kr · Mer info
  Boka
 • TORÖ/SÅGSTEN Massage Hemma Hos Dig 60 min 60 minuter, 650 kr · Mer info
  Boka
 • Lugn, bara lugn...HälsoRetreatMer info
  Boka
 • TORÖ/ SÅGSTEN privat yogaklass90 minuter, 950 kr · Mer info
  Boka

utövare

noImage
Maria Troive Lindell Massageterapeut, Näringsterapeut, Hälsopedagog
noImage
Helena Forsell Hälsopedagog, kostrådgivare, massör, yogalärare

Om företaget

c/o health Ett utrymme för hälsa Vi är ett hälsocenter på Södermalm i Stockholm som erbjuder kostrådgivning, hälsotester (med blodmikroskopiering), massage, NLP hypnos, stresshantering, motiverande samtal, hälsocoachning, kurser och workshops för ökad hälsa och välmående. Vare sig det är stress, mat, sömn, kroppen, vanorna, tankarna eller något annat som står i vägen för att du ska leva ditt liv fullt ut, så finns vi här för att locka fram just dina svar och metoder för att få till mer flyt, välmående, kontroll och meningsfullhet i ditt liv. Vi som står bakom c/o health heter Helena och Maria. Vi är båda utbildade hälsopedagoger, kostrådgivare och massörer. Båda två har jobbat 20 år i tv världen som journalister, fotografer och producenter, vilket har gett oss en stor kunskap om stress och prestation, samt om människor, möten och samtalets läkande kraft. Maria har drivit rawfood restaurang på Södermalm i Stockholm (Matapoteket) och Helena har nyligen återvänt till Sverige efter 10 år av arbete och liv i Mellanöstern. Hon är även yogalärare och utbildad inom Ayur Veda, Maria jobbar även med funktionsmedicin, blodanalys samt NLP-hypnos.

Bilder