Boka GRATIS FÖRSTA SESSION: Inre Barn Coaching över Skype 50 min , 0,00 kr

Inre barn coach och kan hjälpa dig släppa mentala och känslomässiga motstånd och därmed kunna ta de nödvändiga stegen som behövs för att du skall nå dina drömmar och mål.

Vad är ett "inre barn"?
Inre barn är strukturer som styr oss både medvetet och omedvetet och är en del av vår personlighet. Det ser till att skydda oss från att må dåligt.

Hur skapas ett "inre barn"?
Under vår uppväxt så uppkommer det en mängd situationer där vi inte kan få vara helt oss själva och samtidigt få våra behov uppfyllda, en strategi som vi människor då har är att minska eller helt dölja den här delen som omgivningen inte tycker är helt ok. Det skapas då här ett inre barn som ser till att skydda dig från att göra saker som gör att dina behov inte blir tillfredsställda.

Hur fungerar "inre barn" coaching?
Första steget är att se vad du vill jobba med, vad är dina drömmar eller mål. Vad för förändringar skulle du vilja se i ditt liv?

Andra steget är att se vad som hindrar dig från att göra de ändringar du skulle må bra av att göra i ditt liv. Är det tankar eller känslor av t.ex. rädslor eller oro.

I min erfarenhet så är det alltid en eller flera inre barn som med tankar och känslor vill skydda dig från att må dåligt, det kan t.ex. kännas jobbigt att bjuda ut en potentiell partner på en dejt eller sluta sitt jobb som man inte trivs på men som ger en ekonomisk trygghet.

Vi kommer då, via t.ex. visualiseringar, starta en kommunikation med det här inre barnet. Förstå oss på det, vad har det för behov? Vad vill det skydda oss från? Bli vän med det och ge den det behöver. Då kan känslomässig läkning ske och därmed försvinner också de motstånd som hindrar dig från att ta det steg du behöver för att få leva det liv du verkligen önskar och drömmer om.

Pris för 3 sessioner a 50 min per månad:
3990 kr/mån
15990 kr/halvår (Jämförelsepris 23940 kr)

Läs gärna mer på min hemsida:

http://coachfredrik.se/inre-barn-coach/

FredrikAndersson--683x1024.jpg

Vecka 42

mån
16
okt
tis
17
okt
ons
18
okt
tor
19
okt
fre
20
okt
lör
21
okt
sön
22
okt
Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider 15:00 Inga lediga tider Inga lediga tider Inga lediga tider

oktober 2017

måntisonstorfrelörsön
v392526272829301
v402345678
v419101112131415
v4216171819202122
v4323242526272829

Coach Fredrik

Jag heter Fredrik Andersson och jag har ett brinnande intresse för personlig utveckling. Jag började mitt liv med att läsa till ingenjör på Chalmers och arbetade som det i 15 år, bl.a. har jag provat vara på att vara utbränd, vilket var tufft och mycket lärorikt. Till slut nådde jag en punkt där jag insåg att jag inte trivdes med att jobba som ingenjör och att jag hellre ville arbeta med människor och hjälpa dem att må bättre i sina liv.

Det förde mig till att börja studera på psykologisk coach programmet på Högskolan i Skövde, ett 3-årigt program där jag lärde mig coaching, positiv psykologi och kognitiv neurovetenskap, vilket innebär att förutom att jag har fått färdigheter i att utöva coaching också har stor kunskap om vad som gör oss människor lyckliga och hur våran hjärna fungerar.

Under de senaste 10-12 åren så har jag aktivt jobbat med mig själv, läst många böcker, gått många kurser och praktiskt använt mig av de verktyg jag fått med mig. Speciellt kraftfullt för mig har varit att arbeta med mina inre barn.

Det som hjälpt mig allra mest i min utveckling är:

Meditation - Framförallt då mindfulness, vilket gör att jag blir lugnare och gladare och jag försöker utöva detta dagligen

Anknytningsteorin - Här fick jag en förståelse för varför jag ibland hade haft det svårt att hantera livet på ett bra sätt

Gå till en terapeut - Jag hade aldrig någonsin lyckats klura ut vissa delar själv

2-årig kurs i psykosyntes - här fick jag en förståelse för mig själv och en trygg grund för min personliga utveckling

Lyssna till min intuition - (Eller kalla det magkänsla/följa hjärtat) Det är först när jag lyssnar till min intuition som jag känner att jag är på rätt väg i livet

Nu känner jag att jag mycket kunskap och verktyg för att hantera de utmaningar som kommer upp i livet, nu är dags för mig att dela med mig av den här kunskapen via coaching och föreläsningar.

Telefon 0707-737479
Webbsida
E-post
Adress
Fjärde Långgatan 5
413 05 Göteborg