Vad vill du boka?

Om du var modig, vad skulle du tänka eller göra då?

Den ihållande lyckan är resultatet av en samling konsekvent medvetna och disciplinerade handlingar - modet är ditt verktyg och fordon.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Coaching

Coaching som frigör dig från stressande tankar och ångestfyllda känslor som hämmar dig i din vardag och i dina relationer. Med denna coaching och frånvaron frånvaro av stress och ångest får du ut mer av dig själv och av livet.
De Tre Principerna är en förståelse om hur vi som människor skapar vår upplevelse av oss själva och våra liv. Förståelsen grundades i Sydney Banks (1917-2006) upptäckter och som han sedan lärde ut. Detta är en kraftfull coaching inifrån och ut som låter oss se bakom de begränsningar som vi skapar för oss själva och som begränsar oss i livet.

Se sydneybanks.org , 3pgc.org eller supercoach.com för mer information.
Kraftfull transformativ coaching. Var befinner du dig i livet? Vart vill du? Om du skulle våga, vad skulle du göra då? Kanske behöver du bara en liten knuff åter till ditt lugn, eller en insikt om var du står och vart du ska. Kanske har du en lång spännande resa på gång. Ta med dig ditt hjärta och dina drömmar så utforskar vi :).

Samtalen kan göras i person, via Skype eller telefon.

Meditation

I mina meditationslektioner lär jag dig att meditera och hur olika typer av meditation kan hjälpa dig att utveckla olika sidor hos dig. Meditation är enligt mig det kraftfullaste verktyget en enskild person kan använda sig av där man helt självständigt och oberoende kan hitta en plats inom sig själv för vila och harmoni samt där man kan finna svar och vägar framåt i livet.

Partnership - Coaching program

Tillhör du de som också förstått att det är din födslorätt att vara lycklig och att du vill sluta skjuta på livet? Har du någon gång känt att det måste finnas mer än vad som är eller har varit? Tillsammans skingrar vi de moln som ligger och täcker ditt autentiska jag, låter din slumrande potential få vecklas ut och därifrån skapa det liv som längtar efter att levas!

För detta program jobbar vi tillsammans över antingen 3, 6 eller 9 månader

Ps. Samtalen kan göras i person, via Skype eller telefon beroende på vad du föredrar och var du bor i landet.

Coaching

Välkommen till min sida! Jag heter Daniel Doverland och är utbildad Transformativ Coach™ hos Michael Neill´s Supercoach Academy. Jag är också utbildad Hälsocoach hos Kjell Haglund.

Jag coachar och vägleder människor inom stresshantering, meditation, tekniker, mental träning, resan coaching, De Tre Principerna med mer.

Välkommen att boka en första session med mig. Jag tar emot i Stockholm City, eller i söderort samt också via Skype och telefon.

Med varma hälsningar

Daniel Doverland

Webbsida
E-post
Adress
Krigsstigen 14
182 73 Danderyd
Danderyd / Stockholm