Vad vill du boka?

Om du var modig, vad skulle du tänka eller göra då?

Den ihållande lyckan är resultatet av din autentiska konsekvens - modet är ditt verktyg och fordon.

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Företag och Grupper

Vi kommer ut till er arbetsplats eller förening och föreläser om prestationsoptimering. Vi lär ut ett principer och tankesätt om ett hållbart förhållningssätt till träning, kost och livshållning.
Vill ni ha ökad trivsel och optimera prestationer och resultat? Vi kan hjälpa er att implementera träning, kosthållning och nya tankesätt på er arbetsplats för en mer hållbar arbetsmiljö.

Idrottsmassage

Massage med fokus på funktion och prestation. På en kvart fokuserar vi på det mest behövliga, en muskelgrupp åt gången.
Massage med fokus på funktion och prestation. På 30 minuter fokuserar vi på att öka blodcirkulation och rörlighet i dem större muskelgrupperna, till exempel axlar, ben och rygg.
Massage med fokus på funktion och prestation. På 60 minuter får du en djupgående behandling där vi hinner gå igenom i princip alla muskelgrupper alternativt fokusera på dina problemområden

Personlig Coaching

Få en timmes Online konsultation utav mig, Corinne för att få kartläggning och vägledning framåt vad det gäller att förbättra och optimera din hälsa. Corinne är licenserad Personlig Tränare och utbildad beteendevetare. Ordinarie pris är 500 kr, första konsultationen får du nu för halva priset - 250 kr.
Transformativ Coaching som förändrar och frigör.
Vilka är dina drömmar?
Hur vill du leva?
Hur vill du känna dig?
Vad behöver du släppa taget om?

De Tre Principerna är en förståelse om hur vi som människor skapar vår upplevelse av oss själva och våra liv.

Detta är en kraftfull coaching inifrån och ut som låter oss se bakom de begränsningar som vi skapar för oss själva och som begränsar oss i livet.

Se http://www.sydneybanks.org/ , http://www.3pgc.org/ eller https://www.michaelneill.org/ för mer information.
Denna tjänst är för dig som föredrar coaching via chat eller messenger. Du kan välja att bli del av vår facebookgrupp där du får ta del av alla tränings- och kosttips som delas där och/eller du kan få enbart coaching individuellt. Det finns stora fördelar med detta då du har tid att reflektera och fundera över dina frågor samt svaren från oss. För många kan det också upplevas som en fördel att inte samtala direkt med någon, för att lättare kunna formulera sig samt det är lätt att klämma in i vardagen. Sänd Corinne ett e-mail om du har frågor om vägen framåt, berätta lite om dig och var du står. Välkommen att låta ett nytt liv få vecklas ut!
Kraftfull personlig träning som optimerar dig och din träning. Jag, Corinne hjälper dig att höja dig själv och att coacha dig i dels vilka övningar du behöver för ditt ändamål och din hälsa, dels hur du ändrar på dina oönskade beteenden och istället för in en sundare livshållning. Det är du som sätter gränserna. Boka en fri konsultation innan din tid, så att jag kan hjälpa dig bättre!

Coaching

Välkommen till vår sida! Här bjuder vi in till Personlig träning för kropp, sinne och själ.

Jag som främst står för den mentala biten heter Daniel Doverland och är utbildad Transformativ Coach™. Jag är också utbildad Hälsocoach.

Jag som står för det mer kroppsliga och fysiska heter Corinne Silfverlåås och är examinerad beteendevetare, licensierad PT samt diplomerad idrottsmassör. Du når mig via ptcorinne@gmail.com

Vi coachar och vägleder människor till livsstilsförändringar genom stresshantering, meditation, fysisk träning, kosthållning, mental träning, De Tre Principerna med mera.

Välkommen att boka en första session med mig. Vi tar emot i hjärtat av Sundbyberg samt också via Skype och telefon.

Med varma hälsningar

Daniel Doverland och Corinne Silfverlåås

Livsstil - träning och kost: http://ptcorinne.webnode.se

Livsstil - sinne och själ: http://www.mbscoaching.se/

Webbsida
E-post
Öppettider 09.00 - 19.00
Adress
Tallgatan 12
172 69 Sundbyberg
Sundbyberg