Boka Cellulitbehandling 30 min , 420,00 kr

Moving Cupping med mjuka silikonkoppor som dras över huden. Det är en mycket djupgående metod som arbetar med bindväven samtidigt som den ökar blodcirkulation och lymfflöde. Lämplig för att behandla celluliter på lår, mage, armar t.ex. Man bör räkna med minst 5 behandlingar för att uppnå resultat.

11894655_10153521364546351_8210122886820211167_o.jpg
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Corpus Sanus Massage & Hälsa (Sölvesborg)

Corpus Sanus betyder frisk och sund kropp och jag som står bakom Corpus Sanus Massage & Hälsa heter Catharina Cantzler Øvermo. Jag är av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör och Diplomerad Medicinsk Massageterapeut.
För dig som kund är det en trygghet att gå till en certifierad massör.
Min största önskan är att du ska må bra och att du känner att min behandling gör en skillnad i din vardag. Hos mig blir du bemött med engagemang, omsorg och respekt.
Hos Corpus Sanus Massage & Hälsa kan du välja att få en avkopplande massagebehandling för att kunna varva ner i en stressig vardag. Det blir din stund.
Eller kanske är det så att du har ett specifikt problem (till exempel stelhet, smärta och inskränkt rörlighet) som du vill komma tillrätta med? Då blir behandlingen inriktad på att uppnå resultat och omfattar både muskeltester, massage och olika tekniker för töjning och muskelavspänning.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Galjalyckevägen 16
294 77 Sölvesborg
Öppna i Google Maps 🗗