Vad vill du boka?

VÄLKOMMEN PÅ LIVSCOACHING TILL CREAVIVA

För dig med BUDGUIDENKORTET: 25% RABATT på coaching.

För dig med ICA-KORT: Alltid minst 5% RABATT på ordinarie pris (gäller ej kurser). Beställ tjänsten här: http://ica.wellnet.se/Company/Show/6421. Boka sedan din första besökstid här på Bokadirekt.

Rabatterna kan inte kombineras med varandra eller med andra erbjudanden.

Välkommen till min fräscha lokal centralt belägen på Södermalm i Stockholm! Du är varmt välkommen hit på personligt coachsamtal Jag erbjuder även promenadcoaching för dig som vill röra på dig samtidigt som du planerar ditt liv. Du kan också få coaching via Skype eller telefon, vilket kanske passar dig som bor utanför Stockholm eller inte har möjlighet att ta dig hit. Några av mina specialområden är kreativitet och ofrivillig barnlöshet. Håller också kurser och utbildning i kreativitet och personlig utveckling.

Om du inte hittar en lämplig tid i kalendern går det bra att ringa 072-711 70 57, så ska jag försöka sätta in en tid som passar just dig

INSPIRATIONSMAIL
Vill du ha gratis inspiration för din personliga utveckling direkt i din mailbox? Då kan du prenumerera på Creavivas inspirationsmail som är fyllda med tips, idéer, steg-för-steg-anvisningar och inspirationstexter som kan hjälpa dig framåt oavsett var du befinner dig i livet. Följ länken nedan: http://creaviva.se/inspirationsmail

DIN UTVECKLING - MIN PASSION
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Creaviva

VARFÖR COACHING?
Är ditt liv precis såsom du vill ha det? Eller finns det områden i ditt liv med förbättringspotential? Kanske utmaningar som du bävar inför? Eller drömmar som väntar på att uppfyllas? Du kanske känner att det är dags att ta nästa steg i din personliga utveckling?

VAD INNEBÄR COACHING?
Creaviva erbjuder livscoaching, och precis som namnet antyder kan du få hjälp med alla områden i ditt liv.

Coaching vilar i en positiv och optimistisk människosyn. Coachen ger normalt inga råd, utan det handlar om att med coachens hjälp och verktyg göra upptäckter, val och öka medvetenheten, för att sedan locka fram de inre resurser som finns hos dig för att ta dig framåt.

VARFÖR EN CERTIFIERAD COACH?
Jag coachar individer och mindre grupper i de områden i livet där man vill ha en förändring. Jag är beteendevetare i botten och även utbildad certifierad coach enligt branschorganet International Coach Federations (ICF) riktlinjer. Denna certifiering är en kvalitetssäkring av coacher och innebär bland mycket annat att jag har en gedigen coachutbildning i botten, arbetar under tystnadsplikt och följer de etiska riktlinjerna som fastslagits av ICF.

KURSER
Då och då erbjuder Creaviva kurser inom kreativitet, personlig utveckling mm. Håll utkik på tjänsteutbudet!

BEHÖVER DU ETT BOLLPLANK NÄR DET GÄLLER DIN KREATIVITET?
Alla som arbetar med en kreativ verksamhet, professionellt eller på fritiden, vet att det innebär speciella utmaningar. I coachprocessen utforskar vi hur man ska hitta flödet, överbrygga motstånd och svårigheter samt förstå sin egen kreativa profil och potential. Jag arbetar utifrån en forskningsbaserad kreativitetsmodell.

ÄR DU OFRIVILLIGT BARNLÖS?
Som ofrivilligt barnlös ställs du inför många livsavgörande beslut samtidigt som känslorna ofta åker bergochdalbana. Jag har personlig erfarenhet av missfall, assisterad befruktning och adoption. I coachprocessen får du stöd på din bana mot det efterlängtade barnet.

Telefon 072-711 70 57
Webbsida
E-post
Adress
Skånegatan 97
116 35 Stockholm (Södermalm)