Boka Konsultation Fibroblast behandling 15 min , 0,00 kr

Bokar du en fibroblastkonsultation nu i Juli så får du 20% om du vill/kan göra en hudåtstramning i augusti månad.

Du kan lyfta dina ögonlock, reducera påsar under ögonen (många män gör denna behandling under ögon). Hamsterpåsar, kinder, rökrynkor är ochså något som går att få bort med denna metod.

Mycket lös hud på knä och mage är också ett populärt område att behandla.

Bpka en kostnadsfri konsultation så berättar jag mer och ser om du har rätt förutsättningar för behandlingen.

Vi rekommenderar en konsultation före fibroblastbehandling så vi vet att du kan genomföra behandlingen. Boka en tid här för besök på salongen eller om du ringer upp på bokad tid.

OBS!!! PRISET PÅ BEHANDLING BEROR PÅ HUR STORT OMRÅDET ÄR SOM SKA BEHANDLAS. FÖR EXAKT PRIS OCH ÖVRIGA OMRÅDEN KONTAKTA OSS.

Vid uteblivet besök som ej avbokats debiteras 300:-

39045717_1875220269229192_6846892633986433024_n.jpg

Cristakliniken

Ett stenkast från centralstationen i Arvika hittar du CristaKliniken. Här möter professionalism sin högsta klass och man kan i den lugnt luta sig tillbaka i den harmoniska miljön och samla energi. För kliniken är den yttersta prioriteten att kunden som individ och dess behov tillgodoses, och med exklusiva utbildningar och certifieringar från tongivande aktörer så som branschrådet svensk massage, Medicinskt kursforum, ITEC, Spa- och hudterapeut på Åre Spa School så garanteras man förstklassigt resultat. Kliniken erbjuder ett brett utbud av skönhetsbehandlingar som inkluderar fransar och bryn, klassiska ansiktsbehandling, manikyr, vaxning, massage och djupvågsbehandling. Men även mer avancerade som Microblading 3D-bryn, Purebeau fibroblast ögonlockslyft, GREEN PEEL, CryoPen, Cool Shaping, Microneedling, Kemsik peeling, NBE Deep skin.

Välkommen in!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 10-17
Adress
Storgatan 26
671 31 Arvika
Centrum
Öppna i Google Maps 🗗