Vad vill du boka?

Vi vill hjälpa dig må ditt allra bästa! Saknar du något, önskar du få ut mer av din vardag, vill du orka mer och stressa mindre? Eller vill du ta ett steg framåt i yrkeslivet, söka nya utmaningar, satsa inom idrottsvärlden? Vi fokuserar på att ta fram dina styrkor, din potential och sätta en plan för att du ska nå dina mål. 


"Vi tror starkt på att med passion, mod och målmedvetenhet kan alla nå sin mål och det är vår uppgift att tillsammans med vår klient att hitta vägen dit”

Alessio finns på Nordic Wellness Exclusive,  St. Eriksgatan 6 i Göteborg
Anna utför coaching via telefon eller skype alt. på förutbestämd plats.
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Crociani Coaching

Crociani Coaching bildades 2017 av Alessio och Anna Crociani, båda med lång erfarenhet av att arbeta med människors utveckling. Alessio är personlig tränare sedan mer än 20 år tillbaka och Anna är utbildad friskvårds terapeut med flera år inom Spa-branschen, båda i Italien och i Sverige.
De brinner båda för personlig utveckling, att hjälpa människor se och värdesätta sina inre styrkor. Genom att stärka varje individs potential väcka en inre kraft som kan ta dem dit de önskar.
Anna och Alessio är båda certifierade Professional Lifecoach och driver bl.a projekt inom företag som satsar på sina anställdas välmående, arrangerar föreläsningar/workshops, samarbetar med Global Wellness Day och erbjuder personliga tjänster inom träning och coaching.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider mån-fre 8-18
lör-sön på förfrågan
Adress
Göteborg/Borås