Cryo care

betyg4.9 Fantastiskt bra(9 betyg)
Laholmsvägen 25, 302 69, Halmstad
Välkommen till Cryo care! Vi på Cryo care utför behandlingar för dig som tänker på din kropp och hälsa! Vi har en Cryocabin som vi använder för att utsätta kroppen i en extrem kyla som den aldrig har upplevt för! Vi utvecklar verksamheten som vi har drömt om, därför så har vi möjligheten om att erbjuda ett helt nytt teknik inom träning för dig som inte har tid för att gå till gymmet eller kommer precis ut från förlossningen och har det jätte jobbigt för att komma tillbaka i form igen. Med hjälpen av EM Slim Power har vi möjligheten för att utföra HI-EMT behandling. Kylbehandling är helt nytt och revolutionerande hälsobehandlingen med häpnadsväckande resultat! Fördelarna med helkropps kylbehandling är att man stärker och föryngrar huden, minskar inflammationen i kroppen, ökar kollagen produktion, minskar svullnader och ledsmärtor, reducerar celluliter och rynkor, ökar blodcirkulation, påskyndar återhämtningen, ökar metabolism och fettförbränning, kan verka positivt mot ångest, depression, frigör hormoner och endorfiner. Med maskinen Cryocabin kommer vi att ge möjligheten med att ta återhämtningen till nästa nivå för dem som tänker på hälsan och utför idrott. Det är också en terapi för dem som tänker på skönhet och kosmetologi, för som förbränna mellan 600 och 800 kalorier på bara 3 minuter! Vi utför en medicinsk behandling och kylande process av kväv ånga som omger kroppen till en temperatur mellan -160°c på hela 3 minuter. Man ska tänka på att inte ha på sig något av metall, tex piercing eller under kläder som innehåller det. Man utför processen i underkläder, vi har ombyttes bossar, rockar och microfibersocka. HI-EMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Trainer) är den medicinska tekniken som används inom estetisk medicin. Den använder ett fokuserat elektromagnetiskt fält med säker intensitetsnivå. HI-EMT´s behandling motsvarande mer än 20 000 smärtfria situps eller knäböj. En enda behandling tar bara 20 till 30 minuter och därefter kan kunden återgå till sin dagliga rutin, 2-3 behandlingar per vecka, skulle vara tillräckligt för ett perfekt resultat för de flesta. Generellt rekommenderas 4-6 behandlingar. På en behandling förbränner man upp till 2,300 kalorier. En mängd kliniska studier från USA visar med hjälp av Ultraljud, CT röntgen och Magnetröntgen att klienter har minskat över 20 % i fett och ökat 18% i muskelmassa efter behandlingen är klar. Välkomna till framtiden!!

Boka tjänst

  • EM Power Slim45 minuter, 595 kr · Mer info
    Boka

Personal

noImage
Ignacio HortaHI-EMT-behandling
PresentkortKlarna
noImage
Ignacio Horta
(9 betyg)
Cryo
PresentkortKlarna

Betyg och recensioner

4.9Fantastiskt bra
9 betyg
till Ignacio Horta
Kändes väldigt tryggt med Ignacio då han informerade väl och kunde besvara alla frågor. Dessutom väldigt trevlig. Kommer definitivt återkomma!
till Ignacio Horta
Cool upplevelse . Ses igen :)
till Ignacio Horta
Sjukt skön upplevelse, och Ignacio är världens enklaste att prata med! Bara +++
till Ignacio Horta
Fantastisk upplevelse.

Om företaget

Vi erbjuder en personlig upplevelse i en privat och välkomnande miljö. Vi är en verksamhet i ständig utveckling och vi strävar efter att tillhandahålla en vänlig, tillmötesgående och professionell atmosfär som matchar nivån vi erbjuder.

Bilder