Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

En scanning med hjälp av ES Komplex (funktionstest) och NLS Analyzer (patogenindikation) samt med att mikroskopera torkat blod.
Irisdiagnostik och tungdiagnostik är andra analysmetoder.
Du får även råd om kost som är bra för dig och dina problem.
Första besöket tar ca 2,0 tim. I vissa fall ersätts blodanalysundersökning andra analoga tester som Monicor (meridianundersökning) eller Genius (energifältsmätning)
Vid mån av tid ges även behandling med frekvens.

Detta är en större hälsoanalys som visar på brister eller obalanser i mineraler, vitaminer, status på kärl, inflammationsbenägenhet, ämnesomsättningen, fria radikaler, vissa hormoner, binjurar, lever, matsmältningssystemet, syresättning samt försurningsgrad. Även indikationer på överväxt av patogena bakterier, virus och parasiter.
Frekvensbehandling används för att minska inflammation och smärta i kroppen. Kan ta bort patogener (virus/bakterier/parasiter)
Stödjer och balanserar viktiga organ och dess funktion, tex sköldkörteln, lever, njurar och matsältningssystemet mm.
Man tittar i ögat (iris) efter strukturella och pigmentella tecken. Dessa kan tydas och sammaställas vilket ger en bild av det aktuella hälsotillståndet.
I samband påvisas specifika råd angående stöttande näring tex örter, vitaminer eller mineraler, kostförändring ifall det behövs.
Balansering av kroppens energibanor och akupunktur punkter. Detta är ett bra sätt för att få kroppen i balans och läkning kan påbörjas.
Här får kroppen massage då gummikoppornas sugkraft lyfter upp bindväven på ett relativt skonsamt och på sätt ökar blodcirkulation och minskar stelhet. Ofta är det just bindväven som behöver stimulering. Många upplever ett välmående pga man har satt igång kroppens cirkulation och lösgjort slaggämnen. Det är viktigt att dricka ljummet vatten efteråt.

Curea

På Curea möts traditionella och moderna undersökningsmetoder, analoga och digitala tester och analyser.

På mottagningen som finns i Sandared, Borås ges kroppsvård som innefattar näringsråd, homeopati, frekvenser, hälsoundersökning, tester och massage sedan 1995/2005. Detta för att stärka kroppen så att den själv klarar av att bekämpa sjukdom och ohälsa istället för att ge konventionell medicin, som ofta ger biverkningar och försvagar organismen på sikt.

Kroniska sjukdomar tar ofta lite längre tid att behandla och det kan behövas flera besök, delvis beroende på att olika läkemedel behövs och delvis beroende på hur länge sjukdomen har befunnit sig där.

En konsultation innefattar anamnestagning, som kan bestå av bioscanning, blodanalys, homeopatisk analys, urintester som resulterar i ett homeopatiskt läkemedel/frekvens och/eller ett mikronärings/kostråd.

Behandlingen anpassas efter varje individ, samt beroende på om det är en akut eller kronisk problematik.

Telefon 0733606999
Webbsida
E-post
Öppettider Måndag till fredag
09 00 - 18 00
Adress
Villavägen 23
518 33 Sandared
Sandared