1. Hem
  2. Massage Deje

Dömle Herrgård

betyg4.7 Fantastiskt bra(93 betyg)
Dömlevägen, Deje
Varmt välkommen till Dömle SPA! Hos oss på Spagården kan ni komma och slappna av. Det är Er tid till avslappning, förnyelse och reflektion. Vi har ett brett utbud av behandlingar som passar alla. Vi har duktiga och erfarna terapeuter som finns här för att vägleda Er till de rätta produkterna och behandlingarna. Vi anpassar allt så det ska passa just Er! Vi arbetar med innovativa och effektiva hudvårdsprodukter från Babor Sverige. Skulle ni vilja boka en duo behandling, eller har ni kanske frågor? Skicka ett mail till spa@domle.se eller ring 0552-41062 så hjälper vi Er.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
93 betyg
Jasmine B.
Allt var toppen: Personalens bemötande, servicen, maten och ett spa som var magiskt

Visa mer

Sophie S.
Bra massage och superfin relaxavdelning.

Visa mer

Jenny P.
Underbar omgivning och atmosfär, lugnt och skönt!

Visa mer

Christina A.
Trevlig herrgård i vacker miljö. Bra rum, med en och annan nedsutten möbel. Fint Spa men lite för mkt folk. Mestadels bra mat och en fin frukost, men lite bättre bröd hade gjort ett bättre intryck.

Visa mer

Om företaget

Med anor från 1446, är vi idag en vacker blandning av klassisk herrgård och toppmodernt koncept för konferens, kickoff och viktiga möten. Perfekt för livets stora fester och drömbröllop. Herrgården har alla möjligheter för både stora och små sällskap. Kanske en romantisk weekend på tu man hand? Här finns också massor av aktiviteter, vår nybyggda spaanläggning, spabehandlingar, inne och utomhusgym, padelbana, vinkällare, lyxiga utomhusjacuzzis och bastu, en sagolik herrgårdspark, med egen strand. Vi erbjuder också ett helt fantastiskt kök.

Bilder

Detaljer och kontakt