Dömle Herrgård

betyg4.8 Fantastiskt bra(31 betyg)
Dömlevägen, Deje
Varmt välkommen till Dömle SPA! Hos oss på Spagården kan ni komma och slappna av. Det är Er tid till avslappning, förnyelse och reflektion. Vi har ett brett utbud av behandlingar som passar alla. Vi har duktiga och erfarna terapeuter som finns här för att vägleda Er till de rätta produkterna och behandlingarna. Vi anpassar allt så det ska passa just Er! Vi arbetar med innovativa och effektiva hudvårdsprodukter från Dermalogica, svenska ekologiska hudvårdsmärket, Care of Gerd. Medicinskt målinriktade Dermaceutic och mineralmakeup från Jane Iredale. Skulle ni vilja boka en duo behandling, eller har ni kanske frågor? Skicka ett mail till spa@domle.se eller ring 0552-41062 så hjälper vi Er.

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

Betyg och recensioner

4.8Fantastiskt bra
31 betyg
Jag tog en elevmassage som var helt klart godkänd. Det var hennes första dag på Dömle så man kan inte förvänta sig allt för mycket heller då. Men hon var duktig.
Mycket nöjd lagom med folk på restaurangen å spa
Så god mat och härliga omgivningar!
Fin omgivning. Mycket god mat och dryck. Avslappnad atmosfär. Härligt SPA.

Om företaget

Med anor från 1446, är vi idag en vacker blandning av klassisk herrgård och toppmodernt koncept för konferens, kickoff och viktiga möten. Perfekt för livets stora fester och drömbröllop. Herrgården har alla möjligheter för både stora och små sällskap. Kanske en romantisk weekend på tu man hand? Här finns också massor av aktiviteter, vår nybyggda spaanläggning, spabehandlingar, inne och utomhusgym, padelbana, vinkällare, lyxiga utomhusjacuzzis och bastu, en sagolik herrgårdspark, med egen strand. Vi erbjuder också ett helt fantastiskt kök.

Bilder