Dömle Herrgård

betyg4.7 Fantastiskt bra(39 betyg)
Dömlevägen, Deje
Varmt välkommen till Dömle SPA! Hos oss på Spagården kan ni komma och slappna av. Det är Er tid till avslappning, förnyelse och reflektion. Vi har ett brett utbud av behandlingar som passar alla. Vi har duktiga och erfarna terapeuter som finns här för att vägleda Er till de rätta produkterna och behandlingarna. Vi anpassar allt så det ska passa just Er! Vi arbetar med innovativa och effektiva hudvårdsprodukter från Babor Sverige. Skulle ni vilja boka en duo behandling, eller har ni kanske frågor? Skicka ett mail till spa@domle.se eller ring 0552-41062 så hjälper vi Er.

Boka tjänst

 • Idrottsmassage 50 min50 minuter, 1 095 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk Massage 30 min30 minuter, 675 kr · Mer info
  Boka
 • Klassisk Massage 50 min50 minuter, 995 kr · Mer info
  Boka
 • ANSIKTSBEHANDLING 25 Min25 minuter, 450 kr · Mer info
  Boka
 • DÖMLE`S KLASSISKA ANSIKTSBEHANDLING50 minuter, 1 095 kr · Mer info
  Boka
 • DÖMLE`S KLASSISKA ANSIKTSBEHANDLING80 minuter, 1 395 kr · Mer info
  Boka
 • HELKROPPSKRUBB MED MASSAGE 60 MIN60 minuter, 995 kr · Mer info
  Boka
 • Muscular tid - ansiktsbehandling för män30 minuter, 845 kr · Mer info
  Boka

Betyg och recensioner

4.7Fantastiskt bra
39 betyg
Fantastiskt god och varierande mat! Enastående positiva medarbetare som alla var besjälade av att leverera god service! Spa-upplevelsen behagligt avkopplande! Och Ericas massage var högklassig! (...men inredningen i tyngsta och mörkaste laget i Norra flygelns rum ...sammetsgardinerna lade sordin på den i övrigt goda stämningen) Vi återkommer säkert! Och har redan rekommenderat en vistelse till goda vänner!
Härlig kväll med Norbert Lang och med sparris tema. Fantastiskt vällagade 5 rättersmeny. Trevlig personal och kunnig Ni gjorde ett jättebra jobb alla. Norbert du är trevlig att lyssna på . En fantastisk kväll. Ann och Leif
Toppen toppen massage
Underbart!

Om företaget

Med anor från 1446, är vi idag en vacker blandning av klassisk herrgård och toppmodernt koncept för konferens, kickoff och viktiga möten. Perfekt för livets stora fester och drömbröllop. Herrgården har alla möjligheter för både stora och små sällskap. Kanske en romantisk weekend på tu man hand? Här finns också massor av aktiviteter, vår nybyggda spaanläggning, spabehandlingar, inne och utomhusgym, padelbana, vinkällare, lyxiga utomhusjacuzzis och bastu, en sagolik herrgårdspark, med egen strand. Vi erbjuder också ett helt fantastiskt kök.

Bilder