Vad vill du boka?

För tidsbokning samma dag vänligen ring 070-51 52 108
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Ansikte

Behovsanpassad - avslappnande - resultatinriktad
En avslappnande och djupgående ansiktskur med rengöring, peeling, ansiktsmask, akupressurmassage, hand o fotinpackning. Kuren avslutas med exklusiva produkter anpassade till din hud.

Uppfräschande ansiktskur för både kvinnor och män med rengöring, peeling, ansiktsmask och ansiktsmassage. Avslutande produkter avpassade till din hy.

Duo-behandling

Ta med någon du tycker om och upplev en härlig och avkopplande stund tillsammans. Under duo-behandlingarna är ni två personer i samma rum och en terapeut som tar hand om er växelvis.
Härligt avslappnande kur med fokus på massage!
Inpackning och massage av händer och fötter. Ansiktskur med peeling, återfuktande mask, avslutande produkter som anpassas till din huds behov. Avslutas med ansikts och hårbottensmassage!
Ta med någon du tycker om och upplev en härlig och avkopplande stund tillsammans. Under duo-behandlingarna är ni två personer i samma rum och en terapeut som tar hand om er växelvis.
Sköna fötter - välgörande för hela kroppen!
Fotbad med mineralsalt och eukalyptusolja, hårbottensmassage, peeling med Turkisk bodyscrub samt fotmassage med en härligt svalkande fotkräm.
1090kr/ 2 pers
Ta med någon du tycker om och upplev en härlig och avkopplande stund tillsammans. Under duo-behandlingarna är ni två personer i samma rum och en terapeut som tar hand om er växelvis.
Du får ett kurbad medan din vän får en ansiktskur. Sedan växlar ni.
Mer beskrivning under: Kurbad och Ansiktskur Duo-behandling 90 min 1390:-/2 pers
Ta med någon du tycker om och upplev en härlig och avkopplande stund tillsammans. Under duo-behandlingarna är ni två personer i samma rum och en terapeut som tar hand om er växelvis.
Du får ett kurbad medan din vän får en bodyscrub. Sedan växlar ni.
Mer beskrivning under: Kurbad och Ungersk bodyscrub Duo-behandling 90 min 1390:-/2 pers
Ta med någon du tycker om och upplev en härlig och avkopplande stund tillsammans. Under duo-behandlingarna är ni två personer i samma rum och en terapeut som tar hand om er växelvis.
Du får massage medan din vän får ett kurbad. Sedan växlar ni.
Mer beskrivning under: Kurbad och Massage.
Duo-behandling 90 min 1390:-/2 pers

Fotkur

Välgörande för hela kroppen!
Ett skönt fotbad med mineralsalt och eukalyptusolja. Medan du sitter med fötterna i badet får du en avslappnande hårbottensmassage. Dina fötter får fotpeeling med Turkisk bodyscrub samt fotmassage med en härligt svalkande fotkräm.

Kroppskurer 25 min

Låt dig masseras i ett härligt skummande kurbad med jetstrålar. Dessutom ett badsalt med över 60 essentiella mineraler och spårämnen för att återfukta på djupet, utrensa och balansera kroppen. Avslutningsvis sprayas kroppen med bodyspray innehållande återfuktande kamomill eller lavendelolja.

Kroppskurer 80 min

En lyxig behandling som ger massor med fukt och näring till en torr o trött hy!
Bodyscrub, inpackning med mineralrik creme och ekologisk aromaolja. Ansiktskur med rengöring, peeling, återfuktande mask, avslutande produkter samt ansiktsmassage.
En behandling som tar hand om hela dej från topp till tå.
Du får bodyscrub, kurbad och aromamassage med värmande ingefärsolja som doftar ljuvligt. Dessutom en uppfriskande ansiktskur som anpassas till din hudtyp.
Spagåva ingår!
-för trötta o ömma muskler
Kuren inleds med bodyscrub där döda hudceller avlägsnas, blodcirkulationen ökar och porerna öppnas för att göra huden förberedd för ett avkopplande örtbad med energigivande eukalyptusolja.
Medan jetstrålar masserar musklerna ges en rengörande ansiktsmask. Kuren avslutas med bodyspray innehållande fuktighetsgörande kamomill, ansiktsprodukter anpassade för din hudtyp samt ansiktsmassage. En kur som ger energi för lång tid.
För alla sinnen!
Andas in doften av lavendel och njut av den lugnande och balanserande kraften i denna upplyftande och föryngrande spa-upplevelsen. En stärkande helkroppspeling i två steg följs av en avkopplande massage och varm helkroppsinpackning. En hårbottenmassage ingår, och utförs med varm lavendelolja för den som önskar. Avslutas med energigivande fotmassage.
- för stela och ömma muskler
Peelande, renande och mineralrik inpackning med naturlig moor-lera från Ungern. Under tiden du är inpackad får du njuta av en ansiktsmask och ansiktsmassage. Helkroppsmassage med mineralkräm och valfri aromaolja.

Massage

En skön och härligt avstressande massage som mjukar upp musklerna. Bra för dig som känner dig stressad och vill uppnå en total avslappning. Massagen utförs med aromaoljor som du väljer tillsammans med terapeuten En behandling som ger total avslappning. Behandlingen inkluderar ansiktsmassage.
En terapeutisk och holistisk massageupplevelse! Djupgående massage där både bambustavar och händer används. Behandlingen ger hälsosam cirkulation, är skön vid spända muskler, ger en djup avslappning och hjälper till med utrensning.
Bambu är känd för att symbolisera styrka, fertilitet, ungdom, framgång och styrka.
Djupgående massage som lindrar och mjukar upp spänningar i dina muskler. Du väljer själv var du vill ha massage, rygg o nacke eller ben.
Djupgående massage som lindrar och mjukar upp spänningar i dina muskler på valda kroppsdelar eller en avslappnande helkroppsmassage.
En massageupplevelse utöver det vanliga!
En djupt avslappnande men ändå upplyftande massageupplevelse med ritualer som alla gemensamt hjälper dej att slappna av, förbereder kroppen att ta emot behandlingen och hjälper kroppen till självläkning.
Helkroppsmassage med Neroli Blossom Oil, en helt ny produkt med doft som lättar spänningar, oro och stress.

Massage & spapaket 50 min

Kuren börjar med att du masseras i ett härligt skummande kurbad med jetstrålar. Välj mellan Ungerskt mineralbad, Franskt algbad eller Kräuter örtbad. Avslutningsvis sprayas kroppen med bodyspray innehållande återfuktande kamomill eller lavendelolja.Därefter får du djupgående massage som lindrar och mjukar upp spänningar i dina muskler. Du väljer själv var du vill ha massage, rygg o nacke eller ben.
Du får 30 min djupgående massage som lindrar och mjukar upp spänningar i dina muskler. Du väljer själv var du vill ha massage, rygg o nacke eller ben.
Dessutom en uppfräschande ansiktskur med produkter anpassade för både kvinnor och män. Du får en rengöring,ansiktsmask, avslutande produkter samt avslappnande ansiktsmassage.
30 min djupgående massage som lindrar och mjukar upp spänningar i dina muskler. Du väljer själv var du vill ha massage, rygg o nacke eller ben. Därefter en djuprengörande bodyscrub där döda hudceller avlägsnas. Huden blir mjuk och skön. Avslutningsvis sprayas kroppen med bodyspray innehållande återfuktande kamomill.

Massage & spapaket 80 min

Kuren börjar med att du masseras i ett härligt skummande kurbad med jetstrålar. Välj mellan Ungerskt mineralbad, Franskt algbad eller Kräuter örtbad. Avslutningsvis sprayas kroppen med bodyspray innehållande återfuktande kamomill eller lavendelolja.Därefter får du djupgående massage som lindrar och mjukar upp spänningar i dina muskler på valda kroppsdelar eller en avslappnande helkroppsmassage.
60 min djupgående massage som lindrar och mjukar upp spänningar i dina muskler på valda kroppsdelar eller en avslappnande helkroppsmassage. Därefter en uppfräschande ansiktskur anpassad för både kvinnor och män. Du får en rengöring,ansiktsmask, avslutande produkter samt avslappnande ansiktsmassage.
60 min djupgående massage som lindrar och mjukar upp spänningar i dina muskler på valda kroppsdelar eller en avslappnande helkroppsmassage. Därefter en djuprengörande bodyscrub där döda hudceller avlägsnas. Huden blir mjuk och skön. Avslutningsvis sprayas kroppen med bodyspray innehållande återfuktande kamomill.

Ögon

Färgning av ögonbryn samt formning
Frans & brynfärgning, formning
Färgning av ögonfransar

Daggdroppen Spa

Välkommen till härliga behandlingar i en
rofylld miljö. Unna dej själv lite egentid,
det är du värd. Carpe Diem

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tisdag - Lördag kl.11-17
Adress
Gymnasievägen 12
931 57 Skellefteå
Öppna i Google Maps 🗗