Vad vill du boka?

Välkommen till Danielles- Fot Hud Hälsa

Du är varmt välkommen att ringa eller maila för tidsbokning.

Ring: 0739 831 444

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Fotvård

Medicinsk fotvård är en skön behandling som passar både problemfötter och i förebyggande syfte. Behandlingen börjar med ett skönt mjukgörande fotbad, behandlar ev förhårdnader, liktornar, vårtor, nageltrång m.m och avslutas med en avslappnande insmörjning med passande fotsalva.
En tilläggsbehandling till Medicinsk fotvård.

Lyxa till dagen med en härlig färgklick på tå- eller fingernaglarna. Inspirerande, moderna färger efter våra vackra årstider. CND Vinylux Polish proffsiga och revolutinerande lacksystem är ett högglansigt lack som håller länge!
-Ett av alternativen nedan-

•Vårtbehandling

•Borttagning av liktorn

•Nagelklippning

•Behandling av nageltrång


En förkortad behandling där du enbart får hjälp med återkommande problem. Passar dig som måste komma ofta på grund av smärta och problematik du inte kan åtgärda själv. Under den här behandlingen får du därför inte en helbehandling med fotbad, filning och massage utan detta är ett ekonomiskt alternativ för dig som behöver särskild hjälp.
En skön behandling för trötta vader och fötter. Mjukar upp musklerna med ekologisk massageolja och sedan masserar in fötterna med en passande fotsalva.
Fotvård för Friskvård är en skön behandling som passar både problemfötter och i förebyggande syfte. Detta kan du använda ditt friskvårdsbidrag till!

Behandlingen börjar med ett skönt mjukgörande fotbad, behandlar ev förhårdnader, liktornar, vårtor, nageltrång m.m och avslutas med en avslappnande insmörjning med passande fotsalva.

Manikyr

Mjukgörande handbad med skrubb och insmörjning av mjukgörande handkräm för rena och mjuka händer. Rensning av naglarna, formning, filning och slipning. Lackas med CND Vinulyx och top coat.
Mjukgörande handbad med skrubb och insmörjning av mjukgörande handkräm för rena och mjuka händer. Rensning av naglarna, formning, filning och slipning.

Danielles- Fot Hud Hälsa

Danielles - Fot Hud Hälsa startades utav mig, Danielle Henryson för att kunna utöva mina tjänster. Jag började studera till Medicinsk fotvårdsterapeut på Axelsons gymnastiska institut 2017 efter att ha smidigt planer med min kollega Anki, som startat upp Fot & Hudvårdskliniken. Vi har stora framtidsplaner som kommer bli riktigt roligt att ta fram.

Telefon 0739831444
Webbsida
E-post
Adress
Repslagargatan 11
118 46 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗