Boka Kosmetisk Estetisk Akupunktur 60 min , 895,00 kr

Skönhet kommer inifrån , men ibland behöver vi hjälp på traven. När kroppen åldras försämras även cirkulationen. Kroppens sätt att sprida kollagen till huden stannas av och huden får inte den näring den behöver. Minskad Sömn och stress och avsaknad av motion gör även att huden inte får den blodtillförsel som den ska.
I Kinesisk medicin förklaras hudens åldrande med att cirkulationen av Qi, kroppens vitala energi och dess flöden, minskar med åren och resultatet blir att de meridianer och flöden som underhåller vitaliteten i huden, inte längre är lika effektiva. Cellerna och vävnaderna kan inte längre näras och huden torkar, rynkor uppstår och hudens lyster minskar.
🌺Estetisk Akupunktur
är resultatinriktade behandlingar där akupunktur (ca 40-60 väldigt tunna nålar) kombineras med kinesiska örter och speciella massagetekniker för att föryngra huden.
En kur är 10 behandlingar under 5-10 veckors tid .
Samtidigt som lokal behandling görs, behandlas även djupare obalanser i kroppen. Mycket av det vi kallar normalt åldrande här i väst, är faktiskt en patologisk ackumulering av gifter och brist på blodcirkulation samt andra underliggande obalanser i kroppen..

bwdanni.jpg

Danni Grandér

Danni är diplomerad och certifierad Massageterapeut och Näringsterapeut med specialisering i idrottsmassage, graviditetsmassage och infertilitetsbehandlingar med hjälp av kostförändringar och zonterapi.

Med över 10 års erfarenhet i vårdsektorn och privata behandlingar har Danni erfarenheten att hjälpa just dig med att må bättre med hjälp av massage eller koständringar.
Viktproblem, trötthet och magbesvär behandlas med hjälp av koständringar och tillägssbehandlingar som zonterapi och liknande
Danni jobbar även på Grand Hotel Nordic Spa & Fitness med femstjärniga behandlingar.
Danni är certifierad medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och försäkrad genom dem.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag-Fredag

Smsa gärna om du inte hittar en tid som passar .
Adress
Hornsgatan 70 ,Akademikliniken
118 21 Stockholm
Södermalm
Öppna i Google Maps 🗗