Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Naprapati

Boka Nybesök hos Naprapat.
Första besöket hos naprapat lägger vi gärna lite längre tid på då det är fler frågor och tester som skall göras än vid återbesök. Nybesöket tar 40 min jämfört med normala 30 min.
Då hinner vi gå igenom ditt problem grundligt och komma fram till rätt behandlings- och rehabplan.

Välkommen!
Vi behandlar allt från ryggskott och migrän till idrottsskador
Här får du ökad förståelse för din diagnos, behandlingen och varför du ska träna!
Har du Ont i ryggen/ kroppen?
Ryggskott, Nackspärr, Musarm eller Löparknä?
Boka tid för vård Snabbt och Smidigt!
Klassisk massage eller idrottsmassage beroende på vad du vill ha för effekt. Båda klassas som friskvård och är avdragsgillt på ditt företag.

Välkommen!

BikeFit

Delta Naprapati erbjuder Functional Bike Fit och skiljer sig lite från andra genom att fokus också läggs på cyklistens svaga länkar och korrigerar dom också. Du kan ha en perfekt justerad cykel för hur du fungerar idag, men om din kropp inte fungerar optimalt kommer du ändå få ont.

En Functional BikeFit går ut på att screena din kropps styrkor, svagheter, rörlighet och stabilitet för att sedan justera in din cykel så att du på bästa sätt kan utnyttja dina krafter på ett effektivt och smärtfritt sätt. En stor skillnad till andra bike fits är att jag under bikefitten kan provbehandla muskler och leder för att få förändringar i funktion och position på cykeln. Detta skapar en mycket positiv extra dimension i bikefitten och en ökad förståelse för cyklisten vad som behövs jobbas med i framtiden.
Bike Fitten gör dig slutligen till en snabbare och mer ekonomisk cyklist och i och med den ökade ergonomin så minskar skaderisken. Komfort + Effektivitet = Prestanda

Delta Naprapati AB

På Delta Naprapati jobbar legitimerade Naprapater med att Diagnostisera dina Symtom, för att sedan ge korrekt Behandling och Förebyggande åtgärder.
Vi hjälper dig med ryggskott, migrän, nackspärr, löparknän samt rehabilitering av idrottsskador, friskvård och mycket mer.
Marcus Lofjord är specialist inom cykelrelaterade idrottsskador, ergonomi och träning och hjälper dig med Funktionell Bike Fit.

Välkommen!

Telefon 0704564532
Webbsida
E-post
Öppettider må 9:40-17:00
ti Stängt
on 8:00-14:20
to Stängt
fre 8:00-14:20
Adress
ENHAGSVÄGEN 7 2TR
18740 Täby
Öppna i Google Maps 🗗