Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder.

Vad vill du boka?

Vill du boka på Karolinska Sjukhuset i Flemingsberg
gå in här:  https://karolinskamassage.bokadirekt.se

VARMT VÄLKOMMEN TILL DIN PAUS- För ett friskare liv!

Redan i entrén smyger en fantastisk känsla av trivsamhet, harmonisk och en helande holistisk oas, där vi lyssnar, behandlar och ser i dig en individuell och holistisk människa!
 i Sundbyberg mottagning eller på Karolinska i Flemingsberg.

Har du ont i ryggen? nackspärr? ländryggen? höften? ischias? handled? armbågen? ömma muskler? ledinflammation? stela leder? träningsvärk? huvudvärk? migrän? illamående? trötta fötter? svullna ben? halsens? svullna i magen?  sömnproblem? brist på energi i kroppen? STRESS?

Det är massage det sköna sättet att slippa spänningen i musklerna. Och få värken att släppa greppet om din kropp. 
Massagens goda effekter                                                                                
Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt. Massage kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang. De positiva fysiska och mentala effekterna är många:
 • Gör spända muskler mjuka och elastiska
 • Ökar blodcirkulationen i musklerna
 • Ökar lymfcirkulationen
 • Stärker immunförsvaret
 • Har en avslappnande effekt på kroppen
 • Ger en djupare och lugnare andning
 • Påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt
 • Ger en ökad kroppskännedom
 • Motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad och andra mjukdelar
 • Har god effekt på träningsvärk och ansträngda muskler i idrottssammanhang
 • Motverkar spänningar vid smärttillstånd
 • Motverkar stress
 • Har en lugnande effekt på nervsystemet
 • Ökar vår koncentrationsförmåga
 • Ökar kroppens allmänna välbefinnande
Redan efter första behandlingen ser du en dramatisk skillnad.
Våra diplomerade massageterapeuter är inte bara fingerfärdiga. De levererar också nya insikter om hur du förebygger det onda. Välkommen att rätta ut alla frågetecken och motverka värken nu.
Boka in eller ring och fråga om våra sköna massagebehandlingar!  
Vi bearbetar/behandlar musklerna med varm och ECO oljor för bästa effekter. Massage utför på massagebänk med värme och mjukt underlag. 

Idag konstaterar forskare världen över att massage, p g a dess specifika tryck och töjning  på vävnaderna, framförallt på muskler, blodkärl, nerver och hud, påverkar det autonoma (icke viljestyrka) nervsystemet vilket sedan reflexmässigt ökar blodcirkulationen, hormoner som ger lugn frigörs och musklernas spänningsgrad minskar samtidigt som koncentrationsförmågan ökar och immunförsvaret stärks.
Är du osäker på vilken behandling som passar dig? Eller svårt att finna en lämplig tid?

Då går det bra att maila eller ringa oss, så hjälper vi dig utifrån din situation.

Vi finns även på Karolinska i Flemingsberg http://karolinskamassage.bokadirekt.se


OBS! För behandling under helger tillkommer 100 kr per timme.

Terapeutiska/Massagebehandlingar

Lymfa är kroppens naturliga reningssystem!

Ett trögt lymfsystem kan ge upphov till en rad problem som ödem, fibromyalgi, restless legs, celluliter, över vikt, sömnsvårigheter, återkommande förkylningar, huvudvärk, migrän, domningar, stelhet, värk och mycket annat.
Lymfmassage är en mild terapi och används för att förbättra cirkulationen i huden och öka dess elasticitet. Lymfmassage har också till syfte att öka transporten av överskottsvätska och slaggprodukter från vävnaden tillbaka till blodbanan.

Behandlingen går ut på att skapa en pump- och sugeffekt i vävnaderna. Det sker med strykningar, mjuka grepp och skakningar som hjälper lymfflödet att flyta i rätt riktning. Behandlingen tar ca 85 minuter och upplevs som behaglig och smärtfri. Ibland behöver jag arbeta hårdare på vissa områden, vilket kan kännas lite mer. Oftast känner du dig lugn och avslappnad efteråt.
Regelbundet LYMFMASSAGE förbättrar mycket mer en du tror hälsan och livskvalitet.
MISSA INTE DET!
En lugn, rogivande massage med värme olja. En riktig antistress behandling som frigör må bra-hormonet oxytocin som sänker stressnivån och får dig att varva ner. Lämpar sig även för personer som är känsliga för vanlig massage.
Detta är en väldigt avslappnande behandling som klargör många kanaler i kroppen.
För dig som har stora spänningar i nacke, hals, huvudet, ansikten och i ofta har huvudvärk kan denna behandling ge bra effekt och smärtlindring.

Behandlingen startar lite mer kraftfullt på skuldror, nacke och hals för att efter några djupa andning av rogivande lavendel minska i tryck med mer fokus på lymfans flöde. Akupressur i punkter i ansiktet stimuleras under lätt massage, sedan droppas lite varm olja i hårbotten och masseras in med långsamma friktioner.
Behandling avslutas med en mjuk massage framsidan av kroppen (i brösten).
Holistisk Koncept är fokus i "hela dig som en helhet" i en strid mot ohälsa och förebyggande balanser i kroppen!

Att hitta balanser i obalanser i kroppen är den viktigaste mål.
Hit hör även Medical/djup massagetekniker, infraröd värmebehandling (typ bastum), medicinsk yoga/andningstekniker, Detox, mat som medicin, vitaminer, enzymer, mineraler, örter, oljor/omega eller ekologisk örter och extrakt som löser upp blockeringar, stimulerar flöde i kroppen, behandla olika typ av obalanser och i vars kombination av dessa verktyg har gett de bästa resultaten i hälsa och livskvalitet du förtjänar idag.

Behandlingar som detoxar med kroppens egen förmåga och natur medicinsk hjälp till förbättringscirkulationen, är bra mot förstoppningen, svullnad kroppen, över/under vikt, trötthet, akne, allergier/astma även på att lösa upp rygg, muskelproblem/inflammation, nackspärr, huvudvärk, migrän, stress, depression, trötthet med t. ex.
Samt att identifiera någon vitamin eller mineralbrist, tittar på diet och livsstil.

Fokus ligger för ett friskare liv! har du haft hälsa du förtjänar?MISSA INTE DET!
Med varm olja/Mycket bra & populär med otroliga resultat

En djupgående och dynamisk hel kroppsmassage som stimulerar blodcirkulationen och avlägsnar djupt liggande spänningar i muskler och nervsystem samt löser upp blockeringar i energikanalerna. Tekniken omfattar långa strykningar kombinerat med knådning. Befriande när man lider av spända muskler och stelhet.

+ Djupgående infraröd värme är skonsamt och effektivt
Energi höjningen, förbättrad blod- och lymfcirkulation samt inte minst den ökade syresättning av blodet är bara några av de resultat som uppstår - och som leder till att vår kropps självläkande processer sätter fart. Det infraröda ljusets (infraröda värmen) -direkta påverkan på muskler, leder, kapillärer och nervändor gör den till en utomordentlig behandlingsmetod samt till hjälpmedel för många.

Allt från förebyggande, för friska personer som vill bibehålla och förbättra sin redan goda hälsa!
Till Rehabiliterande, när skadan redan har skett och personen i fråga exempelvis har smärtrelaterade problem eller önskan om en snabbare läkning/rehabilitering.
Däremellan har vi också idrottare som vill hög prestera och samtidigt undvika skador, eller läka skador snabbare. Handikappade som har svårt att motionera och som behöver få en ordentlig cirkulation i kroppen, öka pulsen och kontionsträna.
”Behandlingen är vansinnigt skön! Du lägger dig ner, kopplar av och njuter en stund..”
”Kostnadseffektivt”
”Inga biverkningar, Bygger upp istället för påfrestar”
Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt för både kropp och själ. Den senaste forskningen inom massage och beröring bekräftar att massage är precis vad den stressade människan behöver. Både de fysiska och psykiska effekterna är positiva.

En djupgående massage som har goda resultat på stela och trötta muskler och ger en behaglig och skön avslappnade effekt på kroppen.

Hur hjälper massage till?
Nackspärr? Ryggbesvär? Ömma muskler? Ont i axlarna? Ländryggen? Migrän? Huvudvärk? trötta fötter? Ledbesvär? Stelhet? Ischias nerv? Muskelinflammation? Tennis armvågen? fibromyalgi? sömnproblem? Stress?

Några av massagens positiva effekter:
Mjukar upp och gör spända och ömma muskler elastiska.
Mjukar upp bindväv och motverkar ärrbildningar i muskler efter skador.
Ökar blodflödet och syre- och näringstillförseln i musklerna.
Löser kramper och låsningar.
Ökar lymfcirkulationen och stärker immunförsvaret.
Hjälper till att forsla bort slaggprodukter, främst mjölksyra från musklerna.
Dränerar svullnader.
När bröst- och ryggmuskler slappnar av förbättras och fördjupas andningen.
Sänker blodtrycket.
Ökar prestations- och återhämtnings förmågan.
Har en lugnande och avslappnande effekt på nervsystemet.
Genom beröring påverkas vissa av kroppens hormoner positivt, ex stresshormoner, matsmältningsapparaten och sömnhormoner.
Ger en ökad kroppskännedom.

Om mig som terapeut
Jag har kunskap och erfarenhet i flera massagetekniker, som jag kombinerar för att hjälpa bland annat kronisk smärta med olika tekniker som i ayurvedisk massage, myofascial release, akupressur medicinsk massage, reflexologi, manuellt lymfdränage, trigger punkt terapi, trager rörelseterapi, andningsarbetsterapi/breathing therapy, och mer beroende på avsikten med ditt behov.

Vi Jobbar efter resultat
Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt för både kropp och själ. Den senaste forskningen inom massage och beröring bekräftar att massage är precis vad den stressade människan behöver. Både de fysiska och psykiska effekterna är positiva.
Visst är det fantastiskt att det går att förebygga och åstadkomma så mycket med massage! En friskvårdande massagebehandling är dessutom väldigt skön. Ligger du steget före så hinner aldrig smärtan och stelheten nå dig! Varje behandling är unik i sig själv och anpassas efter varje enskild individs önskemål och behov.

En Friskvårdsmassage ger:

Avslappnade muskler
Ökad blodcirkulation
Stärkt immunförsvar
Bättre lymfcirkulation
Positiv inverkan på hormonsystemet
Smidiga och mer elastiska muskler
Lugnande effekt på nervsystemet

Missa inte det!
Idrottsmassage passar både på amatör- och elitnivå och är ett bra komplement till träning och tävling. Massagen kan förebygga muskulära skador, förkorta läkningsprocesser samt vara en del av återhämtningen efter hårda träningspass och tävlingar. Idrottsmassage lokaliserar eventuella skador, muskelsvaghet, stelhet och muskelknutor.

Behandlingen kan skräddarsys för att passa den enskilda idrottaren, med hänsyn till idrottens art och var i träningsperioden idrottaren befinner sig. Behandlingssättet kan variera avsevärt från träning till tävlingsperiod. Vid idrottsmassage behandlas systematiskt de ytliga vävnaderna först för att sedan gradvis fortsätta med de djupare lagren. Både längs- och tvärgående massagegrepp används och kompletteras med djup friktionsmassage och tryckteknik vid behov. Behandling och undersökning begränsas inte bara till muskler utan inkluderar även senor, fästen och muskelhinnor.
Den svenska klassiska massagen är världsberömd. Genom knådningar, glidningar och tryck löser massagen upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning.
Regelbunden massage håller borta trötthet och smärta i rygg och nacke. Du känner dig lugnare, mjukare och rörligare. Massagen ökar blod och lymfcirkulationen. Dessutom blir musklerna mer smidiga och elastiska.
Vid massage frisätts ”lugn och ro”-hormonet oxytocin och på så sätt minskas halten av stresshormoner i kroppen.
Massagens effekter
Massage har både rehabiliterande och förebyggande effekt för både kropp och själ. Den senaste forskningen inom massage och beröring bekräftar att massage är precis vad den stressade människan behöver. Både de fysiska och psykiska effekterna är positiva.
Yogamassage är som en slags rundresa i kroppen som visar var vi har spänningar och lär oss att lösa upp dem. Massage, stretching och andning kombineras, det balanserar kroppen och hjälper den att återskapa sitt naturliga tillstånd av hälsa och vitalitet.
Yogamassage är en kroppsbehandling form som påverkar hela kroppen och når de djupare bindvävs strukturerna. Har sitt ursprung i Yoga och Ayurveda, två uråldriga indiska vetenskaper med fokus på helhet. Kroppen stimuleras genom oljemassage och assisterad stretching för de olika områden.

Massören använder både händer och varmoljor för att mjuka upp musklerna.
Hela kroppen behandlas och massören har möjlighet att skräddarsy ett set med lämpliga stretchar för varje klient beroende på hans/hennes specifika behov.

Yogamassage förbättrar cirkulationen, stärker immunförsvaret, motverkar rygg- och nackproblem, ischias, besvär från skuldror, höfter, knän och fötter. Klienten är delvis aktiv själv vid behandlingen men samtidigt är metoden väldigt avslappnande och motverkar därför även stress och sömnproblem.
Missa inte det!
På grund av medicin, stress, rökning, ringa vätskeintag och dåliga matvanor uppstår ofta blockeringar i lymfsystemet. Vill du ha hjälp att avlägsna slaggprodukter som lagrats? Vill du ha en behandling som hjälper kroppen att hålla ett jämnare näringsflöde? Då ska du prova lymfdränagebehandling!

Lymfbanorna är kroppens avloppssystem, de "städar bort" vätska och slaggprodukter samt hjälper kroppen att hålla ett jämnt näringsflöde.

Vad hjälper behandlingen för?

Avlägsna överflödig äggvita (proteinämne i cellmembranen, eftersom denna binder vätska (ödem)
Transportera överskott av vatten och upplösta ämnen från vävnadsvätskan till blodet.
Gör att muskelspänningar släpper
Sömnproblem
Celluliter
Gå ner i vikt
Minskar halten av stresshormonet kortisol
Ökar blodcirkulation
Ödem
Bekämpa infektioner
Slapp hud

Hur fungerar behandlingen?
Genom masserande, pumpande rörelser stimulerar lymfdränaget motoriken i lymfbanorna så att de pumpar fram lymfvätskan snabbare samt löser upp lymfstockningar i vävnaderna, vilket ger en friskare och smidigare vävnad. Lymfdränagebehandling ser till så att vätska och slagg förs bort.
BOKA NU! Missa inte det!

En avslappnande men effektiv ryggbehandling där vi fokuserar på ryggens muskelknutar och spänningar men även på triggerpunkterna i ryggen. Detta för att frigöra eventuella toxiner i lymfsystemet och förbättra flödet i kroppen.
Upplev världens bästa resultat!
Manuella behandlingsmetoder kompletteras ofta med förebyggande eller rehabiliterande träning. Medikal-behandling är alltså en behandlingsmetod som i första hand återställer kroppens funktion och därefter ger patienten möjlighet att förebygga framtida besvär.
Lång och skön fot- och benmassage.


Behandlingen syftar till att öka blodcirkulation och lymfsystemet i ben och fötter, så att eventuella vätskeansamlingar, ömhet eller trötthet kan lätta.
Åderbråck kan förhindras till viss del och uppkomst av bensår kan minskas.

Efter behandlingen känner man sig ofta lättare och en varm känsla i ben och fötter brukar infinna sig. Behandlingen passar dem med "svullna, trötta ben och fötter" som av olika anledningar sitter mycket eller tvingas till monoton stående på jobbet eller i sitt liv.

Ayurvediska behandlingar

Väl individuell behandling med varm och EKO-Oljor beroende på kroppens typ/behov. Massage har både en rehabiliterande och förebyggande effekt. Den kan användas som behandlingsform i många olika sammanhang.De positiva fysiska och mentala effekterna är många:
Gör spända muskler mjuka och elastiska
Ökar blodcirkulationen i musklerna
Ökar lymfcirkulationen
Stärker immunförsvaret
Har en avslappnande effekt på kroppen
Ger en djupare och lugnare andning
Påverkar kroppens inre organ på ett positivt sätt
Ökar utsöndringen av vätska och slaggprodukter i kroppen
Ger en ökad kroppskännedom
Motverkar ärrbildningar efter skador i muskelvävnad och andra mjukdelar
Har god effekt på träningsvärk och ansträngda muskler i idrottssammanhang
Motverkar spänningar vid smärttillstånd
Motverkar stress
Har en lugnande effekt på nervsystemet
Ökar vår koncentrationsförmåga
Ökar kroppens allmänna välbefinnande

Visst går det att klara sig utan massage men den som inte har prövat vet ju inte hur det känns. En av mina kunder kom utan förväntningar och kunde efteråt konstatera: "Det där behövde jag verkligen. Vad skönt det var! Varför gjorde jag det inte tidigare?".
Massage av huvud, hårbotten, nacke och skuldror med varm ayurvedisk olja. Är djupt avslappnande och motverkar spänningar, huvudvärk och sömnproblem. Stimulerar blodcirkulationen i hårbotten och gynnar hårväxten.

Tjänster

Varma aromatiska oljor.
Man arbetar med kroppens energibanor och meridianer för att lösa upp blockeringar och skapa balans i kroppen. Det är en massagebehandling med varma lena och mjuka lavastenar tillsammans med väldoftande. Är en massagemetod som är inspirerad från Asien, dels från den kinesiska medicinen och dels från den japanska massagen.
Hot Stone Massage är en väldigt behaglig massage metod som ger en känsla av totalt kroppsligt välbefinnande.
Hot Stone massage ger en lugnande och stress reducerande effekt på samma gång som den ger ny kraft och energi.

EN UPPLEVELSE SOM DU BÖRDE INTE MISSA DET!

Din Paus "För ett friskare liv"

Varmt välkommen till Din Paus - För ett friskare liv
Vår verksamhet präglas av ett högt kvalitetstänkande där vi tar hand om dig som kund och vägleder dig med våra kunskaper till bättre hälsa.

Vår vision är att erbjuda en helhetslösning inom friskvård och hälsa. Vi erbjuder såsom klassisk massage, idrottsmassage, djup/terapeutisk massage, anti-stress massage/behandling, AYURVEDA behandlingar, natur kost/tillskott rådgivning, Stresshantering till både företag och privatpersoner.

Det är viktigt för oss att ge alla kunder en professionell och skräddarsydd behandling och bemötande för att leverera önskat resultat.

OBS! Om du inte hittar någon tid kan du ringa för att se ifall det finns en lucka någonstans i den övriga schema.

Telefon 073-626 09 59
Webbsida
E-post
Öppettider Mån-Fred 11:00 - 19:00
Lör-Sön: 11:00 - 16:00

Adress
Tallgatan 9
172 69 Sundbyberg
Stockholm