Boka Hotstonemassage 40 min , 650,00 kr

Vid Hotstonemassage använder man varma lavastenar och fast man använder sig av stenar så känns massagen mjuk, skön och avslappnande. Tycker du att klassisk massage känns lite "hårdhänt" så kan denna massage passa bättre!

Hotstonemassagen är annorlunda än många andra massagetyper då den fokuserar på de energier som naturligt flödar genom din kropp.

Stenarna som används värms upp i vattenbad och placeras noggrant ut på viktiga punkter på din kropp samtidigt som du masseras med de varma lavastenarna.

Den här behandlingen är bra för att:

- Gå ner i varv och stressa av

- Rensa ut slaggprodukter

- Öka blod och lyfmcirkulationen

- Minska muskelvärk

- Förbättra återhämtning

- Få mer energi och kraft m.m.

Jag använder mig av en mjukgörande chokladoljebalm som massageolja, den innehåller biologiska och ekologiska ingredienser som tistelolja, kakaomassa-70% choklad, olivolja, havtornsfröolja, bivax, E-vitamin, chokladdoft och apelsinolja. Genom att kroppsbalmen innehåller 70% ren mörk choklad så kan huden och ljusa kläder bli något brun. Ta oömma kläder på dig som kommer att vara närmast huden.

Mörk choklad har många positiva effekter både in och utvärtes. Chokladen innehåller massor av antioxidanter och flavonoider som är känt för att verka antiinflammatoriskt och vara välgörande för huden. Choklad gör oss glada och ökar halten av lyckohormonet serotonin.

Behandlingen ska inte utföras på gravida eller på personer som har hjärtproblem.

14199221_10208858528917758_490425851948609696_n_00

Din Stund Camillas Kroppsvård

Jag erbjuder sköna och avslappnande behandlingar som kan öka ditt välbefinnande och resultera i bättre livskvalité.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Enligt bokningskalendern
Adress
Karl Eriksgatan 19
856 45 Sundsvall
Haga
Öppna i Google Maps 🗗