Vad vill du boka?

Marta Hårsalong 
0729074914
Välkommen 
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Kosmetisk tandblekning med mycket hög kvalitet som är både säker, skonsam och effektiv.

Ohwhite! är en spansk tillverkare som står bakom en rad professionella, kliniskt testade och godkända tandblekningsprodukter och tandvårdstillbehör.

OBS! Efter behandlingen när du har gått hem, kan vi inte längre ta ansvar för dina tänders färg, för att vi vet ju inte har du hållit sig bort för ämner som kan missfärga dina tänder igen!. Första 5 timmar är viktigast att hålla sig bort för vissa ämner för att tandporer är öppna. Men igentligen 3 DAGAR bör du INTE röka, dricka kaffe, te, röd vin och äta choklad för att hålla resultatet.

Fransar

Nu kan vi introducera en behandling för alla er som känner att en fransförlängning inte passar just er vardag, ni kanske har allergi mot franslimmet vi eller helt enkelt inte känner ni behöver fransförlängning.
Ni kan fortfarande få stylat era fransar och det gör ni genom att boka vårt Lash Lift (Franslyft).

Detta är en behandling där vi på 30 min gör en fransböjning som ger era fransar en fantastisk böj och ett naturligt utseende. Vi färgar även fransarna i önskad färg efter behandlingen. Hela behandling tar ungefär 2 timmar.

Lash Lift kan hålla i hela 2 månader, allt beroende på dina fransars egna växtcykel. Böjen håller tills dess att din egna frans naturligt trillar av och byts ut mot en ny. För ett permanent böjt utseende rekommenderar vi därför att du gör om behandlingen var 8:e vecka.

Kostnad för denna behandling är 595:- inkl fransfärgning .

Fotvård

Börjas med fotbad. Borttagning av
nagelband, filning av form. Filning av förhårdnader.
Härlig inpackning för fötter
med paraffin så de får en extra fukt
samt energi boost, samt fotmassage
Avslutas med lacking.

Naglar

Nagelbanden mjukas upp och klipps vid behov.
Filning av form samt polering av alla naglar. Shellack appliceras som nagellack,men härdar med UV-ljus och har därför ingen torktid. Perfekt hållbarhet i 14 dagar med 100% glans med en livslängd på 2-4 veckor. Skonsamt mot den naturliga nageln med bara 10 minuters borttagningstid.

Bara för dina egna naglar,ingen förlängning!!!!

Ögonfransar och ögonbryn

Ditt Vackra Jag

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag -Fredag 10-18
Lördag 10-16
Söndag Stängt
Adress
Posthusgatan 6
76130 Norrtälje
Öppna i Google Maps 🗗