Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tjänster

Injektionsbehandling med Azzalure ("botox") för mimiska rynkor. Ex "argrynka", pannrynkor och "kråksparkar".
Azzalure ("botox") mot mimiska rynkor. Ex. "argrynka", pannrynkor och "kråksparkar".
Behandling med Azzalure ("botox) för mimiska rynkor. Ex. "argrynka", pannrynkor och "kråksparkar".
Microneedling med Dermapen4.
Microneedling med Dermapen4 för ansikte och hals.
Partibehandling ansikte. Detta kan vara ett bra alternativ när man har mindre problemområden som ex. acneärr på kinder eller fina linjer runt munnen.
Fillerbehandling med Restylane för att återställa volym i kinder eller skulptera kindben. Detta är en av våra vanligaste behandlingar då det ofta är orsaken till ex. nasolabialveck och "hamsterpåsar". Observera att priset är per ml. Du får alltid en fullständig prisuppgift i samband med konsultation.
Injektionsbehandling med fillers. Upp till tre områden kan behandlas vid tidsbokning. Önskar du utföra flera områden - kontakta oss så får du mer tid.
Behandling med Restylane för att minska förekomsten av marionettlinjer ("sura mungipor"). Observera att priset är per ml. Du får alltid en fullständig prisuppgift i samband med konsultation.
Fillerbehandling med Restylane för att minska förekomsten av nasolabialveck (vecket mellan näsa och mun). Observera att priset är per ml. Du får alltid en fullständig prisuppgift i samband med konsultation.
Behandling med Restylane för nedre ansikte. Exempel på detta är haka och käklinje. Observera att priset är per ml. Du får alltid en fullständig prisuppgift i samband med konsultation.
Kemisk peeling med Akademiklinikens signaturpeel, AK Pure Peel. En så kallad "red carpet treatment" för ökad lyster i huden. Rekommenderas att göras som en kur x 3.
Kemisk peeling från Dermapenworld, Uberpeel PRO. En kemisk peeling med mandelsyra som huvudingrediens. Skapad för att kunna användas som ensamt majestät, men också i direkt kombination med Dermapen för att maximera behandlingsresultatet.
I denna behandling kombinerar vi den medeldjupa mandelpeelen med en djup TCA-peel som punktbehandling i problemområden.
Kostnadsfri konsultation av injektionssköterska.
Profhilo
30 min 3.800,00 kr Mer info
Injektionsbehandling med Profhilo bygger gradvis upp huden. Rekommenderas att göras som en kur x 2.
Injektionsbehandling med Restylane Skinbooster. Skinbooster återfuktar huden underifrån och fyller ut fina linjer och skavanker. Är även en bra behandling för att minska förekomsten av acneärr.
Två veckor efter behandling med ”botox” görs en så kallad touch up för att se att du har fått fullgod effekt. Detta ingår i din behandling.

DK-kliniken

Välkommen till DK-kliniken i Hudiksvall!

Oftast så handlar skönhetsvård inte om att förändra sig själv, utan att det finns en önskan om att se ut som man känner sig. DK-kliniken kan guida dig till att få det resultat som du vill ha. Oavsett om det handlar om att ge huden mer lyster, fylla ut förlorad volym, minska rynkor, få bort pigmentfläckar eller acneärr så har vi tekniken. Med våra olika behandlingsalternativ kan man skräddarsy just din behandling. Givetvis eftersträvas högsta kvalitet och säkerhet.

Hittar du ingen bokningsbar tid? Kontakta oss!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Tis-Fre 10-14
Övriga tider efter överenskommelse
Adress
Storgatan 29
824 30 Hudiksvall
Västra Hudiksvall
Öppna i Google Maps 🗗