Vad vill du boka?


Jag heter Catarina Bergström, är certificerad permanent Makeupartist. Älskar mitt jobb och vidareutbildar mig kontinuerligt för att kunna erbjuda det allra bästa för dig som kund!
Jag använder säkra hållbara Svenska pigmentfärger för permanent Makeup, och det är du som kund som står i fokus i alla mina behandlingar;

-Permanent makeup Jag är utbildad i båda metoderna; Microblading (Taffy) och med maskin.
Anpassar metod utefter vad som blir bäst på just dig.
- Har certifierat mig inom permanent för behandling av:
•Ögonbryn •Läppar •Eyeliner och •Lashliner
-Vill du ha den populära eyelinern med skuggeffekt? Då har du hamnat rätt!

-Har du sedan tidigare gjort misslyckade ögonbryn/läppar du är missnöjd med så GÅR det absolut att få det snyggt! Kan både ta bort misslyckade tatueringar och göra ny efteråt.  Boka tid för en kostnadsfri konsultation så får du veta mer.

MesoVital hudföryngring- En fantastiskt och naturlig hudföryngring som ger både ett kännbart och synligt lyft! Finns att boka enstaka behandlingar och kurer med flera behandlingstillfällen för mer effekt.

Tatueringsborttagning  Rejuvi tatto remover är idealiskt för dig som ångrat en tatuering i ansiktet eller på kroppen, den är skonsammast, effektiv och är bäst lämpad av alla tekniker som finns för att ta bort misslyckade ögonbryn och andra ansiktstatueringar. Den efterlämnar inga ärr, och tar bort alla pigmentfärger utan att efterlämna biverkningar. 

- Ögonbrynsfärgning,formning, och plockning
- Ögonfransfärgning
- Fest och vardagssminkning
- Spray TANNING för ansikte & hals

-Missa inte fina erbjudanden du hittar på min hemsida och Facebook ;)

"Min strävan är att du som kund ska känna dig 110% nöjd och känna dig naturligt fräschare och se piggare ut direkt från att du vaknar. Jag tycker det är finast med att förstärka dina egna fina drag så att du vaknar och ser pigg och fräsch utan att se märkbart "översminkad" ut."


Varmt Välkommen!
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Hudföryngring

1 behandling med MESO-VItal- terapi á 45 min
Prova-på-pris 750:- Ord 950:-
Gäller 1 tillfälle / person

Meso Vital hudföryngringsbehandling är en skonsam och mycket effektiv vitaliserande anti-age-behandling. Denna behandling tillför huden den multivitaliserande näringsprodukten Skin Food Serum Vital, en cocktail av vitamin A, vitamin B3, vitamin C, vitamin E, kollagen, hyaluronsyra, peptider, antioxidanter, mineraler och fina näringsrika vegetariska oljor.

Behandlingen med MesoVital terapi består av multipla injektioner i det ytliga hudlagret dermis (epidermis) med små speciella och mycket tunna nålar. Genom ytliga injektioner tillförs små mängder av den vitaliserande vitamincocktailen i huden och stimulerar cellförnyelse. Ämnena tas upp i hudens alla 3 lager och inte bara återfuktar, förebygger och återställer, men korrigerar även hudens struktur, som reducering av acne, förminskning av porer och ytliga blodkärl! Med andra ord förbättrar din hudkvalitet.
MesoVital-terapi, hudföryngring
Kur á 3 behandlingstillfällen i 45 minuter/ per tillfälle

Kur med MesoVital på 3 behandlingar ger dig med lite mer problemhy en ordentlig och synlig förändring, bra för dig som verkligen vill fräscha upp din trötta hy, reducera små rynkor och som vill få en fantastisk fin lyster!

Behandlingen med MesoVital terapi består av multipla injektioner i det ytliga hudlagret dermis (epidermis) med små speciella och mycket tunna nålar. Genom ytliga injektioner tillförs små mängder av den vitaliserande vitamincocktailen i huden och stimulerar cellförnyelse. Ämnena tas upp i hudens alla 3 lager och inte bara återfuktar, förebygger och återställer, men korrigerar även hudens struktur, som reducering av acne, förminskning av porer och ytliga blodkärl! Med andra ord förbättrar din hudkvalitet. Direkt efter behandlingen kommer du att märka resultat, men det slutgiltiga resultatet kommer du att se efter ett par veckor. Huden vitaliseras och blir friskare samt får en naturlig fuktighet, lyft och spänst.
Kur med MesoVital hudföryngring på totalt 8 behandlingstillfällen, 45min per gång. Behandlingarna sker 2 ggr /veckan under 4 veckor eller 1 behandling á 45 min / per vecka under 8 veckor.

Ett naturligt alternativ istället för botox! Dessa 8 behandlingstillfällen med MesoVital ger dig som verkligen vill föryngra din hy mer markant, eller för dig dom har mycket problemhy som acne, mycket skador från sol, djupare rynkor, psoriasis eller annat problem du vill göra något långvarigt åt.

Meso Vital hudföryngringsbehandling är en skonsam och mycket effektiv vitaliserande anti-age-behandling. Denna behandling tillför huden den multivitaliserande näringsprodukten Skin Food Serum Vital, en cocktail av vitamin A, vitamin B3, vitamin C, vitamin E, kollagen, hyaluronsyra, peptider, antioxidanter, mineraler och fina näringsrika vegetariska oljor.
Behandlingen med MesoVital terapi består av multipla injektioner i det ytliga hudlagret dermis (epidermis) med små speciella och mycket tunna nålar. Genom ytliga injektioner tillförs små mängder av den vitaliserande vitamincocktailen i huden och stimulerar cellförnyelse. Ämnena tas upp i hudens alla 3 lager och inte bara återfuktar, förebygger och återställer, men korrigerar även hudens struktur, som reducering av acne, förminskning av porer och ytliga blodkärl! Med andra ord förbättrar din hudkvalitet.

Permanent Makeup Ögonbryn

Kostnadsfri konsultation 15 min för permanent makeup

Vi går igenom dina funderingar, gör ev ett färgtest, och går igenom Dina önskemål om färg och form.
Ögonbryn i 6D - Här kombinerar jag oftast båda metoderna, microblading och maskin. Jobbar med skuggning, och använder 2 till 3 närliggande pigmentfärger i nyanser nära varann som matchar din hy och hårfärg samt stil. Passar dig som har väldigt glesa, hårlösa ögonbryn och vill ha snygga ögonbryn med ett naturligt och livfullt resultat.

Jag är certifierad i bägge metoder med maskin och i microblading även kallad TAFFY-metoden, handmetoden, strå för strå metoden.

Jag strävar efter att du som kund ska vara 110% nöjd och få ett naturligt fint resultat så att du känner dig fräschare och ser piggare ut- direkt när du vaknar!
Permanent makeup: Ögonbryn i 3D
-Passar dig som vill få jämna fina ögonbryn i form och färg.
Jag utför båda teknikerna -microblading- även kallad TAFFY, handmetoden/ strå för strå-metoden och med maskin.
Jag gör också en kombination av dessa metoder, vad som passar dig bäst går vi igenom på konsultationen som är kostnadsfri och kan bokas in samma dag som behandlingen eller tidigare i tiden.

Det ingår alltid ett återbesök för touch-up/ påfyllning av din tatuering inom 8 veckor från ditt första behandlingstillfälle.

Min strävan är att resultatet ska vara så naturligt som möjligt,att du är 110% nöjd, och att du ska känna dig fräschare och se piggare ut direkt när du vaknat

Permanent Makeup Läppar

10 % i sommar -rabatt!
Ord pris 3.400:-
Läppkonturen bleknar med åren och det finns flera anledningar till ojämn läppkontur. Ett vanligt problem är otydliga konturer på sidorna av läpparna, ner mot mungiporna. Lösningen är att pigmentera en likvärdig färg, som på så sätt ramar in läpparna mer och ger en naturlig kontur. Bleka läppkonturer kan färgsättas, korrigeras eller förstoras efter de önskemål du har.


permanent makeup av lipliner ger dig en symmetrisk och jämn kontur runt läpparna. Vi väljer tillsammans utefter dina önskemål ut en passande färg och då ser jag till din hud & hårfärg och stil och vad du själv vill.
Pris Lipliner: 3.100kr
behövs korrigering av ojämna och olika sidor, vilket är en smaksak att göra- så är även det möjligt.

Priset 3.500 kr vid korrigering.

Många väljer denna metod som ett alternativ till fillers- och botoxbehandligar.
Du får naturligtvis bedövning och all information du behöver
Använder endast sterilförpackade engångsartiklar och nålar
Färgerna är Svensktillverkade och säkra!

Det ingår alltid ett återbesök för touchup/ färgpåfyllning inom 8 veckor från din 1:a behandling gjord hos mig.

Min strävan är att du som kund ska känna dig 110% nöjd och se naturligt fräschare och piggare ut direkt när du vaknat!
Sommar-rabatt 10%
Ord pris 6.400:-
Lipliner och intonad färgsättning 2/3 av dina läppar i valfri passande färg
Detta är riktigt snyggt för dig som vill tona ut läppkonturen i en fin färg- Resultatet blir otroligt naturligt och jättefint!
Passar dig som vill ha en väldigt naturlig look, och passar för dig där din egna läppkontur bleknat bort eller sjunkit in.

Färgpigmenten är svensktillverkade och säkra, bevarar nyansen.
Jag är certifierad i alla mina behandlingar som jag utför.

"Min strävan är att du som kund ska vara 110% nöjd och se naturligt fräschar och piggare ut direkt på morgonen"
Intonad färgskuggning av dina läppar utifrån din egna naturliga läppkontur.

Vi väljer ut en fin färg som matchar din egna hud och hårfärg och stil.
Denna metod är otroligt fin och passar speciellt dig som har lite fylligare läppar med en synlig läppkontur.
Resultatet blir väldigt naturligt och är jättesnyggt!

Sommar rabatt 10-%
Ord pris: 4.500:-
Det ingår alltid ett återbesök inom 8 veckor från ditt 1:a permanent-makeup behandling hos mig.

Jag använder svensktillverkade säkra färgpigment.
Jag är certifierad i samtliga behandlingar som jag utför.
Min strävan är att du som kund ska vara 110% nöjd och känna dig fräsch och se piggare ut direkt på morgonen på ett naturligt sätt.

Permanent Makeup ögon

Sommar-rabatt 10%
Ord pris 4.950:-

Superhett och snyggt!
Du får eyeliners med vinge som smalnar av för att få mandelformen, skuggning läggs ovanför för en snygg övergång som följer med den mandelformade eyelinern och smalnar av.

Breda eyeliner med väl markerad vinge
10 % i sommar-rabatt!
ord-pris 3.900:-

-Snyggt på dig som ofta är sminkad

-1 återbesök ingår alltid för påfyllnad inom 8 veckor

-Svensktillverkade säkra färgpigment

För eyeliner på de nedre ögonfransarna tillkommer 500 kr, detta bokar du in på "Nedre eyeliner/Lashliner" i samband med din behandling
Ord pris: 4.700:-
Sommar rabatt 10 %
Övre eyeliners med övergång i skuggning. Supersnyggt med denna övergång i skuggeffekt!

Ett återbesök inom 8 veckor ingår för påfyllnad och sista touchup för ett perfekt resultat
Ord pris 3.600:-
Sommarrabatt 10%
Eyeliner som är till 2/3 bred, dvs ganska bred för dig som vill slippa sminka dig och alltid ha en perfekt eyeliner som syns.


För de nedre fransraderna vid samma tillfälle tillkommer endast 500 krSommarkampanj 10%
Ord pris: 3.900:-
Snäppet bredare än en lashliner och du vaknar alltid fräsch och sparar mycket tid på morgonen
-Paketet innefattar tunnare eyeliner upp och nedtill.
1 återbesök / touchup ingår inom 8 veckor kostnadsfritt
Med svenska säkra pigmentfärger som bevarar nyansen
Sommar rabatt 10%
Ord pris: 3.400:-
Eyeliner ~ tunnare 1/3. Eyelinern är bredare än lashliner som är en ögonfransförstärkning

~Färg pigmenteras in mellan ögonfransarna och strax ovanför fransraderna så du får en fin markerad eyelinerlinje.

(Eyeliners varierar i bredd och längd och man kan välja till om man vill ha med eller utan "vinge"- som också kan göras kort och tunn till bredare och längre. -Det är det som skiljer sig mot en lashliner där man endast lägger i färgpigment utmed fransraderna.

Det ingår ALLTID 1 inkluderat och kostnadsfritt återbesök för touch-up inom 8 v från ditt första permanent-makeup-besök hos mig.
Jag är certifierad i samtliga behandligar som jag utför.

Min strävan är att du som kund alltid ska vara 120 % nöjd och känna dig naturligt fräsch och se piggare ut när du vaknar.
Spara 600:-
Övre & nedre Lashliner med svenska säkra pigmentfärger
Här bokar du in om du enbart vill ha lashliner i de nedre ögonfransraderna.
Med Lashliner får du en naturlig linje även kallad fransförstärkning, då linjen läggs utefter dina fransar och ger då ögonen en klarare och piggare blick på ett mycket naturligt sätt.

Jag målar upp linjen så du ser och godkänner det innan behandlingen påbörjats. Du får naturligtvis en hundvänlig bedövningskräm som verkar mellan 10-15 min.

När behandlingen är klar får du instruktioner om skötsel, du får med dig skötselråd och läkningskräm.

Vi bokar in ett återbesök för touch-up/påfyllning så sitter dina lashliner så bra som möjligt i några år.

-Med lashliner på bägge fransraderna nedtill tillkommer 500:-


Det ingår ALLTID 1 inkluderat och kostnadsfritt återbesök för touch-up inom 8 v från din första behandling hos mig.

Min strävan är att du som kund ska känna dig 110% nöjd och känna dig naturligt fräschare och se piggare ut direkt från att du vaknar!

Påfyllnad/ touchup av permenent makeup gjorda hos mig

Du bokar för färgförbättring/påfyllnad av färg för din permanent makeup. - Efter behandling hos mig 900:-

-Har du gjort din tatuering på annan salong , boka in för konsultation (kostnadsfri) då jag måste se hur den är gjord så får du pris efter konsultationen.
Efter ditt första besök hos mig
Har du gjort på annan salong är räknas det som en ny behandling
Påfyllnad av förg/ färgförbättring för dig som gjort din kosmetiska tatuering hos mig.
Har du gjort den på annan salong räknas det som ny behandling

Tatueringsborttagning

60 min med tatueringsborttagning REJUVI för dig som vill ta bort kroppstatueringar (större än 10*5 cm)
Området delas upp för varje behandling då det läker bäst på det viset, och borttagningen blir då så effektiv som möjligt.
Konsultation 15 min, för att Du ska få ett exakt pris och även information kring själva behandlingen med REJUVI tatto remover
Speciellt utvecklad för att ta bort misslyckade ansiktstatueringar, som tex ögonbryn du är missnöjda med.

REJUVU Tatueringsborttagning är rekommenderad och välbeprövad vid borttagning av tatueringar i ansiktet och resten av kroppen. Jag har valt denna metod att specialisera mig på eftersom det är den effektivaste metoden av de tatueringsborttagningar som finns idag. Den efterlämnar ingen ärrbildning och är skonsammast mot kroppen eftersom färgen omedelbart börjar åka upp till ytan - ingenting åker runt i kroppen!
En ekonomisk och tidsbesparande fördel är att en enda rejuvibehandling motsvarar 2-3 laserbehandlingar samt tar man bort alla färger med rejuvi vilket inte går med laser!Därför sparar du både tid, pengar och du får ett snyggare slutresultat med rejuvi.
En behandling pågår 45 min och kostar 1000:-

Boka först tid för kostnadsfri konsultation, eller skicka mig en tydlig bild på din tatuering, för ett exakt pris

Ögonbryns & ögonfrans färgning

I kvalitetsfärg som varar ca 5-8 veckor
-Plockning
-uppmätning och Formning
-Färgning

Mäter dina ögonbryn och formar ögonbrynen fint utefter önskemål, plockar och färgar i matchande färg som håller 6-8 veckor.
-Ögonbrynsfärgning
-Formning
-Plockning
-Fransfärgning

Mäter upp dina ögonbryn,målar upp en fin form, formar utefter önskemål om bredd och båge, plockar och färgar ögonbryn och fransar. -kvaltitétsfärgen håller ca 6-8 veckor.
Ögonbrynsfärgning i passande färg som håller 6-8 veckor.

Spraytanning ansikte och hals

Vill du ha ett gyllenbrunt ansikte innan sommaren!?
Kan glatt meddela att nu erbjuds exklusiv AIRBRUSH SELF TANNING för ansikte och hals!
Doftar ljuvligt och ger ett naturligt och sommarfräscht resultat! Håller mellan 3-6 dagar
Perfekt inför helgen, eller studenten, möhippa, eller bara för att fräscha upp dig!


Pris för Dig som samtidigt gör en annan valfri behandling- 100:-
Ordinarie pris för dig som endast bokar för Airbrusch- 150:-

Donnas Permanent Beauty

Jag heter Catarina, är certificerad permanentmakeup-artist och utför följande
behandlingar:

Permanent Makeup;
-Ögonbryn, Eyeliner (med eller utan skuggeffekt) Lashliner, Färgsättning av läppar, Lipliner

MesoVital-Hudföryngring
Naturliga valet för fillers

Tatueringsborttagning -Rejuvi

- Ögonbrynsfärgning, Ögonfransfärgning, plockning formning

- Vardags och Festsminkning

Min strävan är att du som kund ska vara 100% nöjd och känna dig naturligt fräschare och se piggare ut direkt från att du vaknar med mina fina behandlingar.


Finns i trevliga Salong 17, mitt i centrala Sundsvall

Telefon 0708751666
Webbsida
E-post
Öppettider Öppettider vardagar 09-18.
öppet kvällar och helger efter ök med kund
Adress
Centralgatan 17 i Salong 17
852 32 Sundsvall
Centrum