Boka nu och få 20% rabatt på alla nedanstående priser. Dras av i kassan. Gäller enbart nya kunder.

Vad vill du boka?

Hej och välkommen!
Jag heter Catarina Bergström, och är certificerad permanent Makeupartist. Jag använder säkra hållbara Svenska pigmentfärger för permanent Makeup, och det är du som kund som står i fokus!

-Permanent makeup Jag utför permanent makeup dels med microblading- även kallad TAFFY eller handmetoden, och maskin- beroende på önskemål och vad som passar dig bäst.

MesoVital hudföryngring- en fantastiskt och naturlig hud-behandling för olika hudproblem som tex rynkor och acne bl.a, ger synligt resultat alla borde prova.

Tatueringsborttagning, där jag valt att använda mig av Rejuvi tatto remover som är idealiskt för dig som ångrat en tatuering i ansiktet eller på kroppen, den är skonsammast, effektiv, och efterlämnar inga ärr, samt tar behandlingen bort alla pigmentfärger.

- Ögonbrynsfärgning,formning, och plockning
- Ögonfransfärgning
- Fest och vardagssminkning

-Är självklart godkänd av miljökontoret

-Missa inte fina erbjudanden du hittar på min hemsida och Facebook ;)

"Min strävan är att du som kund ska känna dig 110% nöjd och känna dig naturligt fräschare och se piggare ut direkt från att du vaknar. Jag tycker det är finast med att förstärka dina egna fina drag så att du vaknar och ser pigg och fräsch utan att se märkbart "översminkad" ut."


Varmt Välkommen!

Tatueringsborttagning

Konsultation 15 min, för att Du ska få ett exakt pris och även information kring själva behandlingen med REJUVI tatto remover

REJUVU Tatueringsborttagning är rekommenderad och välbeprövad vid borttagning av tatueringar i ansiktet och resten av kroppen. Jag har valt denna metod att specialisera mig på eftersom det är den effektivaste metoden av de tatueringsborttagningar som finns idag. Den efterlämnar ingen ärrbildning och är skonsammast mot kroppen eftersom färgen omedelbart börjar åka upp till ytan - ingenting åker runt i kroppen!
En ekonomisk och tidsbesparande fördel är att en enda rejuvibehandling motsvarar 2-3 laserbehandlingar samt tar man bort alla färger med rejuvi vilket inte går med laser!Därför sparar du både tid, pengar och du får ett snyggare slutresultat med rejuvi.
En behandling pågår 45 min och kostar 1000:-

Boka först tid för kostnadsfri konsultation, eller skicka mig en tydlig bild på din tatuering, för ett exakt pris

Permanent Makeup

Breda eyeliner med väl markerad vinge

-Snyggt på dig som ofta är sminkad

-1 återbesök ingår alltid för påfyllnad inom 8 veckor

-Svensktillverkade säkra färgpigment

För eyeliner på de nedre ögonfransarna tillkommer 500 kr, detta bokar du in på "Nedre eyeliner/Lashliner" i samband med din behandling
Eyeliner som är lite bredare än en lashliner med en liten vinge

För de nedre tillkommer 500 kr
Du bokar in behandling för separat på "NEDRE eyeliner/lashliner"


Lashliner pigmenteras in både på de övre och de nedre fransraderna komplett naturlig inramning av
Här bokar du in om du också vill ha Eyeliner eller Lashliner vid de nedre ögonfransarna
Intonad färgskuggning av dina läppar utifrån din egna naturliga läppkontur.
Vi väljer ut en fin färg som matchar din egna hud och hårfärg och stil.
Denna metod är otroligt fin och passar speciellt dig som har lite fylligare läppar med en synlig läppkontur.
Resultatet blir väldigt naturligt och är jättesnyggt!

Det ingår alltid ett återbesök inom 8 veckor från ditt 1:a permanent-makeup behandling hos mig.

Jag använder svensktillverkade säkra färgpigment.
Jag är certifierad i samtliga behandlingar som jag utför.
Min strävan är att du som kund ska vara 110% nöjd och känna dig fräsch och se piggare ut direkt på morgonen på ett naturligt sätt.
Kostnadsfri konsultation 15 min för permanent makeup

Vi går igenom dina funderingar, gör ev ett färgtest, och går igenom Dina önskemål om färg och form.
Med Lashliner får du en naturlig linje även kallad fransförstärkning, då linjen läggs utefter dina fransar och ger då ögonen en klarare och piggare blick på ett mycket naturligt sätt.

Jag målar upp linjen så du ser och godkänner det innan behandlingen påbörjats. Du får naturligtvis en hundvänlig bedövningskräm som verkar mellan 10-15 min.

När behandlingen är klar får du instruktioner om skötsel, du får med dig skötselråd och en burk med läkningskräm.

Vi bokar in ett återbesök för touch-up/påfyllning så sitter dina lashliner så bra som möjligt i några år.

-Med lashliner på bägge fransraderna nedtill tillkommer 500:-


Det ingår ALLTID 1 inkluderat och kostnadsfritt återbesök för touch-up inom 8 v från din första behandling hos mig.

Min strävan är att du som kund ska känna dig 110% nöjd och känna dig naturligt fräschare och se piggare ut direkt från att du vaknar!
Lipliner och skuggsättning i valfri passande färg
Detta är riktigt snyggt för dig som vill tona ut läppkonturen i en fin färg- Resultatet blir otroligt naturligt och jättefint!
Passar dig som vill ha en väldigt naturlig look, och passar för dig där din egna läppkontur bleknat bort eller sjunkit in.

Färgpigmenten jag använder är svensktillverkade och säkra.
Jag är certifierad i alla mina behandlingar som jag utför.

"Min strävan är att du som kund ska vara 110% nöjd och se naturligt fräschar och piggare ut direkt på morgonen"
Ögonbryn i 6D - Här kombinerar jag oftast båda metoderna, microblading och maskin. Jobbar med skuggning, och använder 2 till 3 närliggande pigmentfärger i nyanser nära varann som matchar din hy och hårfärg samt stil. Passar dig som har väldigt glesa, hårlösa ögonbryn och vill ha snygga ögonbryn med ett naturligt och livfullt resultat.

Jag är certifierad i bägge metoder med maskin och i microblading även kallad TAFFY-metoden, handmetoden, strå för strå metoden.

Jag strävar efter att du som kund ska vara 110% nöjd och få ett naturligt fint resultat så att du känner dig fräschare och ser piggare ut- direkt när du vaknar!
Permanent makeup: Ögonbryn i 3D
-Passar dig som vill få jämna fina ögonbryn i form och färg.
Jag utför båda teknikerna -microblading- även kallad TAFFY, handmetoden/ strå för strå-metoden och med maskin.
Jag gör också en kombination av dessa metoder, vad som passar dig bäst går vi igenom på konsultationen som är kostnadsfri och kan bokas in samma dag som behandlingen eller tidigare i tiden.

Det ingår alltid ett återbesök för touch-up/ påfyllning av din tatuering inom 8 veckor från ditt första behandlingstillfälle.

Min strävan är att resultatet ska vara så naturligt som möjligt,att du är 110% nöjd, och att du ska känna dig fräschare och se piggare ut direkt när du vaknat
Eyeliner ~ tunnare utan "vinge"

~Färg pigmenteras in mellan ögonfransarna och strax ovanför fransraderna så du får en fin markerad eyelinerlinje.

Eyeliners varierar i bredd och längd och man kan välja till om man vill ha med eller utan "vinge"- som också kan göras kort och tunn till bredare och längre. -Det är det som skiljer sig mot en lashliner där man endast lägger i färgpigment utmed fransraderna.
-Priset sätts utefter hur bred och hur mycket vinge du vill ha.
Vi går igenom hur du vill ha dina eyeliners innan behandlingen, sedan får du en bra och hudvänlig bedövningskräm, målar sedan upp så att du ser hur det kommer se ut innan behandlingen påbörjas.

Eyeliner på bägge fransraderna nedtill tillkommer 500:

Det ingår ALLTID 1 inkluderat och kostnadsfritt återbesök för touch-up inom 8 v från ditt första permanent-makeup-besök hos mig.
Jag är certifierad i samtliga behandligar som jag utför.

Min strävan är att du som kund alltid ska vara 120 % nöjd och känna dig naturligt fräsch och se piggare ut när du vaknar.
Läppkonturen bleknar med åren och det finns flera anledningar till ojämn läppkontur. Ett vanligt problem är otydliga konturer på sidorna av läpparna, ner mot mungiporna. Lösningen är att pigmentera en likvärdig färg, som på så sätt ramar in läpparna mer och ger en naturlig kontur. Bleka läppkonturer kan färgsättas, korrigeras eller förstoras efter de önskemål du har.

Permanent makeup av lipliner ger dig en symmetrisk och jämn kontur runt läpparna. Vi väljer tillsammans utefter dina önskemål ut en passande färg och då ser jag till din hud & hårfärg och stil och vad du själv vill.
behövs korrigering av ojämna och olika sidor, vilket är en smaksak att göra- så är även det möjligt.
Många väljer denna metod som ett alternativ till fillers- och botoxbehandligar.
Du får naturligtvis bedövning och all information du behöver
Använder endast sterilförpackade engångsartiklar och nålar
Färgerna är Svensktillverkade och säkra!

Det ingår alltid ett återbesök för touchup/ färgpåfyllning inom 8 veckor från din 1:a behandling gjord hos mig.

Min strävan är att du som kund ska känna dig 110% nöjd och se naturligt fräschare och piggare ut direkt när du vaknat!

Ansiktsbehandlingar

1 behandling med MESO-VItal- terapi.

Meso Vital hudföryngringsbehandling är en skonsam och mycket effektiv vitaliserande anti-age-behandling. Denna behandling tillför huden den multivitaliserande näringsprodukten Skin Food Serum Vital, en cocktail av vitamin A, vitamin B3, vitamin C, vitamin E, kollagen, hyaluronsyra, peptider, antioxidanter, mineraler och fina näringsrika vegetariska oljor.

Behandlingen med MesoVital terapi består av multipla injektioner i det ytliga hudlagret dermis (epidermis) med små speciella och mycket tunna nålar. Genom ytliga injektioner tillförs små mängder av den vitaliserande vitamincocktailen i huden och stimulerar cellförnyelse. Ämnena tas upp i hudens alla 3 lager och inte bara återfuktar, förebygger och återställer, men korrigerar även hudens struktur, som reducering av acne, förminskning av porer och ytliga blodkärl! Med andra ord förbättrar din hudkvalitet.
MesoVital-terapi, hudföryngring
Kur á 3 behandlingstillfällen i 45 minuter/ per tillfälle

Kur med MesoVital på 3 behandlingar ger dig med lite mer problemhy en ordentlig och synlig förändring, bra för dig som verkligen vill fräscha upp din trötta hy, reducera små rynkor och som vill få en fantastisk fin lyster!

Behandlingen med MesoVital terapi består av multipla injektioner i det ytliga hudlagret dermis (epidermis) med små speciella och mycket tunna nålar. Genom ytliga injektioner tillförs små mängder av den vitaliserande vitamincocktailen i huden och stimulerar cellförnyelse. Ämnena tas upp i hudens alla 3 lager och inte bara återfuktar, förebygger och återställer, men korrigerar även hudens struktur, som reducering av acne, förminskning av porer och ytliga blodkärl! Med andra ord förbättrar din hudkvalitet. Direkt efter behandlingen kommer du att märka resultat, men det slutgiltiga resultatet kommer du att se efter ett par veckor. Huden vitaliseras och blir friskare samt får en naturlig fuktighet, lyft och spänst.
Kur á 8 behandlingstillfällen, 45min * 2 ggr/ per vecka under 4 veckor eller 1 behandling á 45 min / per vecka under 8 veckor.

Ett naturligt alternativ istället för botox! Dessa 8 behandlingstillfällen med MesoVital ger dig som verkligen vill föryngra din hy mer markant eller har mycket problemhy som kraftig acne, mycket skador från sol, djupare rynkor etc.

Meso Vital hudföryngringsbehandling är en skonsam och mycket effektiv vitaliserande anti-age-behandling. Denna behandling tillför huden den multivitaliserande näringsprodukten Skin Food Serum Vital, en cocktail av vitamin A, vitamin B3, vitamin C, vitamin E, kollagen, hyaluronsyra, peptider, antioxidanter, mineraler och fina näringsrika vegetariska oljor.
Behandlingen med MesoVital terapi består av multipla injektioner i det ytliga hudlagret dermis (epidermis) med små speciella och mycket tunna nålar. Genom ytliga injektioner tillförs små mängder av den vitaliserande vitamincocktailen i huden och stimulerar cellförnyelse. Ämnena tas upp i hudens alla 3 lager och inte bara återfuktar, förebygger och återställer, men korrigerar även hudens struktur, som reducering av acne, förminskning av porer och ytliga blodkärl! Med andra ord förbättrar din hudkvalitet.

Ögonbryns & ögonfrans färgning

I kvalitetsfärg som varar ca 4-6 veckor.
Mäter dina ögonbryn och formar ögonbrynen fint utefter önskemål, plockar med pincett och färgar i matchande färg som håller 4-6 veckor.
-Ögonbrynsfärgning
-Formning
-Plockning
-Fransfärgning

Mäter upp dina ögonbryn,målar upp en fin form, formar utefter önskemål om bredd och båge, plockar och färgar ögonbryn och fransfärgning. Färgen håller ca 5-6 v
Ögonbrynsfärgning i passande färg som håller 5-6 veckor.

Påfyllnad/ touchup av tatueringar gjorda hos mig

Kostnadsfritt, ingår alltid inom 8 v efter din 1:a permanent -makeupbehandling hos mig.

Besöket tar ca 45 min inkl bedövningstid

Detta för att din nygjorda tatuering ska hålla så bra som möjligt!

Donnas Permanent Beauty

Jag heter Catarina, är certificerad permanentmakeup-artist och det är du som kund som står i fokus, använder säkra svenska färger.

Behandlingar:

Permanent Makeup:
-3D-Ögonbryn Eyeliner, Lashliner, Läppar, Lipliner

MesoVital-Terapi
-Hudföryngring

Tatueringsborttagning
-Rejuvi

- Ögonbrynsfärgning m.m.

- Vardags och Festsminkning

Min strävan är att du som kund ska vara 100% nöjd och känna dig naturligt fräschare och se piggare ut direkt från att du vaknar med mina fina behandlingar.


Finns i Salong 17, centralt i Sundsvall tillsammans med hud & fotvårdsspecialister i samma salong!

Välkomna till oss i Salong 17

Telefon 0708751666
Webbsida
E-post
Öppettider Öppettider 10-17, kvälls och helgtider efter bokning med kund.
Adress
Centralgatan 17, Salong 17
852 32 Sundsvall
Centrum