Vad vill du boka?

Välkommen med din bokning! 

Hittar du ingen tid som passar dig, Kundtjänst: Service dygnet run ring oss på 08-12002100 eller SMS:a på 0704-559951
E-post: info@drott24.se 
Privat & Företag inom hela Stockholmsområdet, Västerås, Uppsala. läs gärna

mer info på vår hemsida
www.drott24.se

  • UTBILDAD PERSONAL MED KOLLEKTIVAVTAL
  • ANSVARSFÖRSÄKRING
  • STÄDMATERIAL INGÅR
  • KVALITETSGARANTI

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Hemstädning 1år 12 besök
Ibo Baker , 8.000,00 kr, värde 8.800,00 kr Mer info
1mån gratis
...fler kort
Visa alla kort hos Drott Hemservice AB

Tjänster

Börjar det att dra ihop sig till flytt? Vi på Drott Flyttservice kan hjälpa dig med allt från visningsstädning till flyttstädning till att faktiskt flytta hela bohaget. Inte bara är det bekvämt att anlita samma aktör för alla tjänster, vi ordnar så klart speciellt bra priser till dig som anlitar oss för hela rubbet. Vi tillhandahåller specialanpassade tjänster baserade på dina önskemål. För oss är det viktigt att du känner att du får hjälp med allt du behöver och vi gör vårt yttersta för att du ska få ett så bra och tryggt bemötande som möjligt.

I vår flyttservice får du hjälp med att organisera hela flytten från första kartong till transport till att placera ut möblerna i det nya hemmet. För att underlätta för dig hjälper vi så klart även till med att forsla bort packmaterial och flyttkartonger.

Vårt mål och vår förhoppning är att du ska känna dig trygg med våra flyttjänster!

Välkommen att kontakta oss för mer information och en offert för din flytt. Flyttkartonger ingår & 499 kr efter RUT avdrag
Börjar det att dra ihop sig till flytt? Vi på Drott kan hjälpa dig med allt från visningsstädning till flyttstädning till att faktiskt flytta hela bohaget. Inte bara är det bekvämt att anlita samma aktör för alla tjänster, vi ordnar så klart speciellt bra priser till dig som anlitar oss för hela rubbet. Vi tillhandahåller specialanpassade tjänster baserade på dina önskemål. För oss är det viktigt att du känner att du får hjälp med allt du behöver och vi gör vårt yttersta för att du ska få ett så bra och tryggt bemötande som möjligt.

I vår flyttservice får du hjälp med att organisera hela flytten från första kartong till transport till att placera ut möblerna i det nya hemmet. För att underlätta för dig hjälper vi så klart även till med att forsla bort packmaterial och flyttkartonger.

Vårt mål och vår förhoppning är att du ska känna dig trygg med våra flyttjänster!

Välkommen att kontakta oss för mer information och en offert för din flytt.

Vi är enkla. Av oss får du ett fast pris.
Flyttstädning Stockholm

Dags för flyttstädning? Vi hjälper dig som bor i Stockholm med omnejd med flyttstädning! Vi vet att det vid en flytt är det mycket som ska göras; det ska packas, städas, sorteras och organiseras, sedan ska du så klart också flytta hela bohaget från en plats till en annan. Det är lätt att bli stressad med ett så stort projekt framför sig på samma gång som vardagen ska fungera. Det finns så klart många sätt för att kunna koppla bort en del av stressen, men ett av de mest uppskattade sätten är nog att ta hjälp av en städfirma för att få hjälp med flyttstädningen. När du bokar flyttstädning via Drott & Company får du den avlastning du behöver för att kunna koncentrera dig på de bitar som bara du kan göra. För att göra det enkelt för dig går det bra att boka vår flyttstädning online!

Självklart ingår det du kan tänkas behöva i vår flyttstädning, skulle det mot förmodan vara något du saknar, går det bra så klart att boka till från våra andra tjänster.
Fönsterputsning Stockholm

Fönsterputsning är något av det som vi kan allra bäst. Vi utför alla typer av fönsterputsning och finns tillgänglig för dig i Stockholm med omnejd. Med våra tjänster ser vi till att du alltid har skinande rena fönster och vi erbjuder abonnemang så du kan försäkra dig om att fönsterputsningen aldrig glöms bort eller försummas. Rena fönster ser till att du får en ljus och härlig inomhusmiljö på samma gång som det ger ett fräscht och välskött intryck till rummet eller lokalen. Fönsterputsning är ett enkelt sätt att ge ditt hem eller kontor ett snabbt ansiktslyft och ger en ökad trivsel!
Som företag är det extra viktigt att alltid ge ett bra intryck då potentiella kunder besöker er arbetsplats. Ett enkelt sätt att göra det är genom att se till att det alltid är rent och fint, framför allt genom att se till att era fönster alltid är skinande rena. Det höjer helhetsintrycket och släpper in mer ljus!
Drott erbjuder städtjänster till företag i Stockholm med omnejd. Vi hjälper till med mer eller mindre allt ett företag kan tänkas efterfråga i städväg och erbjuder förmånliga och flexibla avtal baserade på de behov och önskemål ni kan tänkas ha. För oss är det viktigt att ni känner er nöjda och vi försöker att alltid vara så tillmötesgående som möjligt, vi förstår att alla företag och personer är olika.

Vi erbjuder de vanligaste städtjänsterna på marknaden, men även tjänster som luktsanering, storstädning, golvvård, förmånstädning mm. Kontakta oss för mer information & offert!
Hantverkare Stockholm

nte tid att läsa instruktionen till den nyinköpta Ikea-möbeln? Eller har du ett hyllsystem som fortfarande inte är uppsatt? Nu kan du ta hjälp från våra hantverkare som ser till att få hemmafixet gjort.

Våra hantverkare kan hjälpa till med det mesta, såsom montering av möbler och garderober, upphängning av hyllor, tavlor, lampor och gardiner samt enklare måleri och tapetsering.
Välj Drott för att få hjälp med dödsbo

Bortforsling av dödsbo & Värdering och uppköp
Vi hjälper er med dödsbostädningen. När du anlitar Drott går det snabbt och effektivt, oavsett storlek på boytan.
Gör det lite enklare för dig i sorgen och låt oss avlasta dig.

När någon nära gått bort är det mycket som behöver göras och det mest ansträngande brukar vara att gå igenom dödsboet. Det är mycket som ska göras och det brukar för de flesta kännas dränerande och jobbigt. Vi på Drott vill hjälpa dig att göra hanteringen av ett dödsbo enklare. Detta kan du göra genom att använda vår helhetslösning där du får hjälp med avlastning så du kan lägga fokus på det som är viktigast för dig. Vi hjälper till med värdering, uppköp av värdesaker, bortforsling, flytt och mäklarkontakt. Självklart kan du även välja de olika tjänsterna var för sig.
Drott kan oftast hjälpa dig snabbt, redan inom bara några dagar och vi hanterar dödsbon i alla olika storlekar.
Vi utför dödsbotömningar i Stockholm, Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker och närliggande områden.
Hemstädning
Stockholm
Funderar du på att börja anlita hjälp med hemstädning? Det är inte helt ovanligt att man inte får vardagen att gå ihop; det kan vara att arbetet tar för mycket tid, att man varit med om en olycka som begränsar rörligheten eller att orken bra inte finns för att hålla efter hemstädningen.
Marknadens smartaste system för höghöjdstädning
Städning av ytor på hög höjd är problematiskt och förknippat med höga kostnader, risk för olyckor och störningar i den ordinarie verksamheten. Vi är dock väl medvetna om dess betydelse för att bibehålla en god inomhusmiljö. Ur ett säkerhetsperspektiv är det viktigt att undvika ansamlingar av smuts och damm på väggar och i tak. Det kan till exempel äventyra hygienen i lokaler med livsmedelsrelaterad verksamhet och öka brand- och explosionsrisk. Ventilationssystem är också ett exempel där kontinuerlig rengöring är viktig för att undvika negativ påverkan av arbetsmiljön, i synnerhet för allergiker. Detta bekräftas av Folkhälsomyndighetens allmänna råd om städning i till exempel skolor, förskolor, fritidshem och öppen fritidsverksamhet. Där rekommenderar man att storstädning bör ske återkommande under året och omfatta golv, inredning, väggar med grov struktur, högt belägna ytor, belysningsarmaturer, ventilationsdon, textil inredning, golvbrunnar med mera.
Kontorsstädning Stockholm

Det är lätt att glömma att ett kontor inte bara är företagets ansikte utåt, utan även den plats där de anställda spenderar en av de största delarna av sin dag på. Förutom att ett stökigt och smutsigt kontor inte ser bra ut, så är det lätt att vantrivas och dessutom bli sjuk om arbetsplatsen är ohygienisk eller väldigt dammig. Vissa personer är dessutom lite mer känsliga, det kan vara p.g.a allergier, men också p.g.a lite sämre immunförsvar. Att investera i att hålla kontoret och lokalerna rena är med andra ord en investering, både i personalens trivsel och hälsa, men det gör även att du som arbetsgivare slipper onödiga sjukdomsfall. Kontorsstädning hjälper dig att se till att alla har en trevlig och ren miljö att vistas i.

Våra tjänster för kontorsstädning är för det mesta heltäckande, men har ni specifika önskemål eller behov går de självklart att skräddarsy för att du ska få ett så optimalt paket som möjligt. Har du t ex en verksamhet som smutsar ner lite mer och kan behöva en mer omfattande kontorsstädning, så kan det vara en god idé att ha fönsterputsning i paketet på rullande schema. Detta diskuterar vi tillsammans.

Vi finns tillgängliga med kontorsstädning för företag i Stockholm med omnejd och vi hjälper alla företag oberoende av storlek och behov. Vi utför självfallet också allergistädning om behovet finns.

Kontakta oss antingen per telefon eller via kontaktformuläret så ordnar vi en offert till er på ett paket på kontorsstädning. Vi ser framemot att höra av er!
Vi hjälper dig välja ytbehandling!

Vi på Drott har mycket kunskap om olika ytbehandlingar för all typer golv!

Diamantpolering, stengolv, marmor, trägolv, plastmatta, linoleumgolv, betonggolv,
Samt målning, målning utomhus, utomhus.
Vi kan hjälpa dig att få dina stengolv lättstädade och med hög glans i tex trappuppgångar och entréer. Vi arbetar med den av Naturskyddsföreningen rekommenderade städmetoden, Twister Diamond Sten system.
FÖRDELAR MED STÄDNING SOM LÖNEFÖRMÅN
Mår medarbetarna bra mår oftast företaget bra. Med städning som löneförmån för de anställda blir vardagen enklare. De som erbjuds städning kan prioritera sitt välmående framför alla måsten och skapa sig en bra balans i vardagen. Det påverkar även jobbet i en positiv riktning, det vill vi lova. Som arbetsgivare får du dessutom en konkurrensfördel att erbjuda eftertraktad personal städhjälp.

VAD KOSTAR STÄDHJÄLP SOM LÖNEFÖRMÅN?
För varje medarbetare som får städning i vardagen betalar företaget en fast administrativ avgift, sen en rörlig avgift för antalet timmar. Den anställde blir även förmånsbeskattad. Vi erbjuder både ram- och brukaravtal och är ditt företag anslutet till Benify finns ett avtal redan idag som du hittar i Benifys portal. För att du ska få en tydlig bild av investeringen skickar vi alltid en offert. Kontakta oss så fixar vi det!

TRYGGHET ÄR VIKTIGT FÖR HEMFRID
Oavsett vilka tjänster din medarbetare väljer för att få hjälp i vardagen, har vi alltid högsta prioritet när det gäller trygghet och säkerhet. Vi lägger stor omsorg på att rekrytera rätt personal och alla som jobbar på Hemfrid genomgår personliga intervjuer och internutbildningar. Vi har fasta rutiner för hur vi hanterar nycklar, larmkoder och andra personliga uppgifter.

HUSHÅLLSTJÄNSTER MED ANSVARSFÖRSÄKRING OCH KVALITETSGARANTI
Vi har ansvarsförsäkring, så skulle något hända täcker vår försäkring alla eventuella skador. Skulle medarbetaren vara mindre nöjd med vårt jobb har vi självklart en kvalitetsgaranti. Det betyder att vi åtgärdar eventuella missnöjen så fort vi kan. Vår ambition är att alla ska vara 100 procent nöjda med den service vi utför.

KONTAKT
Vill du veta mer om oss och hur vi kan hjälpa ditt företag? Varmt välkommen att ringa på 08-1200 2101, 08-1200 2102 eller mejla till info@drottcompany.se.
Drott erbjuder städtjänster till företag i Stockholm med omnejd. Vi hjälper till med mer eller mindre allt ett företag kan tänkas efterfråga i städväg och erbjuder förmånliga och flexibla avtal baserade på de behov och önskemål ni kan tänkas ha. För oss är det viktigt att ni känner er nöjda och vi försöker att alltid vara så tillmötesgående som möjligt, vi förstår att alla företag och personer är olika.
Entrémattan som sköter sig själv.
När skrapmattan gjort grovjobbet och tagit hand om den värsta smutsen är det dags för nästa matta att ta vid. Våra entrémattor gör två jobb, dels ger de ett mjukt och välkomnande intryck i din entré eller reception samtidigt som de tar hand om smutsen och vätan som slinker in. Men det bästa med våra entrémattor är att du slipper underhållet. Det enda du behöver göra är att välja färg, storlek och bytesintervall, så fixar vi resten. Med ett serviceavtal har du alltid en fräsch matta på plats. Vi tar hand om mattbyte, tätt och leverans. Smidigt – eller hur.

Drott Hemservice AB

Vi garanterar att vi minskar era städkostnader med 20 % inom 6 månader


Vi erbjuder en kostnadsfri offert för ert städbehov där vi garanterar att vi minskar era städkostnader med 20 % inom 6 månader. Högsta kvalitet till bästa pris. Det är dumt att betala för mycket. Vi utför miljövänlig städning med prisgaranti. Tycker du att dina städkostnader är för höga ? Tveka inte att ta kontakt med oss! vi ekonomi städar med bibehållen kvalitet.


Tjänster_Privat:
Hemstädnig
Fönsterputsning Storstädning
Visningsstädning
Golvservice
Flyttstädning
Flyttstädning
Dödebostädning
Hantverkare

Tjänster_Företag
Kontorsstädning
Trappsstädning
Fönsterputsning
Byggstädning
Löneförmån
Mattvätt, Golvvård
Flyttservice


När man kommer hem från arbete, studier och vardagens alla måsten är det inte många som vill ta tag i hemstädning också. De flesta av oss vill bara slappna av och umgås med familjen. Låt oss hjälpa dig. Vi frigör tid, kraft och energi som du kan lägga på det du vill och ser till att ditt hem är rent, väldoftande och så pass rogivande det bara kan bli. Vår personal är otroligt kompetent och förstår att den tid vi spenderar hos dig är värdefull, därför arbetar vi för att vara snabba, serviceorienterade och se till att du känner dig trygg med att alltid få ett bra resultat.

När du väljer att anlita oss rekommenderar vi en grundlig uppstartsstädning, detta då ni verkligen ser vilken stor skillnad det gör för er trivsel, men det gör det även enklare att sköta det vardagliga underhållet. När du väl testat oss kommer du inte kunna vara utan vår service. Därför erbjuder vi olika typer av abonnemang på hemstädning! Dessa abonnemang ger ett lägre pris än om du endast anlitar oss för ett enda tillfälle. Självklart håller vi våra tjänster så flexibla som möjligt, detta innebär att du så klart kan bygga på med andra tjänster och med extra timmar om så önskas.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 24/7
Adress
Pyramidbacken 1
141 75 Kungens Kurva
Kungens Kurva
Öppna i Google Maps 🗗