Vad vill du boka?

Välkommen att boka tid för Reiki healing eller min stressreducerande behandling Healing och samtal hos mig! På tisdagar finns jag på Andrummet Norrtälje.

Du kan använda ditt friskvårdsbidrag för Reiki! 
Jag ger rabatter till innehavare av Babycard, uppge Babycard som rabattkod vid bokning. 

Övriga dagar finns jag i Bergshamra Bygdegård, ca två mil söder om Norrtälje. Separat kalender:
Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Andrummet Norrtälje

Har du aldrig provat Reiki och vill testa? Har du ont om tid men vill klämma in en stund för dig själv? Boka 20 minuters Reiki!
Jag går en utbildning till Regressionsterapeut och erbjuder nu elevbehandlingar till reducerat pris.

Behandlingen börjar med att du guidas ner i djup avslappning och du får samtidigt Reiki healing. Sedan kommer jag guida dig vidare för du ska få uppleva och se tidigare liv och ibland kommer även tidiga minnen från barndomen. Syftet med behandlingen är att förstå dig själv bättre, bearbeta olika trauman, sorg, känslor och eventuella rädslor som du påverkas av i ditt nuvarande liv.
En timmes kombinerad healing och stödjande samtal. Behandlingen skräddarsys efter dina behov för stunden. Bra för stressreducering! Kan ske hos mig på plats eller på telefon. Ange önskemål vid bokningen.
Paketpris på tjänsten healing och samtal. Tre behandlingar ingår i priset, du bokar den första tiden här och sen bokar vi in övriga två tider därefter.
Boka tre Reikibehandlingar till rabatterat pris! Boka in ditt första tillfälle här, så bokar vi in kommande två tider därefter.
Reikibehandling på massagebänk samt kort inledande och avslutande samtal.

Du Vinner - Reiki och samtal på Andrummet

Välkommen! Jag heter Karolina Kaplan och är utbildad inom Reiki healing (Usui Master), jag är även utbildad Beteendevetare med lång erfarenhet av att bemöta människor i svåra situationer i livet. Jag erbjuder Reikibehandlingar och en stressreducerande behandling med kombinerad healing och samtal.

På tisdagar finns jag i Andrummet i centrala Norrtälje.

(Övriga dagar finns jag i Bergshamra Bygdegård, ca två mil söder om Norrtälje. Se separat kalender.)

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider 9-19
Adress
Hantverkaregatan 13
761 30 Norrtälje
Mosebacke-Storsten
Öppna i Google Maps 🗗