Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Tjänster

Mineralobalans kan leda till många besvär, såväl fysiskt, psykiskt som känslomässigt. Vid en hårmineralanalys klipper jag lite hår, som därefter analyseras i ett lab. Resultatet visar om dina mineraldepåer är tillräckligt fyllda eller innehåller överskott. I provsvaret får du även föslag på lämplig kost och kosttillskott utformat efter just dina behov.
I priset ingår två timslånga besök om vardera 60 minuter. Betalníng sker vid första besöket.
Reiki är en japansk metod för stressreducering och avslappning. Reiki ger dig själsro. Du känner dig piggare, lugnare och mindre stressad. Eftersom reiki startar en utrensning i kroppen, vitaliseras kroppsorganen och många sjukdomar kan läkas. Behandlingen är lugn och behaglig. Du tillförs kärleksfull energi genom mina händer. Vid utbrändhet är reiki en ovärderlig hjälp. Reiki tillför den energi en utbränd människa gjort av med.
Jag behandlar även djur med reiki.
Vid rökavvänjning används en kombinerad teknik med reiki och akupunktur/akupressur i örat. Din reaktion varierar från att inte vilja röka, det smakar illa när du röker, du känner spontant att det inte är bra för din kropp att röka. Din medvetenhet om vad du innerst inne vill ökar. Det blir lättare att bryta en dålig vana.
Zonterapi stärker dina organ och rensar kroppen på slaggprodukter. På så sätt aktiveras kroppens egen självläkning. Zonterapins principer bygger på att alla kroppens organ finns representerade i flera zonsystem, där fötterna är ett system. När zonterna stimuleras med tryck och massage sker en läkeprocess i motsvarande kroppsorgan. Jag kompletterar behandlingen med öronakupunktur vid behov. Mycket kan med framgång behandlas med zonterapi, ex.vis migrän, mag- och tarmstörningar, allergi, eksem, barnlöshet, hormonstörningar, inflammationer, värk och smärta.
Jag behandlar även djur med zonterapi.
En underbar behandling där du slappnar av och samtidigt får en tryckutjämning i öron, panna och bihålor. Trumhinnan får en mjuk massage.
Kunskapen om öronljus härstammar från Hopi-indianerna. Öronljus användes vid medicinska och andliga ritualer.Öronljusen är gjorda av bomull, fria från bekämpningsmedel och andra kemikalier. Övriga ingredienser är bivax, honung, salvia johannisört och kamomill.
Du ligger på sidan, ljuset placeras i örats yttre hörselgång och brinner med ett trivsamt knastrande och susande från lågan. En mycket fin avkoppling!
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

E B A Zonterapi & Reiki

För bättre hälsa och ökat välbefinnande!

Vi människor behöver näringsrik kost, lagom med motion, vila, själslig stimulans, ett trivsamt arbete och boende, en meningsfull fritid, ett fungerande socialt liv m.m. för att må bra.

Ofta finns det obalanser hos någon eller flera av dessa faktorer, vilket i sin tur kan leda till ohälsa och sjukdom. Mycket kan dock förebyggas och förbättras genom naturliga metoder.

Välkommen!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Främst onsdagar, men kan komma överens om andra tider och dagar än synliga i kalendern.
Buss 873 från Gullmarsplan, hpl Krusboda torg
Adress
Björnmossegången 166
135 34 Tyresö
Krusboda
Öppna i Google Maps 🗗