Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Värdekort

Nybeök kiropraktik
Eva Eastwood, 650,00 kr, värde 650,00 kr
...fler kort
Visa alla kort hos Eastwoods kiropraktik

Nybesök

Du bokar ett nybesök om du inte har varit här tidigare, ditt senaste besök ligger mer än ett år tillbaks i tiden eller om dina besvär är väsentligen förändrade sedan ditt tidigare besök.

Vi behandlar vanliga symtom som härleds från muskler, leder, nervsystem och deras inbördes relation. Vi hjälper dig även att upprätthålla ett välmående.

Återbesök

För dig som varit hos oss tidigare. Med kiropraktiska metoder hjälper vi till att både återställa funktionen i muskler, leder och ditt nervsystem och även att optimera din rygg, leder, hållning och därmed även ditt välbefinnande.

Välkommen till Eastwoods kiropraktik på Rosenlunds sjukhus, Södermalm, Stockholm

Eastwoods kiropraktik

Välkommen till Eastwoods kiropraktik

Jag har arbetat med kiropraktik sedan 1986, har en akademisk utbildning och många års erfarenhet. Jag är ansluten till Legitimerade Kiropraktorers Riksorganisation (LKR) och är ansvarsförsäkrad. Som kiropraktor arbetar man med säkra metoder som har bevisad effekt på bland annat huvudvärk, nack- och ryggsmärtor. Vi upplever ofta kliniskt att patienter rapporterar förbättringar i många andra sekundära besvär såsom matsmältningsbesvär, mensvärk och yrsel. Det finns fortfarande en brist på forskning när det gäller att bekräfta de positiva effekter vi ser kliniskt.

Kiropraktisk behandling

Syftet med behandlingen är att minska smärtan, och återupprätta normal funktion. Vid smärtor kommer kiropraktorn att behandla den nedsatta funktionen, vilket inte alltid är där smärtan sitter. Det kan alltså innebära att man förutom att behandla lederna lokalt, även stimulerar blodcirkulationen för att minska inflammationen, men också återupprättar rörligheten i exempelvis nacke, skuldror, eller nyckelben. Livsstilsfaktorer diskuteras också för att hitta lösningar som hjälper över tid. Finns misstanke att smärtorna orsakas av en annan sjukdom kommer du att bli hänvisad till läkare. Huvudsakligen används händerna i själva behandlingen och en rad metoder och tekniker används för att återställa normal funktion i leder, muskler, bindväv och nervsystem.

Åker du kommunalt är pendeltågsstationen Stockholms Södra och tunnelbanestationen Skanstull nära. Bussarna 3, 4, 43, 55, 74 stannar också i närheten.

Jag har även mottagning i Sollentuna, Scoutvägen 9. Vill du hellre komma till Sollentuna bokar du det via telefon 070-7428859.

Hittar du inga lediga tider som passar hänvisar jag dig till mina kollegor Annika Fjällborg tel 070 665 6455 och David Ermeskog, tel: 073 986 1856

PS. Glöm inte att gilla Eastwoods kiropraktik på Facebook och Instagram.

Visa kontaktinformation
Webbsida
Adress
Tideliusgatan 12, plan 4
118 69 Stockholm
Rosenlunds sjukhus
Öppna i Google Maps 🗗