Eco Face & Body AB

betyg4.3 Mycket bra(14 betyg)
Infanterigatan 24 B (bredvid Gym STC), 831 32, Östersund

Boka tjänst

Inga tillgängliga tjänster

utövare

noImage
Åsa
(14 betyg)

Betyg och recensioner

4.3Mycket bra
14 betyg
till Åsa
Tycker ansiktsbehandlingen var bra! Uppskattade inte kommentarer på min kost eller negativ respons på allt som jag använde, förstår att vi uppskattar olika saker i hudvård men tycker det var lite dåligt bemötande utav hur jag gör! Nöjd med resultat och ville mest bli lite ompysslad vilket jag blev!
till Åsa
Tyvärr var det här stället inte för mig. Kände inte att jag blev lyssnad på som kund och fick en annan behandling än den jag bokat trots att jag var tveksam till att byta. Fick lpg istället för avslappnande massage, vilket var helt annorlunda än vad jag hade förväntat mig från besöket. Inte så avslappnande med högljudd maskin, lysrörsbelysning och bråte under massagebritsen. Är man ute efter en rehabiliterande lpg-massage är det nog mer passande att gå hit, inte för en avkopplande stund för att känna sig omhändertagen.
till Åsa
Avkoppling i fin miljö och behandlingar som får mig att känna mig fräsch👍🏻

Om företaget

Hudvårdssalong. Ansikte- SPA behandlingar med ekologisk inrikning. Även LPG, massage o vaxning mm. Kolla din hälsostatus via Hårmineralanalys. Försäljning av Maria Åkerbergs hudvårdsprodukter, kosttillskott från Alpha Plus samt presentkort.

Bilder