Vad vill du boka?

Unlimited Body Harmony är en hand-på-läggningshealing som är kombinerad med coachning/personlighetsutveckling.
Det är många terapier i en, där man jobbar med både den fysiska, mentala, känslomässiga och spirituella kroppen, allt beroende på vad du vill ha ut av din behandling. Du som känner till Body Harmony och Body Sense kommer att känna igen dig i detta.

Jag använder mig också av tekniker från Louise L Hay, Sondra Ray samt Teal Swan för att nämna några.
Detta är mycket effektiva mentala och emotionella metoder när du vill komma vidare i ditt liv.
Oavsett om de är så att du bara vill ha ett mer harmoniskt liv eller om de är så att du har trasiga relationer bakom dig, både när de gäller partners, vänner och föräldrar/barn.

När det kommer till hand-på-läggningshealingen så går det ut på att jag med mina händer lyssnar på din kropp, där du har ont eller bara är spänd. På samma sätt som en psykolog lyssnar när du pratar. 
Allt som hänt oss finns lagrat i vår kropp på olika sätt. När kroppen känner sig trygg och lyssnad på, släpper den taget om spänningar och traumatiska minnen vilket gör att din kropp och dina vävnader känns rörligare och mjukare samt din inställning till saker i livet förändras till de positiva.
Beroende på hur länge du burit på spänningarna kan de ta olika lång tid att släppa taget på dem.

Jag är nu också Completion Process Certified Practitioner utbildad av Teal Swan.
Det är en process där man tittar på sina känslomässiga reaktioner och tillåter sig att gå in i dem för att i närvaro av dem lösa upp gamla sår. 
Läs mer på http://www.medvetetliv.se/completion-process

Completion Processen kommer jag att använda som ett komplement i mina behandlingar.
Vill man uppleva en ren Completion Process session går det så klart också bra.
Den kan man även göra via skype.
Beroende på hur djupt man vill gå väljer man hur många timmar man vill boka upp sig på.
2 timmar är dock bra att utgå från.


Completion Processen

En mix mellan Unlimited Body Harmony och Completion Processen. Allt beroende på vad du vill ha och behöver

Unlimited Body Harmony

En mix mellan Unlimited Body Harmony och Completion Processen. Allt beroende på vad du vill ha och behöver

Eleonor Sandström

Min resa började ganska tidigt då jag hade fysiska problem som skolios och eksem som barn. Från början var de min mor som utforskade men så småningom tog jag över.

Jag provade behandlingar som kroppsbalansering, akupunktur, homopati, bachflower essence, akupressur, laserbehandlingar, cranio sacral terapi, frigörande andning och zonterapi. Jag utbildade mig i Kinesiologi, gick kurs i Reiki, Frigörande andning, Body Harmony, Body Sense och utbildade mig till Unlimited Body terapeut samt Completion Process Practitioner (Teal Swan)

Jag har fördjupat mig i Louise L Hays "Du kan hela ditt liv", Brandon Bays "Resan", Michael Newtons "själarnas resa", Sondra Rays böcker och Teal Swans you tube videos.

Tack vare denna resa, är jag sedan många år, inte bara fysiskt symptomfri, där min krokiga ryggrad har blivit helt rak och mitt eksem har försvunnit, utan som sidoeffekt av allt detta har jag också blivit en mycket gladare, starkare och tryggare människa i mig själv.

Telefon 0702771278
Webbsida
E-post
Öppettider Torsdagar 14-22
Adress
Gästrikegatan 12
113 62 Stockholm