Vad vill du boka?

Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Massage

Låt lugnet infinna sig och tanka ny energi,skön antistressbehandling massage i 30 min halvkropp Sen får du vila med heta stenar i 15 min

Avslutas med att sitta ned i relaxrummet en stund med Chokladbit & en kopp té eller kaffe


Den här behandlingslängden är anpassad för rygg, skulderblad och nacke. Men vid varje enskilt tillfälle kommer vi överens om en behandling som passar just dig. Vi kan t.ex massera rygg och armar eller lägga fokus på något område med extra spänningar eller behov.

Förköpt 5 kort
I kortet ingår ett gratis Bad i spa bad eller Ir bastu (värde 270 kr)
Förbetalt värdekort på massage
Hela ansiktet masseras med mjuka, bestämda rörelser; haka, muskulaturen kring käke och kindben, tinningar, panna och nacke,masseras även hårbotten (skalpmassage) för att komma åt spänningar som påverkar käkar, nacke och halsmuskler. Massage av ansiktet löser upp muskelspänningar och ger en ökad blodcirkulation i muskler och hud. En rogivande och avslappnande behandling .
Njut av en välgörande , avslappnande kombination av klassisk massage 30 min ,rygg, nacke, axlar samt en ansiktskur 30 min en omtyckt favorit som ger välbefinnande till kropp och själ .
Den här behandlingslängden är anpassad för rygg, skulderblad och nacke. Vid varje enskilt tillfälle kommer vi överens om en behandling som passar just dig. Vill du ha massage på något område med mycket spänningar eller behov, rekommenderar vi en Halvkropp 45 eller en längre behandling.
Massage på riktigt! En djupgående och handfast massage. Musklerna bearbetas med strykningar, tryck och töjningar för att öka blodcirkulationen och lösa upp spänningar.Här behandlas oftast rygg, skulderblad och nacke. Utöver det kan man behandla benen eller lägga fokus på något område med extra spänningar eller smärta Du väljer själv i samråd med din massör vad som passar Dig bäst

Den här behandlingslängden är anpassad för Helkroppsmassage där vi masserar rygg, nacke, armar, säte, ben och avslutas med ansiktsmassage ,Fokus i denna massage är avslappning ,Inte så djupgående Bara så kan man få igång cirkulationen som hjälper muskelfibrerna att slappna av och återhämta sig. Men du bestämmer själv i samråd med din massör ett upplägg som passar dig.
Hot-stone-massage
Massage med varma lavastenar. Om man vill känna något utöver det vanliga är detta en skön antistressbehandling.
Tidsåtgång: 60 min
Värmen från stenarna verkar djupgående på ömma och spända muskler, samtidigt som behandlingen är avkopplande.
Halvkropps Massage Rygg,nacke axlar
Behandlingen startar med Infraröd bastu 25 min, läkande för muskler och organ och förbränner 600 kalorier på 20 min. Känns inte alls vart som i vanlig bastu utan jätteskönt o avslappnande. Efter bastun duschar du 5 min och sist följer en 30 min klassisk medeldjup ryggmassage. Fantastiskt läkande för en trött och lite utarbetad kropp.
Kom gärna 10 innan eftersom ni ska hinna byta om och duscha innan din tid börjar
Du som kommer till mig första gången får gärna välja denna bokning. Vi börjar behandlingen med ett samtal och fyller i en omfattande hälsoanamnes, för att jag ska kunna förstå hur jag bäst ska kunna hjälpa dig.
Vi går igenom ditt behov och problem samt fyller i hälsodeklaration,m.m ca 20 min behandling 50 min


Varför djup klassisk massage?
Spänningar i nacke och skuldror strålar i de flesta fall ut från triggerpunkter som gömmer sig djupt i muskulaturen. Därför räcker det inte med mjuk massage på ytan för att lösa upp ömma knutar som bildats under lång tid. Det är anledningen till att vår massage jobbar djupt nere i musklerna. Bara så kan man få igång cirkulationen som hjälper muskelfibrerna att slappna av och återhämta sig.
Vi tycker att massage både ska vara skönt – och samtidigt göra lite ont. Det sköna för avslappningen och det onda för att arbeta bort slaggprodukter i musklerna.

Kropp

Bodyscrub
Återfå lystern och bli behagligt mjuk med denna härliga helkroppsskrubb. Riktig havssaltpeeling för hela kroppen. Efter en dusch avslutas behandlingen med en närande body lotion som får huden att bli silkeslen.

Ta gärna med extra ombyte underkläder vi har inte engångs hos oss


Uppnå optimal avslappning och stressreducering med hjälp av infraröd bastu -”En riktig hälsokick!”

IR-bastun frigör kroppscellerna från olika gifter samt rensar ut toxiner som t ex kolesterol, alkohol, nikotin, tunga metaller.

Infrabastu har visat sig vara effektivt vid.

Muskelbesvär stelhet, värk samt muskelkramp.

Ta med badkläder och handuk

Stela leder kroniska ledsjukdomar reumatism,artrit

Stelhet i axlar och nacke

Whiplash pisksnärtskada

Kalla händer och fötter

Uppvärmning inför fysisk aktivitet

Fräschare hud samt minskar celluliter ökar blodcirkulationen i huden vilket är avgörande för en vacker hy.

Hjälper och stärker immunförsvar

Avkopplande goda effekter på stress och utmattning.

Högre förbränning än vid jogging förbränner 600 kcal på 30 minuter i infraröd bastu. Det är mer än vad man förbränner under en 30 minuters joggingtur.


Vi rekommenderar att undvika användning av IR bastu helt i följande fall:

Tar du mediciner eller har implantat av metall

t ex höftled, kontakta din läkare först.

Behandling i Ir-bastu bör undvikas om du:

har implantat i t ex leder

vid hjärtsjukdom

vid pågående cancerbehandling

vid graviditet, vid akut infektion i kroppen

värmen kan ge obehag

Vi rekommenderar 2-3 behandlingar i veckan för bästa resultat.

Ni sitter på en handduk i bastun i badkläder eller i trosor och bh (ta med ombyte).
Ni får naturligtvis ta med egen handduk om Ni vill.

Man kan kombinera bastu med massage. I detta fallet skulle det vara bättre att basta innan en behandling.

30 min bastu 15 min dusch
Det är en skön, djupt fuktgivande behandling, för både händer och fötter, som ger synbara förbättringar redan efter första gången. Används bl. a för att öka blodcirkulationen, mjuka upp torra och nariga händer/fötter och för att hindra smärtan vid artrit och reumatism. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen, stärker bindvävnaden och drar ut slaggprodukter. Har även en otroligt avslappnande effekt.

Kontraindikationer: hudirritationer, öppna sår, svamp, brännskador, värmekänslighet.
I behandlingen ingår peeling,samt applicering av hudvårdande creme som hjälper till att bevara hudens vatteninnehåll för att ge ökad fasthet och elasticitet, dopp i det varma ca 55 grader paraffinet som man avlägsnar efter 10 min. Avslutar med skön massage med återfuktande kräm.
Hydroterapi – kroppsmassage i 38 gradigt varmt vatten. Sjunk ner i spa badet och njut. Du får tillgång till hud- och hårvårdsprodukter som Du på egen hand använder.
Badet kan med fördel kombineras med olika kurer och behandlingar.
Vi tillämpar obligatorisk noggrann dusch innan bad!
Medtag badkläder och badhanduk!

30 min bad 20 min dusch o omklädning
Spa foten är till för dig som vill ha lite extra lyx i vardagen!
I behandlingen ingår ett avkopplande fotbad,peeling, inpackning av fötterna och fotmassage samt underbensmassage .


Obs! Ej fotvårdsbehandling eller nagelklipp.

Ansikte

För dig som önskar en snabb uppfräschning och vill förebygga hudens ålderstecken.
Rengöring, Peeling, Anti Wrinklemask,serum,creme,ögoncreme ansiktsmassage.
Vi använder Mette Picaut exklusiva hudvårdserie med havtorn som läker vitaliserar och skyddar huden samt anti age .

Kom gärna osminkad

ANSIKTSKUR // ANSIKTSBEHANDLINGSkillnaden mellan ansiktsbehandling och ansiktskur ligger i vilken kompetens terapeuten har.

En hudterapeut gör hudanalys, portömmer och ger rekommendationer vid problemhud.

En spaterapeut ger enklare kur med rengöring, mask och massage för välbefinnandets skull, för att må bra.
Behandlingen börjar med en lång och härlig nack- och skalpmassage med fokus på nacke, skalp och ansikte. Mycket spänningar sitter just i dessa områden! Massagen följs av en Ansikts rengöring med ekologiska produkter där rengöring, peeling, massage av ansikte och dekolletage, ansiktsmask och ansiktskräm för din hudtyp ingår.
Mycket välgörande och avkopplande behandling!
Vi använder oss av C/o gerds helt eco Produkter från Jokkmokk i denna behandlingen


*ANSIKTSKUR // ANSIKTSBEHANDLINGSkillnaden mellan ansiktsbehandling och ansiktskur ligger i vilken kompetens terapeuten har.

En hudterapeut gör hudanalys, portömmer och ger rekommendationer vid problemhud.

En spaterapeut ger enklare kur med rengöring, mask och massage för välbefinnandets skull, för att må bra.

Spa

Ynde, Lyx SPA
En lyxig behandling för hela kroppen. Först en ekologisk kroppsskrubb helkropp och efter att du duschat får du en härlig bodylotion till kroppen. Njut sedan av ansiktsrengöring, peel, mask, massage med välgörande oljor. Nu är du klar sitt en stund i relaxen och njut av utsikten över en kopp te! En behandling som gör dig lugn och harmonisk.
Ingår badrock och tofflor samt frukt, natursnacks och vatten.

Behandlingstid: 90 min pris: 995 kr Bokas På Helg endast och på telefon bokning
Kombinera bad i vårt ute spa med varsin valfri 25 minuters massage eller ansiktskur. Ni har spa, bad, bastu och relax helt för er själva. Vi tänder ljus och dukar fram snacks, och vatten. Badrock, tofflor ingår samt duschprodukter
Behandlingstid: ca 3 tim

Handla Hudvård

Vill du handla hudvårdsprodukter av oss? Här har du möjligheten att få expertråd om våra produkter och du får prova dem i lugn och ro.
Vi har 5o min tillsammans där vi går igenom din hudtyp och ditt behov av produkter
Givetvis 15% på första köpet Välkommen
Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund

Elise Massage & Friskvård

Som undersköterska med 27 års erfarenhet i vårdyrket har jag arbetat med människor en stor del av mitt arbetsliv. Att ta hand om människor och ge service har alltid varit en självklarhet för mig.

Jag startade mitt företag Elise Massage 2006 efter avslutade kurser till Diplomerad Massageterapeut Certifierad massör vid Hälsoteket i Malmö. Jag är godkänd i branschens nationella skriftliga och teoretiska prov samt blivit bedömd som lämplig för massöryrket. Jag har också förbundit mig att iaktta branschens etiska regler och att alltid ha fullgod patient- och ansvarsförsäkring vid massagearbete. Att jobba som massör ger mig glädje och att kunna hjälpa mina kunder på bästa sätt då jag anpassar massagen utifrån mina kunders behov och önskemål.

Under åren har jag vidareutbildat mig i olika behandlingsformer inom SPA behandlingar m.m. och idag driver jag mitt lilla SPA i en rofylld lugn miljö nära naturen. Det alldeles speciella med upplevelsen här på Elise Massage är läget och bredden av behandlingar som erbjuds. Det är vida känt att naturen ger ny energi, skapar ett lugn och fyller kropp och själ med harmoni. Med ekologiska produkter och en upplevelse nära naturen får du en avkopplande stund precis som du vill ha den.

Välj mellan olika spa paket och massage behandlingar (se menyn under behandlingar) eller komponera en egen behandling för en mysig lyxvistelse!.Hjärtlig välkomna!

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag - Fredag efter bokningskalenderns tider. Ring gärna och fråga. Lördagar endast bokade behandlingar & Spa & Presentkort annars efter överenskommelse / telefon /mail
Adress
Ynde byväg 161
29492 Sölvesborg
Sölvesborg
Öppna i Google Maps 🗗