Vad vill du boka?

Jag har över 23 års coacherfarenhet och kan hjälpa dig allt från nybörjare upp till tävlingsnivå. Min specialitet är inom funktionell träning, atletträning, crossfit samt fitness. Jag kan hjälpa dig allt från att komma igång och hålla dig i form, förbättra dina tekniker inom t.ex. crossfit och tyngdlyftning till att uppnå höga tävlingsprestationer. 

Inom massage behärskar jag de flesta typer av tekniker, men min specialitet är den hårdare varianten av sportmassage som ofta kombineras med rehabiliteringsträning. Både träningen och massagen anpassar jag till kundens behov och mål. OBS! Massage erbjuds endast till kunder som tränar hos mig. 


Klarna
Erbjuder onlinebetalning med Klarna

Presentkort

Tyvärr har vi inga bokningsbara tider online just nu, men kontakta oss gärna angående bokning.

Elithälsan i Stockholm AB

Coach Gyula Bercsenyi

Över 23-års erfarenhet som personlig tränare, massör, coach och multiathlet. Personlig tränare med funktionell träning, atletträning, crossfit och fitness som specialitet. Gyula är även medlem i en internationell träningsteam och är en uppskattad tränare, kursledare och föredragshållare. Resorna arrangeras av Apollo och av Aerobicweekends och går till bl.a. Playitas och Turkiet för veckorna Fitnessveckan, Styrkeveckan, Atletveckan samt Internationell Fitness & Funweek. Gyula coachar inte bara andra utan även aktiv tävlande själv inom bl.a. Crossfit, Tyngdlyftning, Mens Physique, Kettlebells och Triathlon. Mer info om Coach Gyula kan du läsa på hans hemsida www.gyula.se här

Visa kontaktinformation
Webbsida
Öppettider Måndag 12-18
Tisdag 07-21
Onsdag 07-21
Torsdag 07-15
Fredag 07-14
Lördagar och Söndagar stängt
Adress
Warfvinges väg 26
112 51 Stockholm
Stadshagen
Öppna i Google Maps 🗗